- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim çok şükür..Yarismalik değil korkma
Rabbim çok şükür..
Anam ne güzel patlıcan seven var şu yaştayım halen patlicanla aram iyi değil melek reisLorlu yaptim oğlum patlıcanlı istedi iki yufkadan da ona patlicnali yaptım
Ben çok severim:)Anam ne güzel patlıcan seven var şu yaştayım halen patlicanla aram iyi değil melek reis
Kaynanam sabah kahvaltısında patlıcan oturtma yiyo Nevreste annemBen çok severim:)
Sen Antep'te ne kadar çok seviliyor bilsen burayı hiç söylemezsinBizde normal yapılır:)Kaynanam sabah kahvaltısında patlıcan oturtma yiyo Nevreste annem
Çok seviliyor oralarda maşallah, ama inkar da etmemek lazım zilli karı çok güzel yemek yapıyor
Biliyorum Aynen o yüzden geri durup objektif bakmak istedim . Şimdi onlar yesin biribiriniArkadaşa oy yok onu baştan konuşalım direk diskalifiyeOy isteyeni yakıyoruz
Önümüzdeki ay deneyimli yani madalyalılar olcak:)Demek onları geçmeyi hedefliyorsun
Bende akşama makarna yapayım diyordum utandımSana ipucu tatlım
suskunluğum becerimdendir reiiiisssssEki Görüntüle 2642090
Sarma da var onu da atayım mı burayaBende akşama makarna yapayım diyordum utandım
Gaza geldi çeyiz serecek şimdi ....Sarma da var onu da atayım mı buraya
Bak örgüleri de attırma bana
Ordu'luyum çeyizim 5 kamyon dermişimGaza geldi çeyiz serecek şimdi ....
Kayserili misin be kadın yeter be yeter
Komşuna söyle resimleri güzel çeksinOrdu'luyum çeyizim 5 kamyon dermişim
Ordu'luyum
Ters akıyor muOrdu'luyum çeyizim 5 kamyon dermişim
Mantı benim eserim de çeyiz konusunı nerden anladın yawKomşuna söyle resimleri güzel çeksin
Mantıyada inanmamBen senin adına açılmış detaylı tarif olan bir konu görmezsem inanmıyorumMantı benim eserim de çeyiz konusunı nerden anladın yaw
Ters akıyor mu
Nasıl açıyoruz konuyuMantıyada inanmamBen senin adına açılmış detaylı tarif olan bir konu görmezsem inanmıyorum