anneniz sizi küçükken nasıl korkuturdu?

zuli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
75
4
kızlar annem beni küçükken hep trankarı die hayali bir yaratıkla korkuturdu bende bu yüzden hep marak ederdim nasıl bi yaratık diye ve mutfağın ışıklığından çok korkardım sanki ordan bişey çıkacakmış gibi gelirdi sizde çoçukken korktuğunuz yada çoçuklarınızı korkutuuğunuz ÖCÜ BÖCÜ türlerini yazabilirmisiniz delikafadulden

sokakta bağırarak boza satan adamların uyumayan çocukalrı topladığını söylerdi annem bizde kardeşimle akşamları boza diye bağıran adamın sesini duyduğumuz an yatağa fırlardık çocukluk işte....bide ben çocukken sanki yatağın altından bi el çıkıcak beni çekecek diye düşünürdüm özellikle akşamları çok korkardım kaydirigubbakcemile3:roflol:

sokakta bağırarak boza satan adamların uyumayan çocukalrı topladığını söylerdi annem bizde kardeşimle akşamları boza diye bağıran adamın sesini duyduğumuz an yatağa fırlardık çocukluk işte....bide ben çocukken sanki yatağın altından bi el çıkıcak beni çekecek diye düşünürdüm özellikle akşamları çok korkardım kaydirigubbakcemile3:roflol:

ay yazık ya erkenden yatırmak için yönteme bak ama şimdi işe yaramaz bozacı yok

terlikle korkutuyodu annecim bende hemen odama kaciyodum tabikaydirigubbakcemile3

hokku diye hayali bi yaratıkla korkuturdu.
birlikte yatardık anneciğimle.beni uyutup babamın yanına gitmek için zahir:nazar:
bak uyumazsan hokku gelir derdidelikafadulden
ben kızımı hiç bi şeyle korkutmadım
ne korkuttum ne de tehdit ettim

hokku diye hayali bi yaratıkla korkuturdu.
birlikte yatardık anneciğimle.beni uyutup babamın yanına gitmek için zahir:nazar:
bak uyumazsan hokku gelir derdidelikafadulden
ben kızımı hiç bi şeyle korkutmadım
ne korkuttum ne de tehdit ettim

hokku diye bişey şimdiye kadar hiç duymadım ilginç bi yaratık gibi göründü bi an

X