Evet biz aldık ev araba sıkıntı yaşamadık şimdi evim 2+1 tekrar yazıldık evi büyütmek için önden yuksek pesinat oldugunda kuraya girmiyoruz eminevim devlet güvencesindr fuzulevi bilmiyorum annemler kaynim falanda evi arabayı eminevimden aldilar siz temsilciyle şartlarınızı konuşun ona göre sistem öneriler sizeMerhabalar 6 buçuk aylık bir anneyim. Bizim evimiz teras katlı bu benim ve bebeğimin için çok büyük bir sorun . Ev buz gibi oluyor üst katta yatamıyorum oğlumla aynı odada yat kalk yapıyoruz sürekli ve temizliği çok zor sürekli aşağıya in çık yorucu ayriyeten oğlum ayaklanınca merdivenler büyük sorun.bu ev bizim kira vermiyoruz ancak tapusu mahkemelik şuan avukat 3 senede sürebilir 5 te ama tapuyu alırız demiş bu detayı neden verdim bir miktar birikimimiz var ama çok değil eminevim işte fuzili evim gibi yerlerden ev araba sahibi olan varmı kurasız sistem ile ama. Taşınma istememin diğer sebebi de aynı şehirde ama annemler uzak bize 1 saatlik yol var onlara yakın olmak istiyorum eşim geceleri evde yok genelde işte kiraya çıkmak ya da annemlerin yakınında mantıklı olurmu?
Peki ne kadar bir pesinat isterler acaba bir fikriniz varmı? Eşim konuşmaya yanaşmıyor tabi annemlerin yanına taşınmak istiyorum diyeEvet biz aldık ev araba sıkıntı yaşamadık şimdi evim 2+1 tekrar yazıldık evi büyütmek için önden yuksek pesinat oldugunda kuraya girmiyoruz eminevim devlet güvencesindr fuzulevi bilmiyorum annemler kaynim falanda evi arabayı eminevimden aldilar siz temsilciyle şartlarınızı konuşun ona göre sistem öneriler size
Pesinatsiz da giriliyor ama kura sistemi ile oluyor illa su kadar pesinat demiyor lar biz 300 bin verdik evimiz bir yıl sonra teslim dosya masrafı sadece 130 bin aliyolar 1.500 milyonluk eve girdik evimizi alana kadar da suan ki oturduğumuz evi satmaya ugrasacagiz aylik da 15 bin ödüyoruz bankaların faizine bakarsanız uçurum olduğunu sizde görürsünüz zatenPeki ne kadar bir pesinat isterler acaba bir fikriniz varmı? Eşim konuşmaya yanaşmıyor tabi annemlerin yanına taşınmak istiyorum diye
Merhaba kuraya girmeyince nasıl oluyor peki sistemEvet biz aldık ev araba sıkıntı yaşamadık şimdi evim 2+1 tekrar yazıldık evi büyütmek için önden yuksek pesinat oldugunda kuraya girmiyoruz eminevim devlet güvencesindr fuzulevi bilmiyorum annemler kaynim falanda evi arabayı eminevimden aldilar siz temsilciyle şartlarınızı konuşun ona göre sistem öneriler size
Önden ne kadar para yatırdığına bagli oluyor mesela 1.500 milyonluk eve onden 500 bin pesinat verirsen 8 ayda ev teslim diyolarMerhaba kuraya girmeyince nasıl oluyor peki sistem
Önden ne kadar fazla para verebilirsen atıyorum 1.500 milyonluk eve yazıldın 500 pesinat verdiğinde evin 8 ay sonra teslim ediliyorMerhaba kuraya girmeyince nasıl oluyor peki sistem
Ya ben 3 milyonluk eve bile razı geldim yeterki dedim annemlere yakın olayim ama bizde anca 500 bin nakit varÖnden ne kadar para yatırdığına bagli oluyor mesela 1.500 milyonluk eve onden 500 bin pesinat verirsen 8 ayda ev teslim diyolar
