Bencede okulunu bitir ve bir işe gir sonra zaten olur.( bende mi geri kafalıyım ne)
Ayrıca anneni de anla etraf artık çooook kötü.
Herkes bir olmaz ki. Arkadaşlarının annesiyle kıyaslama bir kere onların nasıl bir hayat sürdüğünü içlerine girmeden bilemezsin. Ayrıca bazı insanların huyu budur, ne söylersen söyle seni anlamak istemezler. Bırak birşey anlatma bu konularda. Başka konurada tepkisi bu değildir sonuç ta değil mi?Annemi de anliyorum ama annem biraz olsun beni anlamaya calismiyor konu bu
Anenin yapisi bu onu degistiremezsin. Bunu bekleme de zaten. Her ailenin bir tarzi yapisi tutumu vardir. Senin ailen de anlattigin gibi bir aile. Bu yuzden paylasimlarini yakin arkd yap.
Benim annemde oyleydi ama bende hic konusmak istemezdim. Esimle konusma ya baslayinca okul bitmis atanmistim. O zaman soyledim birisi var ciddi dusunuyoruz diye.
Kendini bosa uzme.
Herkes bir olmaz ki. Arkadaşlarının annesiyle kıyaslama bir kere onların nasıl bir hayat sürdüğünü içlerine girmeden bilemezsin. Ayrıca bazı insanların huyu budur, ne söylersen söyle seni anlamak istemezler. Bırak birşey anlatma bu konularda. Başka konurada tepkisi bu değildir sonuç ta değil mi?
Bende annem hakkimda herseyi bilsin birseyo gizlemek zorunda kalmayim istiyorum ama imkansizAslında annenle bunları paylaşirsan haberi olursa seni daha iyi kontrol edebilir.En azından kiminlesin falan bilir.Gizli saklı is çevirmeye mecbur bırakırsa daha tehlikeli senin icin.Bunu anlayabilse farklı davranır.
Annemin korkularini da anliyorum ama benim demek istedigim onunla birseyleri paylabilmek imkansiz bu konu beni üzüyorAnne olmadan okusaydim kesinlikle haklisin derdim, ama kızlarım var bence de önce okulunuz bitsin. Devir kötü anneler tedirgin maalesef... Ama şu da var; anneler ne kadar hoşgörülüyse çocuklar o kadar az hata yapıyor.
Bendede böyle olsun istiyorum ama degil malesefAşık olmakta ne var en tabi hakkınız
Ben kızımla çok rahat konuşurum başkalarından tavsiye alacağına benden alsın
Engellersem birşeyler eksik kalacak
annenize paylasamamaktan uzuldugunuzu sakince anlatsaniz, hani muhabbeti kıvamına getirip 21 yaşinda olduğunuzu ve onunla paylaşarak doğru adımlar atmak istediğinizi anlatsaniz işe yarar belki...Annemin korkularini da anliyorum ama benim demek istedigim onunla birseyleri paylabilmek imkansiz bu konu beni üzüyor
Ben anneme erkek arkadaşım olduğunda hep söylerim genelde.Ama sadece bu.Bunun dışında herseyime karışır evden çıkarken sorular gelirim sorular.26 yaşındayım ve 4 yıl başka bir şehirde yaşadım.Buna ragmen durum bu.Bir hayatım yok resmen.Hayatıma istediğim şekilde yön veremiyorum.Anlatsam sabaha kadar surer.Anneler değişmez bu bir gerçek.Yasadigin herşeyi dikkatli bir şekilde yaşa insanları iyi seç boşver annen bilmeyiversin.Onlar herşeyi en iyi kendilerinin bildiklerini sanarlar ve bazen bize zarar verdiklerini anlayamazlarBende annem hakkimda herseyi bilsin birseyo gizlemek zorunda kalmayim istiyorum ama imkansiz
Çok yanlış doğaya karşı gelemeyiz annenizde zamanında biriniyi beğenmiş kalbi atmıştırBendede böyle olsun istiyorum ama degil malesef
Allah rahmet eylesin öncelikle. Sizlere de sabir versin. Ben hata yapmayacagim konusunda kendime güveniyorum simdiye kadar ailemin basini öne egecek bisey yapmadim. Ama bende isterdim annemle konusayim beni anlasin.Benim annemde acik goruslu bir insandi.anlatirdik.tutucu yanlarida vardi.Ama netice de annemize anlattik bir cok seyi .Bu arada babamiz erken oldu.uc kizdik biz.Annemin bu kadar acik goruslu bir anne olmasinacragmen inanilmaz buyuk yanlislar yaptik.Ben simdi su yasimda dusunuyorum da zamani geri alsaydim asla bazi sryleri yapmazdim.Hele en kucuk kizkardesim geri donulmez hatalar yapti .boyle acikgoruslu bir anne bunlari haketmiyordu.Her neyse
Simdi ben kizima asla okulunu bitirmeden bir erkekle cikmamasini salik veririm.eline erkek eli dokunmadan ama kendi karariyla evlenmesini isterim.insanin yasi ilerleyince bamvaska dusunuyor.
Simdi sende annenden baska.dusunuyorsun.Tipki o zamanki biz gibi
Haklisin, bilmemesi bazi seyleri daha iyi yoksa tepkileri cok fevri. Biraz daha acikgörüslü olsa herseyimi bilirdi.Ben anneme erkek arkadaşım olduğunda hep söylerim genelde.Ama sadece bu.Bunun dışında herseyime karışır evden çıkarken sorular gelirim sorular.26 yaşındayım ve 4 yıl başka bir şehirde yaşadım.Buna ragmen durum bu.Bir hayatım yok resmen.Hayatıma istediğim şekilde yön veremiyorum.Anlatsam sabaha kadar surer.Anneler değişmez bu bir gerçek.Yasadigin herşeyi dikkatli bir şekilde yaşa insanları iyi seç boşver annen bilmeyiversin.Onlar herşeyi en iyi kendilerinin bildiklerini sanarlar ve bazen bize zarar verdiklerini anlayamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?