Annemin rahminde ur var

deedoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
46
2
48
34
İstanbul
Merhabalar,
Annemin rahminde ur var, neredeyse kaç yıl oldu, biliyoruz. Ancak kendisi aldırmamakta ısrarlı.
Neymiş, illa menopoza girecekmiş, öyle tüm rahmi alıp kurtulacakmış. Nereden duyduysa menopoz olmadan rahim alınınca hasta olunacağını falan duymuş, ne desem vazgeçiremedim.
Tüm rahmi almadan sadece uru almayı da kabul etmiyor, tekrar eder diye tutturmuş bir kere.
Hep bir şeyleri bahane ediyor, yok senin sınavın, abinin durumu derken, bu iş uzadı ve uzadı.
Üstelik yıllardır baktırdığı falan da yok, ur ne halde bilmiyoruz bile.
İlk başta bir test yaptırıp iyi mi kötü mü huylu diye baktırmıştı, bize de iyi huylu dedi ama nedense bir türlü inanamıyorum, çünkü bu konuyu ne zaman açsam suratında garip bir ifade oluşuyor.
Sizce ne yapıp onu ikna edebilirim?
Peki bu kadar sene beklemesi iyi mi? Her an bir şey olur mu?
En azından gidip bir bakalım ne halde diye üsteliyorum ama feci karşı çıkıyor.
Bir de Eskişehir'de olan arkadaşlar, bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?

Konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm, pek anlamıyorum bu konulardan. :)

Bi bilgim yok ama geçmiş olsun umarim tehlikeli olmaz

merhaba....deedoo Annen ameliyat oldu mu acaba ? benim annemin de rahimdeki miyom yüzünden doktor rahminin ve yumurtalıklarının alınmasına karar verdi. Lütfen yardımcı olur musunuz çok endişeliyim. Eskişehirde yaşıyoruz .annem 51 yaşında.Eskişehir devlet hastanesinde Sevgi Güleç ameliyatı gerçekleştirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…