Teşekkür ederimÖnden ne kadar para yatırdığına bagli oluyor mesela 1.500 milyonluk eve onden 500 bin pesinat verirsen 8 ayda ev teslim diyolar
Net bilmiyorum ama dediğim gibi arayip konussaniz daha net söylerler size yani ilerde yatirim icinde oturmasaniz bile güzel birsey bizim arabamiz vardi öylesine yazıldık ilk kurada sans eseri bize çıktı arabayi yükselttik vs yani baya bizim isimize geliyor çünkü minumum faiz koyuyorlarYa ben 3 milyonluk eve bile razı geldim yeterki dedim annemlere yakın olayim ama bizde anca 500 bin nakit var
Çok iyi kurasız sistem mantıklı değilde zaten eşimle konuşacağım bu konuyu tekrarPesinatsiz da giriliyor ama kura sistemi ile oluyor illa su kadar pesinat demiyor lar biz 300 bin verdik evimiz bir yıl sonra teslim dosya masrafı sadece 130 bin aliyolar 1.500 milyonluk eve girdik evimizi alana kadar da suan ki oturduğumuz evi satmaya ugrasacagiz aylik da 15 bin ödüyoruz bankaların faizine bakarsanız uçurum olduğunu sizde görürsünüz zaten
Ben ilk çocuğumda farklı bir semtte oturuyordum.Merhabalar 6 buçuk aylık bir anneyim. Bizim evimiz teras katlı bu benim ve bebeğimin için çok büyük bir sorun . Ev buz gibi oluyor üst katta yatamıyorum oğlumla aynı odada yat kalk yapıyoruz sürekli ve temizliği çok zor sürekli aşağıya in çık yorucu ayriyeten oğlum ayaklanınca merdivenler büyük sorun.bu ev bizim kira vermiyoruz ancak tapusu mahkemelik şuan avukat 3 senede sürebilir 5 te ama tapuyu alırız demiş bu detayı neden verdim bir miktar birikimimiz var ama çok değil eminevim işte fuzili evim gibi yerlerden ev araba sahibi olan varmı kurasız sistem ile ama. Taşınma istememin diğer sebebi de aynı şehirde ama annemler uzak bize 1 saatlik yol var onlara yakın olmak istiyorum eşim geceleri evde yok genelde işte kiraya çıkmak ya da annemlerin yakınında mantıklı olurmu?
Evet çok haklısınız ama evin tapusu yok bu yüzden nasıl kiraya verebiliriz bilmiyorum. Eşim tabi bu konuda itiraz ediyor ama kendisi çoğunlukla işte özellikle geceleri yok hiç bu beni çok zorluyorBen ilk çocuğumda farklı bir semtte oturuyordum.
2. çocuğuma hamile kaldığımda annemin olduğu semte kiracı geldim.
En büyük sebebi, 2 çocukla annemin bana daha çok destek verebileceğini düşünmem oldu.
Nitekim de düşündüğüm gibi, annemin yakınında olmak bana çok fayda sağladı.
Evin koşulları açısından doğru düşünüyorsunuz, annenizin yakınında daha düz ayak bir evde (dubleks olmayan) mantıklı olabilir. Şu an oturduğunuz evi kiraya vererek, kiraya çıkabilirsiniz. Tabii taşınmak başlı başına bir maliyet, o yüzden maddi imkanınız varsa bunu çok ötelemeden hayata geçirin derim, yaz aylarında herşey daha da pahalılaşıyor.
Anne desteği her zaman iyidir.
Ee zaten demişim bunu açıkça anneme yakın olmak istiyorum diyeEvinizin neden tapusunyok anlayamad8m .kis neredeyse bitti zaten ust kat soguksa alt katta bir odada yatin .merdivenlerede hazir demirli cocuk icin kapilar satiliyor alt kata ve ust kata onlardan takın .bana biraz annenize yakin olmak icin her sey gozunuze batiyor gibi geldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?