Annenin çocuğuna bağımlı olmasının ilişkimize etkisi

Ayrılmışsın ve olmayacağını görmüşsün , artık bunun düşünmenin bir anlamı yok. Böyle bir eş adayı bidaha umarım karşına çıkmaz çok var böyle malesef çok üzücü gerçekten erkek evlat olupta böyle bir şeye maruz kalmasına da üzüldüm normalde şiddet felan daha çok baba uygular ama annenin erkek evladına böyle davrandığını ilk defa duyuyorum onun adına üzüldüm fakat sen kendin için iyi yaptın, eğer onu hayatında istiyorsan ozaman annesiz gelecek .. ki kimse de annesini atmaz en kötü insan bile olsa atmayacağını biliyorum. Hayat 3 günlük ölümü ise herkes yaşayacak bir gün. İstediğin gibi yaşa bence senden ayrılırken nasıl tepki verdi?

Evet dediğiniz gibi annedir ne olursa olsun ona iyi davranmak gerekir gibi bir algı var o yüzden ona annesinin yaptıklarını söyleyince hazmedemiyordu. Tesellisi de artık bana kötü davranmıyor demesi, şu an annesine bakacak biri olsa bir saniye çocuğunun yüzüne bakmayacağına eminim ama neredeyse kimseyle konuşmuyor hepte karşı taraf annesine kötülük yapmıs annesi çok safmış(!). Evine bir senede üç kere falan misafir gelmiştir. Ben bunları yüzüne vurunca annem çok iyi biri demiyorum ama hep kötü yönlerini arıyorsun diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…