• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle babamın evi :)

deniz_durak

www.kpssmaratonu.com
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
147
3
296
Bursa
GİRİŞ
644152IMG_6764.jpg
320157IMG_6766.jpg

BAHÇEMİZopuyorumnanaktan
714839IMG_6752.jpg
893104IMG_6751.jpg

TERAS zemuszemus

554943IMG_6726.jpg
771400IMG_6721.jpg

815343IMG_6720.jpg

178635Clipboard01.jpg

denizcim bu nasıl bir ev hayretle resimlerini inceledim aynen aynen filmlerdeki kırmızı panjurlu evler gibi.Bayıldım doğrusu sanırım birçok insanın hayalindeki ev bu şekilde olsa gerek hele bahçesine bayıldım oturmaya doyum olmaz ben antalyada o sıcakta apartmanda oturuyorum sıcakta hiç çekilmiyor antalyada böyle bir evim olsun isterdim doğrusu bahçesi yeter zaten allah hayırlı uğurlu etsin güle güle sağlıkla otursunlar inşallah sevgiler canım

denizcim bu nasıl bir ev hayretle resimlerini inceledim aynen aynen filmlerdeki kırmızı panjurlu evler gibi.Bayıldım doğrusu sanırım birçok insanın hayalindeki ev bu şekilde olsa gerek hele bahçesine bayıldım oturmaya doyum olmaz ben antalyada o sıcakta apartmanda oturuyorum sıcakta hiç çekilmiyor antalyada böyle bir evim olsun isterdim doğrusu bahçesi yeter zaten allah hayırlı uğurlu etsin güle güle sağlıkla otursunlar inşallah sevgiler canım

canım benim çok hoşsun beğendiğine çok sevindim ,annemle babam emekli artık güle güle otursunlar torun büyütsünler alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile2 içim açıldı yaaa....süper...beton yığınlarının arasında betona dönüşmüşüm...bu eve bakınca farkettim...ortam harika canım...sağlıcakla oturun....opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2 içim açıldı yaaa....süper...beton yığınlarının arasında betona dönüşmüşüm...bu eve bakınca farkettim...ortam harika canım...sağlıcakla oturun....opuyorumnanaktan

dairelerde boğuluyoruz özellikle bu sıcaklarda :( her eve kocaman bi bahçe olması şart ama nerdeee :)

Back
X