- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
Ablam merhaba nasılsınPaçanga almış başını gidiyor,çok severim birde olsada yesem şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam merhaba nasılsınPaçanga almış başını gidiyor,çok severim birde olsada yesem şimdi
1. olmasanda heyecanlı mıSabah 72 di 74 olmuş
İnşaAllah sen olursun o zamanHerkes katılırdı yarışmaya ben olsam dağıtırdım hepinize ama işte
İlk günler daha heyecanlıydı şimdi belli olmak üzere olduğu için heyecanı kalmadı pek1. olmasanda heyecanlı mı
Üstü açık kalmışİnşaAllah sen olursun o zaman
Olsun yine de bir hareketlilik yapmış Hayatına renk gelmişİlk günler daha heyecanlıydı şimdi belli olmak üzere olduğu için heyecanı kalmadı pek
Net çekmiyor:)
Ben hazırım siz hazır mısınızNevreste yarina hazirmisin
Canım yol yapıyorum şimdidenÜstü açık kalmış
Merhaba canım nasılsın:)Merhabaaaaa
Ben hepinizden çok isterim ama onunla Kazen ilgileniyor:)Ne derse artık:)Canım yol yapıyorum şimdiden
İyiyim çok şükür 34 oyla tarihimin rekorunu kırmanın gururu içindeyimMerhaba canım nasılsın:)
Ay canım benim bilmezmiyim. Sen çoktan dağıtmıştın bileBen hepinizden çok isterim ama onunla Kazen ilgileniyor:)Ne derse artık:)
İyi mi kötü mü bilemedim İyi bir şey değil miİyiyim çok şükür 34 oyla tarihimin rekorunu kırmanın gururu içindeyim
Ben de hazirim evime geldim dun cok hazirim ben bir tarif alir kenara cekilirim sen ugras durBen hazırım siz hazır mısınız
Vallahi öyleAy canım benim bilmezmiyim. Sen çoktan dağıtmıştın bile
Hoş geldin canımBen de hazirim evime geldim dun cok hazirim ben bir tarif alir kenara cekilirim sen ugras dur