annemin yeni eşyaları sıcak yuvası :)

gamze_murat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
206
2
46
Samsun
Annemin mor renqine tutkusu gelininede bulasınca evi işte böyle süsledi gelın kaynana :))

Eklentiler

• $Fotoğraf6284.webp
    $Fotoğraf6284.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 176
  • $Fotoğraf5911.webp
    $Fotoğraf5911.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 149
  • $Fotoğraf6283.webp
    $Fotoğraf6283.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 152
  • $Fotoğraf5954.webp
    $Fotoğraf5954.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 160
  • $Fotoğraf5910.webp
    $Fotoğraf5910.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 130
  • $Fotoğraf6281.webp
    $Fotoğraf6281.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 149
  • $Fotoğraf6282.webp
    $Fotoğraf6282.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 144
  • $Fotoğraf6285.webp
    $Fotoğraf6285.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 144
  • $Anemin ewi.webp
    $Anemin ewi.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 150
çok hoş ve ferah olmuş,
üçlü sehpaya bayıldım..
huzur dolu günlerde otursunlar inşallah.

Odalar küçük, açık renk tercih etseydiniz duvarlarda...

her sey cok güzel sehpalar dışında bi tek onları sevmedim..düz bir renk olabilirdi..annen güle güle otursun o kocaman tv ler de ne sağlam çıktı di mi bozulmuyorlar bi türlü..

Öncelikle güle güle oturun. O da biraz küçük, koyu renkler alanları daha da küçük, dar gösteriyor. Koltukları ve çiçekli kırlentleri beğendim, çok hoşlar. Sehpa düz beyaz olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum, bir de halının deseni evin conceptini bozmuş gibi, yani çiçekli berjer ve diğer koltukların kırlentleriyle yakalamaya çalıştığınız o havayı bozmuş deseni açısından. Böyle bir eve duvarda canlı bir ton kullanıldığı ve koltuklar hareketlendirildiği için halı seçiminin sade olması taraftarıyım. Özellikle açık, tek renk desensiz veya kendinden hafif desenli halılar.

Son düzenleme:
eski haline baktım birde bu haline ,müthiş dönüşüm ,koltukların renkleri harika ,bayıldım tek kelimeyle ,güle güle huzurla otursun anneciğiniz ..

Maşallah hayatım çok güzel bayıldım yaa duvarın rengi ne acaba markası bende boyamayı düşünüyorum da rengi tutturamamaktan korktum ama bu renk müthişşşş

Maşallah hayatım çok güzel bayıldım yaa duvarın rengi ne acaba markası bende boyamayı düşünüyorum da rengi tutturamamaktan korktum ama bu renk müthişşşş

canım duvarının rengını bnde bılmıyorum. makıne karıstrdı bu sonuc cıktı.kutusunda renk yazıyomuydu bılmıyorum.atıldı çöpe kutu :( ..

çok hoş olmuşş canım :) anneciğiniz güle güle otursun evinizde sağlıkla inşallah

Back
X