• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme annesi annemle tanışmaya geliyor. yardımmmm...

melaiqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
235
3
96
Yalova
kızlar 6 senelik bi ilişkim var geçenlerde erkek arkadşımın annesi yemeğe çağırdı.
babasıda dedi artık bu işe isim koyma vakti geldi.
bu hafta sonu anneler tanışsın sonraki hafta seni istemeye gelelim dedi.
şimdi bu pazar annesi gelicek. biz ayrı şehirlerde oturuyoruz ama yol 1.5 saat çok fazla değil.
şimdi sizce yemek mi hazırlamalıyız yoksa poğaça kek börek türü şeyler mi?
bide neleri konuşmalıyız.
ve ne giymeliyim. ben abartısız nerdeyse günlük giyinirim diye düşündüm. çok mu basit olur?

çok abartılı olma bence sonra makyajını silince hayal kırıklığı olmasın :27:

ve kesinlikle yemek yapın

hatta hem yemek hem börek çörek yapalım. annesi beni çok gördü zaten tarzımı makyajımı nasıl yaptığımı falan biliyo
o yüzden normal olmayı düşünüyorum.

off ne heycanlı işlermiş bunlar. :18:

Canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden :)
Annesi 1,5 saatlikte olsa yoldan geliceği için yemek hazırlamanız daha mantıklı olur, çayın yanına da tatlı türü bi şey yapabilirsin.
Kek,börek yaparsan yemekten sonra yenmez bence.
Sade ama çokta günlük olmadan özenli,şık bir şeyler giyersen gayet uygun olur diye düşünüyorum.
Bol şans ...:16:

Aynı şeyi bayramdan önce ben yaşadım.. Anneleri tanıştırdık bizde. Ben gayet mütevazi bir elbise giymiştim. Normal makyajım saçım.. (Bizimde 7 yıllık ilişkimz iyi bilirler beni :) Biz börek kurabiye patates salatası el baklavası verip çay ikram etmiştk. sonra kahve yapmıştım falan.. Daha samimi bi ortam olmuştu. fikir olur die sölüorum tabi karar senin :))))

hepinize çok teşekkür ederim. yemek yapmaya karar verdik. bide tatlı börek ve dolma var.
sade ama şık giyinicem. yarın geliyolar. hayırlısı olur inşallah. :16::16:

Canım nasıl geçti? inşallah güzel bir gün geçirmişsindir :16:

canım yazdığını şimdi gördüm harika bir gündü 2 hafta sonra da sözlendik yani 25 aralıkta.
Çok mutluyum çok tatlı bir ailesi var. beni el üstünde tutuyolar.
Allah herkese böyle güzel günler nasip etsin. :16:

Back
X