Annemin suan bir seyi yok ama pıhtı olabilir mi? Cok stres yapmaya başladım

blanck

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
90
26
8
Merhaba 2 gün önce annemin aniden kolundan ya da elinden boynuna kadar sızı girmiş oynatmaya, kaldırmaya çalışınca güçsüz kuvvetsiz kalmış kolu ama 5 dakika sonra geçmiş. Biz sinir sıkışması olarak düşündük hemen geçtiği icin ama başka soru sorulan bir siteye sordum beni gercekten cok korkuttular. bazıları kan pıhtılaşması, damar tıkanıklığı olabilir hemen hastaneye götürün, aspirin içsin dedi, karaciğere gitmis pıhtı temizleyemezse ne olacak falan dediler gerçekten çok korktum. Allaha şükürki anneminde şu an hiç bir şeyi yok ve üzerinden 2 günde geçtiği için onada bir şey söylemedim endişelenmesini istemedim başında bir sürü dert var zaten. Sinir sıkışması olamaz mı böyle bir sey?

(Sorumun yeri değiştirilecek ceza alacağım ama gerçekten cok stres yaptığım için cevap alabilmek için bu konuda yazdim.)

Yahu çok ciddi bir rahatsızlıktan şüphelenip orda burda sitelerde konu açıyorsunuz da bir hastaneye neden gitmiyorsunuz?
Online sitelerden size teşhis koyup tedavi mi yapalım? İyi misiniz siz?

Bir hekim aslında işinizi görür ama niye gitmediniz ayrıca kas tutulmasından ani harekete kadar geniş bir yelpazede neden en kötüsünü düşündünüz ki? evham yapmayın kuzum, pıhtı oyle atlayıp zıplayan bir şey değil emin olun devamından kötü şeyler olurdu

Yahu çok ciddi bir rahatsızlıktan şüphelenip orda burda sitelerde konu açıyorsunuz da bir hastaneye neden gitmiyorsunuz?
Online sitelerden size teşhis koyup tedavi mi yapalım? İyi misiniz siz?
Haklısınız ama biz ill başka sinir sıkışması sandık anneminde bir şeyi yok sadece bir kaç yerde voyle cevap alınca endiselendjm

O gün hemen geçtiği icin doktora gitmedik annem üzerinde durmadı bir seyide yok. Ama ben İnternete bir siteye sorunca böyle cevap aldım ve korkmaya başladım annemede söyleyemedim
İnternete göz seğirmesi yaz oo neler neler çıkıyor.
Korkuyorsanız yakında bulunan özel bir hastaneye gidip genel kontrol muayene olun hızlı sonuç alırsınız.

Annem şuan iyi olduğu için doktor diyip endiselendirmek istemedim onu bazı sitelere sorunca böyle cevap verdiler bende endiselendim

Belli bir yaştan sonra ara ara kontrole gidilmeli bence. Riske atmayın Dr a gidin. Anneniz kaç yaşında?

Annem şuan iyi olduğu için doktor diyip endiselendirmek istemedim onu bazı sitelere sorunca böyle cevap verdiler bende endiselendim
Çok cüretkar açıklamalar yapmışlar doktor yapmaz ,inceler test eder en son teşhis koyar ama sizin danistiklariniz sondan gitmiş hemde en kötusünden baslayarak

Çok cüretkar açıklamalar yapmışlar doktor yapmaz ,inceler test eder en son teşhis koyar ama sizin danistiklariniz sondan gitmiş hemde en kötusünden baslayarak
Maalesef o yüzden aniden bende endiselendim, yani 5 dakika sonra gecmisti annemin kolu bu yüzden doktora gitmeyi düşünmedik bile ama birden böyle cevaplar alınca annemede bir şey diyemedim

Geçmiş olsun hangi kol acaba?

O gün hemen geçtiği icin doktora gitmedik annem üzerinde durmadı bir seyide yok. Ama ben İnternete bir siteye sorunca böyle cevap aldım ve korkmaya başladım annemede söyleyemedim
Geçmiş olsun, lütfen internet üzerinden teşhis koymaya çalışmak yerine annenize doktora gitmesini söyleyin, daha önce de boyun bölgesinde 3 gün geçmeyen ağrısı olduğunu yazmışsınız.

Belli ki bu ikisi birbiriyle ilintili.

Ayrıca lütfen konularınızı doğru bölümlere açınız.

benim bacagimda olmustu kan pihtilasmasi.Cok agri yapar siser kizarir annenizin kolu eger pihtilasma olduysa.Ama yine de bence burada zaman kaybetmeyin.cok onemli bence..Doktora gidin kontrol amacli da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…