Fransa'da akıllara durgunluk veren bir evlilik yaşandı. Sitene Ekle
[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Elisabeth Lorentz ve Eric Holder, bir ay süren bir hukuk savaşından sonra , babasının eski eşi ile evlendi. Eric Holder (45) ve onun eski üvey Elisabeth Lorentz (48) düğünlerini Metzkenti yakınlarındaki Dabo köyünde yaptılar.
Damadın babasına da düğün yapılacağı haberi verildi. Normalde, Fransız hukuku üvey çocukların ve üvey ebeveynler arasındaki tüm evlilikleri yasaklıyor. Ama mahkeme çiftin lehine karar verdi.
milliyet
Başlığa bakınca "yok artık" dedim, Allah'tan aklıma gelen değilmiş;
Yalnız kadının eski eşi yani erkeğin babası, oğlundan sadece 3 yaş büyük biriyle evlenmiş. Zaten annesi gibi görmüyordur kadını.. Türkiye'de de bir yazar üvey kızıyla evlenmişti ,onların bayaa yaş farkı vardı, kızın annesi kızını reddetmişti. Vay be neler yaşanıyor dünyada...
Ben eşini iki defa k.validesi ile aldatan (yani eşinin annesi ile) sonrada birlikte kaçıp evleneni bile duydum... Amerika da olmuştu sanırsam biz çok mutluyuz bizi kimse ayıramaz la la diye demeç veriyordu insan müsveddeleri...
Nasıl bi mide? Biz eşlerimizin geçmişini içten içe merak edip, kıskanırız diye deşmemeye çalışırken -geçmiş bunların burunlarının dibinde. Ayyy Allah'ım ne diyim... İnşallah mutlu olsunlar