• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anneniz En Çok Size Hangilerini Söyler ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anneniz En Çok Size Hangilerini Söyler ?

• Sofraya oturmadan ellerini yıka

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    63
şimdi evliyim, çok bir şey söylemiyor ama esk odanız çok dağınık, toplayın şunu, kalk o bilgisayarın başından gibi gibi.

Bu seçeneklerin arasından bir tek odanı ne zaman toplayacaksın uyuyor. Tabi artık "Evi ne zaman toplayacaksın" oldu o cümle :))) Şaka şaka ;-)

Bekarken;bak şuraya otur,nasıl yemek yapıyorum izle,ileride evlenince bak bak annesi birşey öğretmemiş demesinler derdi,14 yaşımda babama bamya yemeği pişiriyordum düşünün ki:KK48:

Evlendikten sonra;aman kızım kaynanan geldiğinde sakın somurtma güleryüzlü ol,birşey derse görmemezden duymamazdan gel,eşini büyütmüş bu yaşa getirmiş onun hatrına ses etme der,canım benim iyi yürekli annem:KK200:

bana en çok odanı topla derdi herhalde. hep dağınıktım. evlendim ve şimdi annem bana dağınık geliyor. :confused:
senin evin evlenince b.k götürür derdi, hayal ettiği gibi olmadı. :KK53: şimdi ben onu eleştiriyorum.

güzel annem mekanı cennet olsun, dışarı çıkarken geçkalma demezdi, tüüü de tükürüğüm kuruyana kadar evde ol derdi.

Temizlik yap diyor hep şimdiden bole pintisin kocana ve evine nasıl bakican diye atsyr

Seni doğuracağıma hıçsaydım keşke derdi canım annem :D ya da seni doğuracağıma taş doğursaydım. E doğurmasaydın ben mi doğur dedim diyince de seni doğurduğum güne lanet olsun derdi.

Doğumum sanırım çok etkilemiş.

""Fevri olmaaaa!!! Akıllı olll!!!!! Azıcık bana benze kızım azcık aklını kullan. Senin ananı deme sizin anneciğinizi de... """

Mütemadiyen hafta 1 bu cümleleri işitirim. :D :D

Back
X