Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem ve çevresi ne zaman biri bir doktorlar evlensin aferin akıllı kızmış derler.Ben ise kendim gibi bir öğretmenle görüşüyorum ama gel gör ki annemle bunu paylaştığımda kıyamet kopmuştu.Öğretmen diye beğenmedi.çevremde çok zengin ve yakışlıklı biriyle evlenmemi bekliyorlar çünkü bizim durumumuz iyi dış görünüş olarak da beğenirler.Benim ise böyle bir takıntım yok görüştüğüm kişinin anne babası da emekli öğretmen bir kızkardeşi var doktor.Tanıdığım kadarıyla iyi insanlar.Ben şu an tekrar onunla görüşüyorum ama ailemden gizli.bugün beni kuzenim aradı böyle böyle bir doktor var görüş diye.Doktor ya adı yetiyor hemen görüş diyorlar.çalıştığım okulda da bunu gözlemledim eşin ne kadar iyi bir konumdaysa o kadar saygı görüyorsun.Sanki doktor olunca karakter de otomatikman mükemmel.
Doktorlar çok zengin ve yakışıklı mı oluyormuş
Aynı benim teyzem ve eniştem.
Kızları doktor. İlle doktor biriyle evlensin diye diye kız 36 yaşında oldu.
Kuzenim her ne kadar böyle düşünmese de, ailesinin etkisi altında kalıyor elbette.
Bu yaştan sonra zor deyip işin ucunu bıraktı kız.
Ama sizin durumunuzu anlayamadım açıkçası.
Hadi doktor olsanız, aile içinde böyle bir düşünce hakim olabilir.
Ama öğretmen birine niye böyle davranırlar anlamıyorum.
Doktor olunca ne oluyormuş? Mutlu olabileceğinizin garantisi var mı?
Üstelik görüştüğünüz biri varsa, kulaklarınızı tıkayın derim.
Aileler çocukları mutlu ve rahat yaşasın isterler, onlara da hak veriyorum.
Fakat bu sizi mutsuz edecek kadar ileri bir seviyedeyse bu yanlış bir tavırdır...
kuzenim beni aricak akşam ne bahane uyduracağımı da bilmiyorum görüşmek istemiyorum görüştüğüm biri var da diyemiyorum çünkü annem yine o olduğunu öğrenince kıyamet kopacak.
canım görüşmek istemiyorum diceksin bu kadar basit
ya da bi kere görüş elektrik alamadım de nolucak sanki
Doğuda bir yerde çalışıyormuş pratisyenmiş 7-8 milyar alıyormuş evlen mis gibi oh ne güzel işte dedi kuzenim ben kaç yaşındaymış madem iyi kazanıyor neden doğudaymış da buralara gelmiyormuş dedim yaşı da büyüktür yıllardır ordaysa dedim bilmiyorum dedi kuzenim tek bildiği doktor olması yani geri kalan önemli değil.çok iyi biriymiş diyor.zaten kim bana biirni önerse hep çok iyi ve çok yakışıklı diyorlar görüşmeye gidince hayal kırıklığı.Okuldakiler de kafamı karıştırıyor en aşağı öğretmen olsun evi olsun bak biz kredi ödeyip duruyoruz anca diyorlar.Bu arada benim görüştüğüm çocuğun ailesinin durumu iyi anne baba öğretmen emeklisi kültürlü insanlar ama etki altında kalmaya başlıyorum artık
Doğuda bir yerde çalışıyormuş pratisyenmiş 7-8 milyar alıyormuş evlen mis gibi oh ne güzel işte dedi kuzenim ben kaç yaşındaymış madem iyi kazanıyor neden doğudaymış da buralara gelmiyormuş dedim yaşı da büyüktür yıllardır ordaysa dedim bilmiyorum dedi kuzenim tek bildiği doktor olması yani geri kalan önemli değil.çok iyi biriymiş diyor.zaten kim bana biirni önerse hep çok iyi ve çok yakışıklı diyorlar görüşmeye gidince hayal kırıklığı.Okuldakiler de kafamı karıştırıyor en aşağı öğretmen olsun evi olsun bak biz kredi ödeyip duruyoruz anca diyorlar.Bu arada benim görüştüğüm çocuğun ailesinin durumu iyi anne baba öğretmen emeklisi kültürlü insanlar ama etki altında kalmaya başlıyorum artık