- 23 Haziran 2019
- 51
- 18
- 18
- 32
- Konu Sahibi Karaelmas42
Mrh..ben 2 yıldır evliyim ve evlendiğinden beri esim ve annemle ilgili sınanıyrm..bazen artık yeter diyip bağırmak istyrm..benim annemle bbm birbirlerini hiç sevmediler çocukları için katlanmaya çalışlar bide galiba çevre baskısı..bildim bileli babamı kötüler herkese evet bbm da tam düzgün değil ama yine de çok üzülürdüm..bende evde mutluolmayınca tayinimi aileme uzak bi yere istedim ve orada da 2 yıl çalıştıktan sonra evlendim.. Ailem basta karşı çıktı tabi nedeni de yok yani..çok inat ettim evlendim.. sonra esim sinirlive pat bişeyleri insanın yüzüne söylediği için annemle tabi ki tartıştılar sonra esim pişman oldu evine gittik el optuk hamile olmama rağmen sırf boşanmadım die bana karnimdakiçocuğuma beddua küfür edyrduen sonoradan ayrılıp başka yerde kaldık ve eve döndük işler çığırından çıktı artık her iki taraf inat aksi sinirliarada ben gittim 2 yıldır bosanda bosan artık en ufak tartışmamızda bileciddi ciddi boşanmayı düşünür hale geldim..bayramda oğlumla gidecem ilk kez görecek torununu sadece huzur istyrm şimdiarayıp yine nie evlendin bosan vs vs artık sesimi yüksektim orada bana böyle şeyler diyeceksen bi daha gelmemdiyrm tmm diyor Aman Allahım kafayı yiyecem sizden ricam bi öneriniz var mi