Arkadaşlar oğlum 2 ay sonra 2 yaşına gerekecek eşim tek çalışıyor ve evimiz kira malesef bu şartlarda çok zorlanıyoruz borç harç bı şekilde idare ediyoruz ama nereye kadar bu sekilde gidecek sürekli üst üste yığılıyor şuan eşimin maaşı ancak kredi kartı borcunun asgarisini ödemeye yetiyor yatır çek yapiyoruz ve mecbur kullanmaya devam ediyoruz bikac ay sonra artık maaşı yetmeyecek asgarisini ödemeye o zaman ne yapacağız bilmiyorum bı yandan ev masrafı bı yandan çocuk masrafı çalışmamak için çocuğuma kendim bakmak için çok direndim ama artık yürümüyor borç üstüne borç ekliyoruz bu yüzden çalışmayı düşünüyorum eğer çalışırsam annem bakacak çok iyi bakacagina hiç şüphem yok ama Kırklareli’nde yaşıyorum ve burda çalışma şartları çok kötü çocuğumu izin günü dışında neredeyse hiç göremeyeceğim çok üzülüyorum vicdanım kabul etmiyor ama bı yandan artik çalışmak zorundayim çok arada kaldım göğsüme bı taş oturdu sanki çalışan annelerin siz nasıl atlattiniz bu durumu çocuğunuz sizi göremediği için bir sorun yaşadı mı yaşadıklarınızı paylasirsaniz çok sevinirim üstümde çok büyük bı vicdan yükü var