Ahhh bihtercim, ya annene benziyorsun ya annenden betersin.Ahh gülendancım nickin den ne kadar kültür birikimi olduğun az çok belli. Anne ne yaparsa yapsın cennet ayağı altındadır tayfasındansın, burda açık seçik yazmak zorunda değilim. Tabiki kavganın detaylarını vermiyeceğim konu açık her konuda aynı şeyi yapıyor hatırlamıyor demişim anlıyamadığın yer neresi :)))
Benim annem 4 ayı aşkındır beni aramıyor. Sebepsizce kavga çıkardı. Pişman olmak istemiyorum ama inadımdan aramıyorum da. Zaten umrunda da değilim.ben varim annemle butun baglarimi koparmistim. en son konusmamiz agustos ayindaydi kendisine cenazene bile gelmem demistim. 20 gun oluyor cenazesine utanarak gittim.
belki benim gibi annenizden uzaklasinca psikolojiniz duzelir ama kaybedince yasattigi pismanlik daha buyuk. tavsiye etmem.
Sen ara canım... Bazen ne kadar umurlarinda olduğumuzu belli edemiyorlar...Benim annem 4 ayı aşkındır beni aramıyor. Sebepsizce kavga çıkardı. Pişman olmak istemiyorum ama inadımdan aramıyorum da. Zaten umrunda da değilim.
Hiç bir zaman umrunda olduğumu belli etmediki. 5 buçuk yıldır evliyim. Gurbetteyim. Evime bir kere bile gelmedi. Uzakta olduğum için yolculuk vs çekemezmiş. Nasılsın diye sormadı bile. Çok ağrıma gidiyor.Sen ara canım... Bazen ne kadar umurlarinda olduğumuzu belli edemiyorlar...
Basın sagolsunMesela nasıl şeyleri hatırlamıyor
Örnek vermemişsiniz kopuk kopuk olmuş
Annemi 14 yaşında kaybettim
kolay kolay silinmemeli anne o yüzden soruyorum
Pişman olursunuz hele ki tek kalan ebeveyniniz olduğu için er ya da geç izlersinizYok olmuyor, aynı odada 15 dakika dahi birlikte oturamıyoruz ne kadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz, zaten babasız büyüdüm bir ebeveyn yok olan annemde bu. Yaptığı kendi aleyhine olan hiçbir şeyi hatırlamayan (! "bir rahatsızlığı yok yaşı genç sayılır) hayır öyle bir şey olmadı dçsen hastasın deyip konuyu kendine çevirir hani fil gibi bir hafızam olmasa yav acaba olurum ama her benim haklı çıkıcağım konuda bunu yapıyor. Haksızlığa gelemiyorum çıldırıyorum tüm bağlarımı kopartıp görüşmesemmi diyorum var mı böyle annesiyle hiç görüşmeyen? Sonra yarın birgün pişman olmaktan korkuyorum ama böyle ikimiz i çi nde çok daha yıpratıcı
Yazdıklarına istinaden senin yaşadıklarını çok yakın çevremde yaşayan çok sevdiğim biri var. Anne var ama yok gibi, baba ölmüş anne hiçbir akrabasıyla konusmuyor, çalışmıyor vs vs. Ve ben istemesem de anneyi haksız bulduğum bir çok nokta var. Yazıyı okuyunca sandım ki o yazdı... İnsanlar ailesini seçemez ne yaşadığını bilmiyorum ama umarım herşey düzelir...Yok olmuyor, aynı odada 15 dakika dahi birlikte oturamıyoruz ne kadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz, zaten babasız büyüdüm bir ebeveyn yok olan annemde bu. Yaptığı kendi aleyhine olan hiçbir şeyi hatırlamayan (! "bir rahatsızlığı yok yaşı genç sayılır) hayır öyle bir şey olmadı dçsen hastasın deyip konuyu kendine çevirir hani fil gibi bir hafızam olmasa yav acaba olurum ama her benim haklı çıkıcağım konuda bunu yapıyor. Haksızlığa gelemiyorum çıldırıyorum tüm bağlarımı kopartıp görüşmesemmi diyorum var mı böyle annesiyle hiç görüşmeyen? Sonra yarın birgün pişman olmaktan korkuyorum ama böyle ikimiz i çi nde çok daha yıpratıcı
teşekkür ederimBasın sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?