Meral ismicok gecmis olsun,gercekten uzuldumdualarimda gecirecegim ama bi isim paylassaniz daha iyi olur sanki
Aminn. Hayır sigara kullanmıyorAllah acil şifalar versin, inşallah tez zamanda iyileşir anneniz. Sigaradan mı oldu acaba?
Aminn amin umarımÇok üzüldüm çok geçmiş olsun
Troid o kötü huyluların arasında en atlatabilmesi olağan türden ben atlatacağına inanıyorum tamamen alınıp temizlenecektir
Dualarım sizinle
Rabbim şifalar versin hicbir sorun olmadan inşallah en kolay yoldan atlatır sağlığına geri dönerGenç yaşta bir annem var ve malasef o kötü hastalık bizi de buldu .. tiroidleri ileri derecede kötü huylu nodüller bulunduruyor biyopsilerin hepsi kötü geldi hem çok sayıda hemde çok büyükler. Küçük kardeşim var anneye muhtaç doktor ameliyatın çok riskli tehlikeli olduğunu söyledi yakında ameliyat olacak nodüller ses telleri ve şah damara çok yakınmış . Lütfen annem için dua ve zikir olarak ya Şafi ya Allah ismini okurmusunuz okuabilecek olanlar sayı bildirseniz çok sevinirimismi Meral ..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. ameliyat hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla sıhhatle afiyetle geçsin. Mutlu huzurlu günler yaşayın ailecek aminnnnGenç yaşta bir annem var ve malasef o kötü hastalık bizi de buldu .. tiroidleri ileri derecede kötü huylu nodüller bulunduruyor biyopsilerin hepsi kötü geldi hem çok sayıda hemde çok büyükler. Küçük kardeşim var anneye muhtaç doktor ameliyatın çok riskli tehlikeli olduğunu söyledi yakında ameliyat olacak nodüller ses telleri ve şah damara çok yakınmış . Lütfen annem için dua ve zikir olarak ya Şafi ya Allah ismini okurmusunuz okuabilecek olanlar sayı bildirseniz çok sevinirimismi Meral ..
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ,Genç yaşta bir annem var ve malasef o kötü hastalık bizi de buldu .. tiroidleri ileri derecede kötü huylu nodüller bulunduruyor biyopsilerin hepsi kötü geldi hem çok sayıda hemde çok büyükler. Küçük kardeşim var anneye muhtaç doktor ameliyatın çok riskli tehlikeli olduğunu söyledi yakında ameliyat olacak nodüller ses telleri ve şah damara çok yakınmış . Lütfen annem için dua ve zikir olarak ya Şafi ya Allah ismini okurmusunuz okuabilecek olanlar sayı bildirseniz çok sevinirimismi Meral ..
1000 aldımçok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ,
1000 tane aldım
kalan 22.000