Annenizle Aranız Nasıl ?

Açık ilişki
Annenizle aranızdaki ilişki, kendi özgürlüğünüz konu olunca başka bir boyuta taşınıyor. Ona karşı sevginiz, saygınız, ilginiz daim ama annenizden zamanla kopmanız gerektiğinin de bilincindesiniz. Kendi yaşamınızı kurmak için, onun beklentilerini görmezden gelebiliyorsunuz. Kuş, zamanı gelince yuvadan uçar. Anneniz de, siz de bu durumu olgunlukla kabul ediyorsunuz. Ama bu aranızdaki sıcak ilişkiyi etkilemiyor. Mutlu, huzurlu yıllar dileriz…

Etle tırnak
Siz annenizle bedenen ayrılmış olsanız da ruhen hiç uzaklaşmamışsınız. Deyim yerindeyse, etle tırnak gibisiniz. Onunla yaşadığınız yakınlık, kimilerinin eşleriyle, dostlarıyla, hatta kendi çocuklarıyla kurduğu yakınlıktan bile daha fazla. Onun, siz ya da hayatınız hakkında yanlış bir kanıya kapılacağını düşünmezsiniz bile. Annenize sizin diğer aklınız desek abartmış mı oluruz? Keşke zaman ve mekan izin verse de hep bir arada olsanız… Ona sevginizi ifade etmek için hiçbir çaba göstermenize gerek yok, zaten bu açık bir şekilde görülüyor. Anneniz ve size uzun mutlu yıllar dileriz…
ewet aynen ole cok hos bı test canım emegıne saglık agladım valla sonucu goruncede cokk ozledımmm annemıı yaaa

Etle tırnak
Siz annenizle bedenen ayrılmış olsanız da ruhen hiç uzaklaşmamışsınız. Deyim yerindeyse, etle tırnak gibisiniz. Onunla yaşadığınız yakınlık, kimilerinin eşleriyle, dostlarıyla, hatta kendi çocuklarıyla kurduğu yakınlıktan bile daha fazla. Onun, siz ya da hayatınız hakkında yanlış bir kanıya kapılacağını düşünmezsiniz bile. Annenize sizin diğer aklınız desek abartmış mı oluruz? Keşke zaman ve mekan izin verse de hep bir arada olsanız… Ona sevginizi ifade etmek için hiçbir çaba göstermenize gerek yok, zaten bu açık bir şekilde görülüyor. Anneniz ve size uzun mutlu yıllar dileriz
canım canımın içi ANNEM seni çok ama çok seviyorum..

--------------------------------------------------------------------------------

Etle tırnak
Siz annenizle bedenen ayrılmış olsanız da ruhen hiç uzaklaşmamışsınız. Deyim yerindeyse, etle tırnak gibisiniz. Onunla yaşadığınız yakınlık, kimilerinin eşleriyle, dostlarıyla, hatta kendi çocuklarıyla kurduğu yakınlıktan bile daha fazla. Onun, siz ya da hayatınız hakkında yanlış bir kanıya kapılacağını düşünmezsiniz bile. Annenize sizin diğer aklınız desek abartmış mı oluruz? Keşke zaman ve mekan izin verse de hep bir arada olsanız… Ona sevginizi ifade etmek için hiçbir çaba göstermenize gerek yok, zaten bu açık bir şekilde görülüyor. Anneniz ve size uzun mutlu yıllar dileriz sanırım ben böyle hissediyorum annemden böyle bir yakınlık görmedim ben nasıl olur derseniz biraz önce annem geldi oturmadı bile yarım saat bende kalmış eşyalarını aldı hemen topuk.. ve hasta olduğumuda biliyo sadece bunlar değil çok şey var kısacası ben ona annelik yapıyorum

Annelerimiz hayattayken kıymetini bilelim..
Benim gibi annesi uzakta olanlara Allah güç versin..
Onların yerini hiç ama hiç kimse tutamaz...

Etle tırnak
Siz annenizle bedenen ayrılmış olsanız da ruhen hiç uzaklaşmamışsınız. Deyim yerindeyse, etle tırnak gibisiniz. Onunla yaşadığınız yakınlık, kimilerinin eşleriyle, dostlarıyla, hatta kendi çocuklarıyla kurduğu yakınlıktan bile daha fazla. Onun, siz ya da hayatınız hakkında yanlış bir kanıya kapılacağını düşünmezsiniz bile. Annenize sizin diğer aklınız desek abartmış mı oluruz? Keşke zaman ve mekan izin verse de hep bir arada olsanız… Ona sevginizi ifade etmek için hiçbir çaba göstermenize gerek yok, zaten bu açık bir şekilde görülüyor. Anneniz ve size uzun mutlu yıllar dileriz…

canım annem seni cok seviyorum :1hug:

annesinin kızı
Anneniz size fazlasıyla düşkün, siz de aynı şekilde ona. Onun gösterdiği ilgiye gereğince cevap verebiliyorsunuz. Sizi kırmamak için, her zaman ince eleyip sık dokuyor, kimi zaman ses etmiyor, kendi içine atıyor. Siz de onun kalpten tavırlarının farkındasınız. O sizin için geniş bir bağır, kimi zaman sığınacak büyük bir kucak… Biliyorsunuz ki, onun karşılıksız sevgisinin yerini hiçbir şey tutamayacak. Bu yüzden de her zaman doldurulamayacak bir yeri olacak. Birlikte, mutlu ve uzun yıllar dileriz…

