Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bekarken;bak şuraya otur,nasıl yemek yapıyorum izle,ileride evlenince bak bak annesi birşey öğretmemiş demesinler derdi,14 yaşımda babama bamya yemeği pişiriyordum düşünün ki
Evlendikten sonra;aman kızım kaynanan geldiğinde sakın somurtma güleryüzlü ol,birşey derse görmemezden duymamazdan gel,eşini büyütmüş bu yaşa getirmiş onun hatrına ses etme der,canım benim iyi yürekli annem
bana en çok odanı topla derdi herhalde. hep dağınıktım. evlendim ve şimdi annem bana dağınık geliyor. senin evin evlenince b.k götürür derdi, hayal ettiği gibi olmadı. şimdi ben onu eleştiriyorum.
Seni doğuracağıma hıçsaydım keşke derdi canım annem ya da seni doğuracağıma taş doğursaydım. E doğurmasaydın ben mi doğur dedim diyince de seni doğurduğum güne lanet olsun derdi.