Anneyle tüm bağları koparmak

Gulen surat emojileri koymak insanlarin ne oldugunu anlamak icin sordugu sorulara ters cvp vermek sizi akilli bilgili kültürlü degil iki lafi bir araya getirip bir konuyu bile dogru duzgun anlatamayan cahil yapar..Sonra konu acip insanlarda soru sorduğunda milletle dalga geceyim derken tum seviyenizi bize gosterirsiniz..ayrica anneniz size az bile yapmis...

verdiğiniz cevaplara bakılırsa insanlarla iletişim kurmayı bilmiyorsunuz.. size yardımcı olmak için konuyu açar mısın deniliyor ama farkında değilsiniz. muhtemelen anneniz de haklı ama siz haksız olmaya gelemediğiniz için çırpınıyorsunuz.

Ahhh bihtercim, ya annene benziyorsun ya annenden betersin.
Yazık kadıncağız neler çekiyosa bıkmış artık.

Benim annem 4 ayı aşkındır beni aramıyor. Sebepsizce kavga çıkardı. Pişman olmak istemiyorum ama inadımdan aramıyorum da. Zaten umrunda da değilim.

Benim annem 4 ayı aşkındır beni aramıyor. Sebepsizce kavga çıkardı. Pişman olmak istemiyorum ama inadımdan aramıyorum da. Zaten umrunda da değilim.
Sen ara canım... Bazen ne kadar umurlarinda olduğumuzu belli edemiyorlar...

Sen ara canım... Bazen ne kadar umurlarinda olduğumuzu belli edemiyorlar...
Hiç bir zaman umrunda olduğumu belli etmediki. 5 buçuk yıldır evliyim. Gurbetteyim. Evime bir kere bile gelmedi. Uzakta olduğum için yolculuk vs çekemezmiş. Nasılsın diye sormadı bile. Çok ağrıma gidiyor.

Anneyi dünyanın öbür ucuna da gitsen silemiyorsun.. Annemden ayrılmak için dualar ettim neler neler yaşadık polise bile gitti olayımız, ayrıldığım gibi haftalarca durup durup gözümden yaşlar akardı. 2 sene ayrı kaldık, iletişimdeydik. Şimdi beraberiz ama birbirimize daha saygılıyız. O da çok şey öğrendi ben de. İnşallah siz daha ziyansız bir orta yol bulursunuz annenizle

Burada anlattıklarınıza göre anneniz haklı görünüyor...

Olayları sadece sizden dinliyoruz, başka nasıl bir yorum yapalım ki? İlk konuyu okuyunca size haksızlık yapılmıştır diye düşünmüştüm fos çıktı.

Pişman olursunuz hele ki tek kalan ebeveyniniz olduğu için er ya da geç izlersiniz

Yazdıklarına istinaden senin yaşadıklarını çok yakın çevremde yaşayan çok sevdiğim biri var. Anne var ama yok gibi, baba ölmüş anne hiçbir akrabasıyla konusmuyor, çalışmıyor vs vs. Ve ben istemesem de anneyi haksız bulduğum bir çok nokta var. Yazıyı okuyunca sandım ki o yazdı... İnsanlar ailesini seçemez ne yaşadığını bilmiyorum ama umarım herşey düzelir... Sabır...

Yorumlarınızdan sizde bir sıkıntı var gibi algıladım aşırı agrasif geldiniz hemen kavgaya meyil eder gibi yazmışsınız . Belki eleştirel yaklasirsanix olaya sadece annenizde sıkıntı olmadığını görürsünüz.anlatmadiginiz olaya fikir çözüm beklemek anlatılması istendigin de tersleyip asagilamaya çalışmak normal degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…