Annesinin kızı/oğlu

Anneniz size fazlasıyla düşkün, siz de aynı şekilde ona. Onun gösterdiği ilgiye gereğince cevap verebiliyorsunuz. Sizi kırmamak için, her zaman ince eleyip sık dokuyor, kimi zaman ses etmiyor, kendi içine atıyor. Siz de onun kalpten tavırlarının farkındasınız. O sizin için geniş bir bağır, kimi zaman sığınacak büyük bir kucak… Biliyorsunuz ki, onun karşılıksız sevgisinin yerini hiçbir şey tutamayacak. Bu yüzden de her zaman doldurulamayacak bir yeri olacak. Birlikte, mutlu ve uzun yıllar dileriz..aminnn.

Limoni
Üzücü ama gerçek, annenizle aranız pek de iyi değil. Nedeni, fikirsel olarak ayrı olmanızdan veya kimi özel problemlerden kaynaklanıyor olabilir ama anneniz sizin için, sadece bir anne. Daha derin veya duygusal anlamlar içermiyor. Kendi yolunuzda ilerlerken, uzun aralıklarla uğradığınız bir durak. Ama yaşamınızı yönlendiren bir kişi değil. Belki, bireyselliğinize düşkün olmanız ilişkinizi bu şekilde yönlendiriyor olabilir. Siz de bu durumu gayet soğukkanlılıkla kabul edebiliyorsunuz. Tercih sizin, hayat sizin… Ama yine de annenizi fazla ihmal etmeyin.

Annesinin kızı:

Anneniz size fazlasıyla düşkün, siz de aynı şekilde ona. Onun gösterdiği ilgiye gereğince cevap verebiliyorsunuz. Sizi kırmamak için, her zaman ince eleyip sık dokuyor, kimi zaman ses etmiyor, kendi içine atıyor. Siz de onun kalpten tavırlarının farkındasınız. O sizin için geniş bir bağır, kimi zaman sığınacak büyük bir kucak… Biliyorsunuz ki, onun karşılıksız sevgisinin yerini hiçbir şey tutamayacak. Bu yüzden de her zaman doldurulamayacak bir yeri olacak. Birlikte, mutlu ve uzun yıllar dileriz…

Teşekkürler a.s.

Etle tırnak

:asigim:

Etle tırnak

O benim canım allahıma çok şükür hem babam hem annem hemde kardeşim yok böyle bi aile çok sanslıyım çoook

Etle tırnak

ANNEM o BenimŞeniz

Annesinin kızı
Anneniz size fazlasıyla düşkün, siz de aynı şekilde ona. Onun gösterdiği ilgiye gereğince cevap verebiliyorsunuz. Sizi kırmamak için, her zaman ince eleyip sık dokuyor, kimi zaman ses etmiyor, kendi içine atıyor. Siz de onun kalpten tavırlarının farkındasınız. O sizin için geniş bir bağır, kimi zaman sığınacak büyük bir kucak… Biliyorsunuz ki, onun karşılıksız sevgisinin yerini hiçbir şey tutamayacak. Bu yüzden de her zaman doldurulamayacak bir yeri olacak. Birlikte, mutlu ve uzun yıllar dileriz

:asigim:

Etle tırnak
Siz annenizle bedenen ayrılmış olsanız da ruhen hiç uzaklaşmamışsınız. Deyim yerindeyse, etle tırnak gibisiniz. Onunla yaşadığınız yakınlık, kimilerinin eşleriyle, dostlarıyla, hatta kendi çocuklarıyla kurduğu yakınlıktan bile daha fazla. Onun, siz ya da hayatınız hakkında yanlış bir kanıya kapılacağını düşünmezsiniz bile. Annenize sizin diğer aklınız desek abartmış mı oluruz? Keşke zaman ve mekan izin verse de hep bir arada olsanız… Ona sevginizi ifade etmek için hiçbir çaba göstermenize gerek yok, zaten bu açık bir şekilde görülüyor. Anneniz ve size uzun mutlu yıllar dileriz

canım o benim annemi annem olduğu için çok seviyorum o ayrı herkes annesini sever ama ben kişilik olarakda anneme hayranımmm aşığıımmm allah ayırmasın inş

amin canimm.. Allah uzun ömürler versin annelerimize..
Evimizin huzuru hic bi zaman kacmasin ins..

Annesinin kızı

:1hug::asigim:

Annesinin kızı

Annesinin kızı/oğlu

gerçektende doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…