Annesizlik

Tamalya

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
154
40
26
Hanimlar bir şey sorcm yani ben mi çok takıntılıyım bilmiyorum ama anneszim annen yıllar önce vefat ettim. Evlilik fikri gelince yani sanki kimse benim evlenmemiş istemiyor gibi yaşıtlarım hep evleniyor ama bana gelince kimseden çıt çıkmıyor bu benim psikolojimi etkiliyor yani çekiniyorum şu yüzden. Yani ailemi birakcm ona Bi yanandan üzülüyorum nadil olcak kardeşlerim felan bide sıkı bir aileydik yani gerçekten bazen ağlamaktan duramıyorum. yani size çok saçma geliyor ama insan oğlu evlenirken gülmek ister deki ben düşününce dusuncesi bile kötü geliyor . Bunu nasıl atlatırım yani bilmiyorum. Daha önce konu açtım ama şuan abim evlencek şuan annemi çok arıyorum ya. Yalnızlık tek kızım bide off kimse Bi güç vermiyor gibi

Hanimlar bir şey sorcm yani ben mi çok takıntılıyım bilmiyorum ama anneszim annen yıllar önce vefat ettim. Evlilik fikri gelince yani sanki kimse benim evlenmemiş istemiyor gibi yaşıtlarım hep evleniyor ama bana gelince kimseden çıt çıkmıyor bu benim psikolojimi etkiliyor yani çekiniyorum şu yüzden. Yani ailemi birakcm ona Bi yanandan üzülüyorum nadil olcak kardeşlerim felan bide sıkı bir aileydik yani gerçekten bazen ağlamaktan duramıyorum. yani size çok saçma geliyor ama insan oğlu evlenirken gülmek ister deki ben düşününce dusuncesi bile kötü geliyor . Bunu nasıl atlatırım yani bilmiyorum. Daha önce konu açtım ama şuan abim evlencek şuan annemi çok arıyorum ya. Yalnızlık tek kızım bide off kimse Bi güç vermiyor gibi
Başınız sagolsun. Hiç bu konu ile ailenin karşısına çıktın da reddedildin mi ? Ortada böyle bir ihtimal yokken durduk yere ailen neden evlenme baskısı yapsın ki ? Tam tersi yük hissetme diye bahsini acmiyorlardir.

Başınız sağ olsun. Evlilik ile bunun alakası olduğunu sanmıyorum. Ama kendinizi sevmekle bir şekikde iyileşmeye başlamalısınız🌸

Basiniz sagolsun.

Ben konuyu anlamadım.
Konu söyle belki anlatamadım kendimi hani onları bırakınca suçlu gibi hissedeceğim hani ne yaparlarsa ne ederler gibi kimsede evlilik hakkında bana yorum yapmıyorum. Yaşıtlarım karşında hiç onlar gibi hissetmiyorum:KK43:

Başınız sagolsun. Hiç bu konu ile ailenin karşısına çıktın da reddedildin mi ? Ortada böyle bir ihtimal yokken durduk yere ailen neden evlenme baskısı yapsın ki ? Tam tersi yük hissetme diye bahsini acmiyorlardir.
Yani abim normsl karşılıyor ama ne bilim sen bunları mı düşünüyorsun dedi.ama gerçekten evi çekip çeviren benim🥴🥴

Başınız sağ olsun. Evlilik ile bunun alakası olduğunu sanmıyorum. Ama kendinizi sevmekle bir şekikde iyileşmeye başlamalısınız🌸
Allah razı olsun yani şöyle gerçekten kendimi seviyorum ama hani evlenip gidene kadar o hissiyatı illaki birileri hissettiriyor ben mi büyütüyorum acaba

başınız sağ olsun. hazır hissedene kadar evlenmezsiniz. bugun biriyle tanışsanız 2 senede evlenirsiniz zaten. hali hazırda biri var mı bilmiyorum ama. anı yaşamak lazım, olmayan şeyler için dertlenmeyin. yarına cıkacağımızın garantisi yokken siz doğmamış bebeğe don biçiyorusunuz. onu da o zaman düşünürüm deyin, o zamana neler değişmiş, olgunlaşmış olur hayatınızda kim bilir.

Konu söyle belki anlatamadım kendimi hani onları bırakınca suçlu gibi hissedeceğim hani ne yaparlarsa ne ederler gibi kimsede evlilik hakkında bana yorum yapmıyorum. Yaşıtlarım karşında hiç onlar gibi hissetmiyorum:KK43:
Evlilik arefesinde misiniz?

Yani abim normsl karşılıyor ama ne bilim sen bunları mı düşünüyorsun dedi.ama gerçekten evi çekip çeviren benim🥴🥴
Çocuğum var abim hala saclarimi karıştırarak sevip, bebekligimden falan bahsediyor 🤣 aramızda da 5 yaş var yani. Çoğu abi kizkardesinin evliliği konusunda böyledir bence.

Oncelikle Allah annenizin mekanini cennet eylesin. 🙏
Ben sizi anliyorum. Nisanliyken anneme kanser teshisi konuldu. Ben dugunumu iptal edip, evlenmek istemiyordum. Geceleri odamda caresizce aglardim. Babami ve kardeslerimi nasil birakirim diye cunku annem tedavi oluyorken evi ben cekip cevirdim. Sabah ise gitmeden once hastaneye ugrayip annemi gorup doktorla konusup oyle ise giderdim. Sonuc itibareiyle annem iyilesti evlendim ama dugunden sonra tekrar nuks etti. Binlerce km uzakta pandemide yaninda olamadim. Simdi iyi cok sukur 2 seneden fazladir kan tahlilleri iyi ama aklimin bi kosesinde hep anneme bisey olursa ne yaparim diye. Cunku farkli ulkelerdeyiz. Size tavsiyem eger evlenirseniz babaniza ve kardeslerinize yakin bi yerde yasayin. Vicdaniniz rahat eder. Umarim cok mutlu olursunuz.

X