Annemin yeni yatagını mahvettik :( nasıl cıkar bu leke

Bi arkadaşımın ablası yatak firmasın sa çalışıyor. O yatağın için de ki süngerlerin falan pislik için de olduğundan bahsetmişti ünlü de Bi firma. Yani siz sildikçe için de ki materyalin pisliğiyle de yayılabilir o leke. Koku yoksa ört alez kullan tapacak bir şey yok
Benim de temiz su dokulmustu.ben suyu ceksin diye tamponladikca sari sari yayilmisti.ondanmis demek😳

Üzgünüm ama o leke çıkmıyor ıslatıp daha fazla silerseniz diğer taraflara da yayılır.. Koku falan yokmuş öyle dediniz mecbur alezi serip kullanmaya devam edilecek.. Aynısı benim yatağımda da oldu maalesef de kan lekesi oldu benim ki sildim sildim çıkmadığı gibi kuruyunca bi baktım yayılmış her yere :KK43: Hala içim acıyor düşündükçe ama yapacak birşey yok.. Alez serdim işte kullanıyoruz.. Sirke denedim karbonat denedim tuz denedim sabun deterjan jel çamaşır suyu... yani aklınıza ne gelirse yaptım ama sildikçe hem kuruması zaman aldı yatakta yatamadık hem de lekeyi yaydım.. Ama leke dediğimde baya kırmızı kan kalmadı tabi ki hafif sarımsı su lekesi gibi eminim sizinki de öyle birşeydir.. Ama yapacak birşeyim kalmadı.. Yine de takip edeyim de şurayı belki birşey çıkar bana da yarar 😊
Alez nedir

Üzgünüm çıkmıyor.
Başımıza geldi, silmekle beraber defalarca yıkattık, sonuç değişmiyor.

Üzgünüm ama o leke çıkmıyor ıslatıp daha fazla silerseniz diğer taraflara da yayılır.. Koku falan yokmuş öyle dediniz mecbur alezi serip kullanmaya devam edilecek.. Aynısı benim yatağımda da oldu maalesef de kan lekesi oldu benim ki sildim sildim çıkmadığı gibi kuruyunca bi baktım yayılmış her yere :KK43: Hala içim acıyor düşündükçe ama yapacak birşey yok.. Alez serdim işte kullanıyoruz.. Sirke denedim karbonat denedim tuz denedim sabun deterjan jel çamaşır suyu... yani aklınıza ne gelirse yaptım ama sildikçe hem kuruması zaman aldı yatakta yatamadık hem de lekeyi yaydım.. Ama leke dediğimde baya kırmızı kan kalmadı tabi ki hafif sarımsı su lekesi gibi eminim sizinki de öyle birşeydir.. Ama yapacak birşeyim kalmadı.. Yine de takip edeyim de şurayı belki birşey çıkar bana da yarar 😊
Aklınızda bulunsun kan lekesini üzerine hiç bir şey sürmeden soğuk suyla yıkayınca çıkıyor ama öncesinde sıcak suyla yikadiysaniz çıkmaz

Annem yeni aldığı yatağa kızımı yatırmış koruyucu alezi yıkamak için çıkardığını unutup kızımda kaçırmış küçük tuvaletini :KK43: ne yaptıysam leke kaldı koku vs. Yok ama sildikçe leke büyüdü su lekesi kalıyor yatakta ne yapsam ne ile temizlesem çıkar.. Yıkama şirketleriyle görüştüm garanti vermiyorlar çıkmaz diyenler oldu varmi bisey bilen :KK43: kalın pedli yatak daha 1 ay once alindi pahalı üst grup bi yatakti
Dasty yağ sökücü var internette satılıyor sadece. Koltuktaki lekeleri falan hemen çıkartıyor. Belki denemek istersiniz

Alez yatağın üzerine koyulan incecik bir koruyucu.. Alt kısmı su geçirmez bir yapıya sahip.. Yani çocuğunuz varsa altına yaparsa mesela yatağa geçirmiyor sadece Alez kirlenir kaldırıp yıkarsınız.. Burnunuz kanadığında ya da regl olduğunuzda ne bilim her türlü lekeye karşı yatağı koruyucu harika bir icat 😂 ben başta tereddüt etmiştim poşet gibi birşeydir onun üzerine yatamayız rahat edemeyiz diye ama sevdim.. kirlenince atıp yıkıyorsunuz çok rahat birşey

Aklınızda bulunsun kan lekesini üzerine hiç bir şey sürmeden soğuk suyla yıkayınca çıkıyor ama öncesinde sıcak suyla yikadiysaniz çıkmaz
Teşekkür ederim bu bilgi için.. Aslında sıcak suyla yıkamadım ya da hatırlamıyorum kovaya su yaptım belki de sıcak su koydum 🙈🙈 Hatayı orda yaptım demek ki baştan bilmiyorum ya kanımı yerde koymim dedim ama baya baya kaldı 😂

A101 narspirin satılıyor alın bütün yatağı silin çıkar merak etmeyin kan nar ne lekesi olursa olsun çıkıyor yatakta idrar lekesi olmuş ve biz görmedik yatağı cevirmisler gelen misafir kokunun kaynağını bulduk sildik hiç leke yok çok memnunum ben lütfen deneyin

X