Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Terapi yolunu kabul etmiyor ve sakinleşince düzelmeyecek ise mesafe koyun. Ömür törpüsü bu tip toksik şeyler. Annen tabi atsan atamazsın ama her şeyin fazlası zararHanımlar ben evlenene kadar annem dünya iyisi bir insandı. Ama evlenince psikolojisi bozuldu. Her hafta damadı da bende kahveye çıkartırız sohbet ederiz. Eşimde ilgilidir annemle. Geçen hafta benden yüklü miktarda para istedi. Ben senin için bu kadar masraf yaptım vereceksin diye. Bende vermedim. Dün hastaneye holter taktırmaya gitti havadan sudan konuştuk telden. Akşam ben onu aradığımda niye sabah aramamışım diye nasıl beddualar ne küfürler. Sen benimle havadan sudan konuştun nasılsın demedin merhametsiz köpek falan dedi. Banada benim ve eşim hakkında yazmadığı hakaret kalmadı. Siz olsanız napardınız bu durumda?
Anneniz de olsa kendinize ve eşinize böyle saygisizliklar.yapmasina izin vermeyin , gereken mesafeyi koruyun.Hanımlar ben evlenene kadar annem dünya iyisi bir insandı. Ama evlenince psikolojisi bozuldu. Her hafta damadı da bende kahveye çıkartırız sohbet ederiz. Eşimde ilgilidir annemle. Geçen hafta benden yüklü miktarda para istedi. Ben senin için bu kadar masraf yaptım vereceksin diye. Bende vermedim. Dün hastaneye holter taktırmaya gitti havadan sudan konuştuk telden. Akşam ben onu aradığımda niye sabah aramamışım diye nasıl beddualar ne küfürler. Sen benimle havadan sudan konuştun nasılsın demedin merhametsiz köpek falan dedi. Banada benim ve eşim hakkında yazmadığı hakaret kalmadı. Siz olsanız napardınız bu durumda?
Annenin içinde yaşadığı başka şeyler var baban hayatta mı ? Evde tek mı yaşıyor mutlaka destek alsın. Sana içini açamadığı şeyleri orda açsın terapide rahatlar çözülür bırakır.. ayrıca düğün zamanı kavgalar felan olduysa ve çözülmeyen konuşmadığınız konular varsa bu da hep içinde bi birikinti yapmış olabilir ..Hanımlar ben evlenene kadar annem dünya iyisi bir insandı. Ama evlenince psikolojisi bozuldu. Her hafta damadı da bende kahveye çıkartırız sohbet ederiz. Eşimde ilgilidir annemle. Geçen hafta benden yüklü miktarda para istedi. Ben senin için bu kadar masraf yaptım vereceksin diye. Bende vermedim. Dün hastaneye holter taktırmaya gitti havadan sudan konuştuk telden. Akşam ben onu aradığımda niye sabah aramamışım diye nasıl beddualar ne küfürler. Sen benimle havadan sudan konuştun nasılsın demedin merhametsiz köpek falan dedi. Banada benim ve eşim hakkında yazmadığı hakaret kalmadı. Siz olsanız napardınız bu durumda?
Dünya iyisi bir insanın birden böyle olması saçma, demek ki içinde varmış.Hanımlar ben evlenene kadar annem dünya iyisi bir insandı. Ama evlenince psikolojisi bozuldu. Her hafta damadı da bende kahveye çıkartırız sohbet ederiz. Eşimde ilgilidir annemle. Geçen hafta benden yüklü miktarda para istedi. Ben senin için bu kadar masraf yaptım vereceksin diye. Bende vermedim. Dün hastaneye holter taktırmaya gitti havadan sudan konuştuk telden. Akşam ben onu aradığımda niye sabah aramamışım diye nasıl beddualar ne küfürler. Sen benimle havadan sudan konuştun nasılsın demedin merhametsiz köpek falan dedi. Banada benim ve eşim hakkında yazmadığı hakaret kalmadı. Siz olsanız napardınız bu durumda?
Kontrol ettiler ama tamamen huy keşke net hastalığı olsaAnnem demans onunda tüm huyu suyu değişti ve teşhis geç konuldu ilaç kullanmazsa çok ağır laflar kullanıyor coj degisti durduk yere hastalığından ötürü 65 yaşında basliyirmus genelde doktor tanı koyuyor bu manada da kontrol edilmeli öyleyse elinde değil derim bunu ihmal etmeyin
Bir psikoloğa götürün. Normalde böyle hakareti yoktu ise demir eksikliği falan da olabilir. Aklı yerinde değil belliHanımlar ben evlenene kadar annem dünya iyisi bir insandı. Ama evlenince psikolojisi bozuldu. Her hafta damadı da bende kahveye çıkartırız sohbet ederiz. Eşimde ilgilidir annemle. Geçen hafta benden yüklü miktarda para istedi. Ben senin için bu kadar masraf yaptım vereceksin diye. Bende vermedim. Dün hastaneye holter taktırmaya gitti havadan sudan konuştuk telden. Akşam ben onu aradığımda niye sabah aramamışım diye nasıl beddualar ne küfürler. Sen benimle havadan sudan konuştun nasılsın demedin merhametsiz köpek falan dedi. Banada benim ve eşim hakkında yazmadığı hakaret kalmadı. Siz olsanız napardınız bu durumda?
