• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle aram çok kötü böyle giderse kendime zarar vericem yardım edin nolur

Pinar1_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
3
0
86
28
Ablalarim bana yardım edin lütfen hiç iyi değilim . ilk olarak yaşım 19 . ben şuana kadar hiç akşam dışarı çıkmamıştım . 3 yıllık sevgilim var . 2 gün eve geç gittim diye geç dediğim en fazla saat 7 de . oda yaşadığım şehir dolasıyla trafik vs . eve gidene kadar anca. Neyse 2 gün eve 6 7 de gittim diye annem bana etmediği hakaret etmediğim kotu söz kalmadı com afedersin öyle bir kufur ettiki resmen oru.... Dedi bana . neymiş eve o gitmeden evde olcakmisim veya en fazla akşam ezanından evde olcakmisim . bu konuda hep kavga edip tartisiyoruz . ama su iki gundur iyice koptuk . yanında arkadaşlarım vardı annem delice bagiriyo hakaretler ediyor küfürler kötü laflar . üstüne erkek arkadaşımı sucluyor. Tek suçum akşam 3 yıllık sevgilim ve en yakın arkadaşımla disarida olmam napicam ben nolur yardım edin . birde 50 defa arıyor beni . şaka değil gercekten. Napicam ben böyle giderse kendime zarar vericem korkuyorum :(

Gelicegin saati haber ver. Belli ki meraklanmis korkmus. Fazla tepki göstermistir bu yüzden.

Söylüyorum nerde oldugumu kimle olduğumu saat kacta gitcegimi ama dinlemiyo bile beni bağırıp cagiriyo hakaretler ediyor :(

Ben annemin duzenine ayak uydurmakta buldum careyi.
Kis gunleri saat 5 te karaliyor hava, kisin gezme yazin geziyosan yine gez.

Anneni değiştiremezsin sen ona uymak zorundasın. O her ne kadar yanlış şekilde uyarıyorsa da senin icin endiselendigi için tepki gosteriyor. Haklısın sen de gezmek eğlenmek istiyorsun ama bazı aileler buna sıcak bakmıyor. Benim annem de hava kararmadan evde olmami isterdi çok kızardım. Ama suan onu anlıyorum benim kızım ya da oğlum farketmez gece dışarda olsun çok endiselenirim belki kendi annem kadar tepki gosteremem ama meraklandigimi ve erkenden eve gelmesi gerektigini bir sekilde soylerim. anne yüreği bir başka onu da anlamaya çalış.

Hepimiz o dönemlerden geçtik sabret anneye kızılmaz oda senin iyiliğin için böyle olmasını istiyor

Ama hakaretler ederek kufurler kötü sözler ederek tepki göstermesin ariyo arkadaşlarımın yanında bas bas bagiriyo bana :( napcagimi sasirdim artık konuşuyorum onunla böyle yapma annecim düzgünce uyar beni diye anlatamıyorum . :(

Back