• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin yıllar öncesinden çeyizim için ayırdıkları yardım kızlar resimli

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
kızlar ben çeyiz yapmaya başladım fazla fuzulide masraf yapmamaya çalışıyorum ama alıncada iyisini alıyorum. neyse anneannem almanyadan yıllar önce benim için ütü ve robot getirmiş sizce bunlar olur mu siz olsaydınız kullanır mıydınız yoksa yeni mi alırdınız kızlar. biri ütü diğeri robot diğeride fritöz $SAM_7636.webp$SAM_7635.webp$SAM_7637.webp$SAM_7638.webp$SAM_7639.webp$SAM_7640.webp

Bilemedim ki şimdi:31: Ama annemle daha bugün konuştuk bu robotlar çok yer kaplıyor, bak var hiç kullanmıyoruz diye canım.
Kullansan yenileri aklında kalacak, kullanmasan kırılabilirler:31:

robot kullanilabilir aslinda robotla ne yapiliyor ki :)

rondo olsa yine isini görür ama madem alinmis kullan...

fritöz eski model ama bence onuda kullan..

ben ceyizim icin tefalinkini aldim annemede aldik ama hic mi hic hosuma gitmiyor

kizartmanin bir tadi yok gibi dedigi sekilde yaparsan iyide oda bir tabak kizartma icin 1 saate yakin islem yapacaksin..bunuda kullan..

ütü aslina en önemli seylerden benim sunada bir tane var yani ailemin evinde

ben onu kullaniyorum benimki cok iyi birsey degil alti celiklerden ama icinde su birakiyorum filan hicbir sey olmuyor...ufak tefek ütüleyecegim seyler olursa hemen giyerken onu aciyorum

yoksa digerine yok temiz icme suyu kullan onu bosalt vs vs..

sen bu ütü yaninda iyi bir ütüde ol..ynai bunun markasini bilmedim iyidir belki kisa süreli olanlarda bunu kullanirsin...

annem depolu ütü almadi kendine cok yer kapliyor diye bana sana alayim diyor bende madem alacaksam bir depolu birde normal al diyorum

yemiyor pek kocaman ütüyü kurmak kücük bir iki parca birsey olursa diye..

ama kullanabilir..en azindan robot alinmis o olmasa rondo olacak ya da sen bunlari annene ver istiyorsan kendine yenisi al..

fritöz ama eger tefal ya da daha kücük birsey düsünmüyorsan bunu kullan hepsinin islevi ayni..

ben olsam alır kullanırdım. eğer ihtiyacımı karşılamıyorsa yerine yenisini alırım. bence hiç sıkma canını.

ayrıca eski mallar çok daha dayanıklı oluyor.

valla canım bende de annemin yıllarönce aldığı aldığı güral porselen 6 kişilik çiçekli kenarları altın yaldızlı yemek takımı var ama kullanmayı düşünmüyorum ya bizim zevklerimiz farklı niye böyle yapıyorlar bazen anlamıyorum ve sanırım anne olana kadarda anlamam :31:

ben olsaydım kullanmazdım sanırım canım zaten şimdi onların garantisi,yedek parça bilmem ne derdi de olur :26:

kuzum sen neyi dert ediyon ya hem cok masraf yapmamaya çalışıyom diyon hem tereddüt ediyon
annen ne güzel düşünüp almış sana bişeyler
önce bunları kullan, baktın hoşuna gitmedi yada kullanışlı değiller herneyse, o zaman değiştir, kafana göre alırsın yenilerini
hem şimdi kullanmak istemezsen inan annen hem üzülecek hem içerleyebilir, belki sana belli etmez ama kullanacağını düşünerek almış o da, yoksa almazdı ki
bence hiç üzme anacığını, kendin de kafaya takma ya kullan gitsin ne güzel eşyalar işte şimdiden hayırlı olsun :)

kuzum sen neyi dert ediyon ya hem cok masraf yapmamaya çalışıyom diyon hem tereddüt ediyon
annen ne güzel düşünüp almış sana bişeyler
önce bunları kullan, baktın hoşuna gitmedi yada kullanışlı değiller herneyse, o zaman değiştir, kafana göre alırsın yenilerini
hem şimdi kullanmak istemezsen inan annen hem üzülecek hem içerleyebilir, belki sana belli etmez ama kullanacağını düşünerek almış o da, yoksa almazdı ki
bence hiç üzme anacığını, kendin de kafaya takma ya kullan gitsin ne güzel eşyalar işte şimdiden hayırlı olsun :)

ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim:):) çok haklısın annemin üzüleceğini düşünemedim dediğin gibi öyle yapmak en mantıklısı olacak cnm

valla canım bende de annemin yıllarönce aldığı aldığı güral porselen 6 kişilik çiçekli kenarları altın yaldızlı yemek takımı var ama kullanmayı düşünmüyorum ya bizim zevklerimiz farklı niye böyle yapıyorlar bazen anlamıyorum ve sanırım anne olana kadarda anlamam :31:

ben olsaydım kullanmazdım sanırım canım zaten şimdi onların garantisi,yedek parça bilmem ne derdi de olur :26:

sende haklısın cnm :) bende sinir oldum ama bir yandanda iyi ki birkaç parçayla kalmış sağı solu dantelle falan doldurmamış diye seviniyorum :)

valla mis gibi ürünler işte alman malları ıyı oluyor neden kullanmıyorsunkı ???

valla bence de kullanmadan karar verme derim. Babannemde zamanında almış (40 sene kadar önce ) ama makinelerin hala daha bozulası yok. Çamaşır makinesi şimdikilere tş çıkartır :))) Şimdiki çoğu elektrkli ürünler büyük markaların bile olsa çin de üretiliyor. Alman malı sağlamdır. Önce kullanın eğer memnun kalmazsanız zevkinize göre alırsınız ileride. Zaten siz de şimdi bile alsanız seneye farklı bir model çıkıyor.

robot kullanilabilir aslinda robotla ne yapiliyor ki :)

rondo olsa yine isini görür ama madem alinmis kullan...

fritöz eski model ama bence onuda kullan..

ben ceyizim icin tefalinkini aldim annemede aldik ama hic mi hic hosuma gitmiyor

kizartmanin bir tadi yok gibi dedigi sekilde yaparsan iyide oda bir tabak kizartma icin 1 saate yakin islem yapacaksin..bunuda kullan..

ütü aslina en önemli seylerden benim sunada bir tane var yani ailemin evinde

ben onu kullaniyorum benimki cok iyi birsey degil alti celiklerden ama icinde su birakiyorum filan hicbir sey olmuyor...ufak tefek ütüleyecegim seyler olursa hemen giyerken onu aciyorum

yoksa digerine yok temiz icme suyu kullan onu bosalt vs vs..

sen bu ütü yaninda iyi bir ütüde ol..ynai bunun markasini bilmedim iyidir belki kisa süreli olanlarda bunu kullanirsin...

annem depolu ütü almadi kendine cok yer kapliyor diye bana sana alayim diyor bende madem alacaksam bir depolu birde normal al diyorum

yemiyor pek kocaman ütüyü kurmak kücük bir iki parca birsey olursa diye..

ama kullanabilir..en azindan robot alinmis o olmasa rondo olacak ya da sen bunlari annene ver istiyorsan kendine yenisi al..

fritöz ama eger tefal ya da daha kücük birsey düsünmüyorsan bunu kullan hepsinin islevi ayni..

canım benm aslında bunları annemi kırmamak için almak lazım sonrasında küçük bir ütü belki alırım yada küçük bir blender alırım abartmadan

valla bence de kullanmadan karar verme derim. Babannemde zamanında almış (40 sene kadar önce ) ama makinelerin hala daha bozulası yok. Çamaşır makinesi şimdikilere tş çıkartır :))) Şimdiki çoğu elektrkli ürünler büyük markaların bile olsa çin de üretiliyor. Alman malı sağlamdır. Önce kullanın eğer memnun kalmazsanız zevkinize göre alırsınız ileride. Zaten siz de şimdi bile alsanız seneye farklı bir model çıkıyor.

:):):) doğru söylüyorsunuz:):) bugünün yenisi yarının eskisi değil mi zaten:)

ben öğrenci evimde tam 3 yıldır susuz kullanılan,böyle çok eski ütülerden kullanıyorum,jilet gibi de ütülüyor maşallah :)
bence sen de kullan,baktın memnun kalmadın borç harç kapanıp feraha çıktığında alırsın en iyisinden..

ben olsam alır kullanırdım. eğer ihtiyacımı karşılamıyorsa yerine yenisini alırım. bence hiç sıkma canını.

ayrıca eski mallar çok daha dayanıklı oluyor.
Katılıyorum :) benimde böyle bi robotum var annem aldığında 7 yaşındaydım :1:

canım kullan önce baktın kötü işe yaramıyor o zaman alırsın niye kendini sıkıyosun ki
ben öyle yapardım şahsen

bence hepsini kullanabilirsiniz bir tek ütüden çok emin değilim ama deneyin güzel ütülüyorsa yenisine gerekte yok...

Back
X