Kız İsteme Annesi geliyo ne yapmalıyız ?

Ezberbozan

Canparçam... Oğlummm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
432
5
46
İstanbul
Merhaba kızlar yaa salı günü benimkinin annesi ve kızkardeşi oturmaya geliyolar bize gündüz . Ne ikram etmeliyiz, nasıl giyinmeliyim, neler konuşulur ? off ya çok heyecanlıyım kıslarrr normal mi bilmiyorum ama çok heyecanlanıyorum. Sanki hazreti kaynana :roflol: Sizler neler yapmıştınız neler ikram etmiştiniz kızlar boshayallersmile ayyy yardım edin nolurrr çok heyecanlıyım valla aksi birşey olur diye korkuyorum inşallah olmaz :Saruboceq:

önce sakin ol panik yapma. gelen misafirleri sana her zaman oturmaya gelen çok sevdiğin bir tanıdığın gibi düşün.
seninde yengen halan neyse akrabalarından ağzı laf yapan ortam kuran biri olsun tanışmada bence. ilk karşılaşma olacağı için sessizlikler çok oluyor birinin usulüyle onu bozması konu açması gerekir. bizde ilk tanışmada babamın yengesi vardı sağolsun hiç sessizlik olmasına izin vermedi:)
ikramlara gelince bizimkiler 4gibi çaya gelmişlerdi. bir de bizim tanışmada yemek verilmez zaten.
sende çay ikram edebilirsin. yanına kek, börek, kurabiye ve tatlı olabilir. biz 2 çeşit börek, kek, tatlı ve tuzlu kurabiye bir çeşit salata ve yaprak sarması ikram etmiştik. sonrada yaptığımız tatlıyı onların getirdiği baklava ile servis yapmıştık.
bizim yengeler çok olduğu için herkes bir çeşit yapmıştı. sana önerim ne yaparsan yap servisi kolay olan şeyler seç.
onlar gelmeden mutlaka kişi sayısından birkaç fazla olacak şekilde servis tabaklarını bardak falan neyse hazırla ve son bir kontrol et. gelenlerle mümkün olduğunca çok vakit geçirmeye, tanımaya çalış.
kapı zili çaldığı an bütün heyecanın paniğin geçer umarım. iyi şanslar canım.

birşey daha kıyafet olarak çok düşünmene gerek yok bence. kendini en çok nasıl güzel ve rahat hissediyorsan öyle ol. saçlarını fönle hafif makyajını yap. bakımlı ama doğal bir havan olsun. etek/pantalon ve üzerine şık bir gömlek genelde tanışmada giyilen klasik konsepttir:)

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin ve iyi dileklerin için bizde söylediğin ikram çeşitlerinden hazırlıyoruz şuan. İnşaallah geçer heyecanım. opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar yaa salı günü benimkinin annesi ve kızkardeşi oturmaya geliyolar bize gündüz . Ne ikram etmeliyiz, nasıl giyinmeliyim, neler konuşulur ? off ya çok heyecanlıyım kıslarrr normal mi bilmiyorum ama çok heyecanlanıyorum. Sanki hazreti kaynana :roflol: Sizler neler yapmıştınız neler ikram etmiştiniz kızlar boshayallersmile ayyy yardım edin nolurrr çok heyecanlıyım valla aksi birşey olur diye korkuyorum inşallah olmaz :Saruboceq:

ay canım yaa ben bile heyecanlandım şimdi bende bilmiorum nasıl davranılır..kaç yaşındasın canım haber ver bize nasıl geçtiğini...darısı başıma

Kızlarr geldiler ve gittiler. Görüşme çok iyi geçti iyi anlaştılar çok şükür sağ salim bu da bitti :Saruboceq: Darısı tüm isteyen arkadaşların başına inşaallah :lepi:

Kızlarr geldiler ve gittiler. Görüşme çok iyi geçti iyi anlaştılar çok şükür sağ salim bu da bitti :Saruboceq: Darısı tüm isteyen arkadaşların başına inşaallah :lepi:

amin canım çokm sevindim neler konuştunuz peki anlatsana onlar sizdeyken sevdiğin seni arıyomuydu ne konuştunuz die

amin canım çokm sevindim neler konuştunuz peki anlatsana onlar sizdeyken sevdiğin seni arıyomuydu ne konuştunuz die

Önce geldiler hoşgeldin faslı oldu bi. Sonra zaten ilk defa tanıştıkları için bi tanışma oldu. Annesi konuşkan biriydi o yüzden sıkıntı yaşamadık. Evliliktir sözdür nişandır bahsedilmedi zaten annelerin tanışmasıydı. Genel şeyler konuştular. Annem beceriksizliğimden falan bahsetti sağolsun :)) Bi komşu ziyareti gibiydi yani anlayacağın :1: Haziranda da istemeye gelicekler inşaallah :16:

Back