Bende sert çıkacağım galiba eşim onu boğaza mı götürmüş hep en ucuz yerlere götürmüş diye söylendi ki eşim normalde bizim yani annemlerin bütçesinin çok üzerinde yerlere götürür götürmese bile ilgileniyor her hafta biz merhametsizmişiz diye herkese yaymışBenim annemde de var biraz bu anlamaya çalışıyorum onu hepimiz evlendik babam hayatta değil yalnızlık onu psikolojik olarak etkiledi ama bu şekilde de ben psikolojik olarak çökeceğim genç yaşımda. Ben de değerliyim sonuçta. Duymazlıktan geliyorum onu böyle kabul et herkesi diyorum biraz sert çıkıyorum. Çünkü öbür türlü annecim annecim diye takılınca yaptığı nazın dozunu arttırıyor tepeme çıkıyor iyice. Ablama bir küser mesela eften püften sebeple 2 ay engelini kaldırmaz telefonda. Bana yapamıyor bunu çünkü ben tepkimi koyuyorum sen bilirsin derim yani. Çünkü bana onunla o güçlü bağı kuracağım kadar sevgi vermedi ne yazık ki.
O zamanki nesil hep ilerde kendine baksın diye çocuk dogurmuş. O yüzden zaten okutmak gibi ebeveyn sorumluluğunu bile sana masraf yaptım okuttum diyor o ebeveyn nesli genelde. Bizim nesil cocuğa bakmak büyütmek için doğuruyor genelde. O nedenle masraf yaptım olarak değil de aman ben elimden geleni yapayım özgür iyi bir birey olsun diyoruz. Beklenti yok bizde bize baksın diye o nedenle.Doğurmasaymış para harcadiysa size kırmızı kandilli davetiye mi yolladik bazı kadınlara anne olmak tercihtir zor geliyorsa o sorumluluk yapma harcadigin parayı geri isteyeceksen zamanı isteyeceksen yapma başlık parası gibi ben baktım sende bana bak ben verdim sen de bana ver o yetiskindi zorla değil ya yapmasaydi çocuk büyütmek de ticari kafa olduysa Allah yardımcınız olsun işiniz zor eğer demans olma belirtisi değilse norolojide bı beynine bakılmalı ciddiyim demans başlıyor olabilir o zaman hoş görürüm yoksa diğer yorumum geçerli
Bir anda olmuş olamaz bence başka birşey olmalı.Hanımlar ben evlenene kadar annem dünya iyisi bir insandı. Ama evlenince psikolojisi bozuldu. Her hafta damadı da bende kahveye çıkartırız sohbet ederiz. Eşimde ilgilidir annemle. Geçen hafta benden yüklü miktarda para istedi. Ben senin için bu kadar masraf yaptım vereceksin diye. Bende vermedim. Dün hastaneye holter taktırmaya gitti havadan sudan konuştuk telden. Akşam ben onu aradığımda niye sabah aramamışım diye nasıl beddualar ne küfürler. Sen benimle havadan sudan konuştun nasılsın demedin merhametsiz köpek falan dedi. Banada benim ve eşim hakkında yazmadığı hakaret kalmadı. Siz olsanız napardınız bu durumda?
Ben olsam annemi ikna etmeye çalışırdım kabul etmezse zorla psikiyatriye götürürdümHanımlar ben evlenene kadar annem dünya iyisi bir insandı. Ama evlenince psikolojisi bozuldu. Her hafta damadı da bende kahveye çıkartırız sohbet ederiz. Eşimde ilgilidir annemle. Geçen hafta benden yüklü miktarda para istedi. Ben senin için bu kadar masraf yaptım vereceksin diye. Bende vermedim. Dün hastaneye holter taktırmaya gitti havadan sudan konuştuk telden. Akşam ben onu aradığımda niye sabah aramamışım diye nasıl beddualar ne küfürler. Sen benimle havadan sudan konuştun nasılsın demedin merhametsiz köpek falan dedi. Banada benim ve eşim hakkında yazmadığı hakaret kalmadı. Siz olsanız napardınız bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?