- 24 Eylül 2018
- 97.013
- 292.140
Bekliyorum kuzumBi boşluk bulursam konuya yoğunlaşcam abla, sonuca ulaşırsam da direkt sana diycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum kuzumBi boşluk bulursam konuya yoğunlaşcam abla, sonuca ulaşırsam da direkt sana diycem
Biraz öyleSenin bakış çerçeven çok geniş
Kimseye söylemem sana da evet hayır demem:)Yazmam digerlerinede soylersin sonra
Olsun paylasmiycam senle kusura bakmaKimseye söylemem sana da evet hayır demem:)
Kategorileri açılmadan söylemiyoruz:)Nerede meze dedim:)mezeler demedin mi Nevreste neden güldün bana
OzledimZipzip- gruba gelmiyorum özledin mi beni
Herkes diyette diye, diyet menusumu yoksa yeni kategoriAz önce dedim:)Hem tatlı hem tuzlu olacak,meyve sebze kullanılabilir:)
Bazıları diyete uygun olacak:)Renkli ve yazın daha güzel bence:)
Herkes diyette diye, diyet menusumu yoksa yeni kategori
Tamam ya söyleme merak etmiyorumKategorileri açılmadan söylemiyoruz:)Nerede meze dedim:)
Seni oyuna getirmeye calisiyolarKategorileri açılmadan söylemiyoruz:)Nerede meze dedim:)
Zaten beceremiyorsunTamam ya söyleme merak etmiyorum
Oyuna gelmemSeni oyuna getirmeye calisiyolar
Bosver sen zaten katilmayacakmissin oyle diyolarHic bu kadar cok merak etmemistim.
KekÇokta diyet diye düşünmeyin:)
Size bir ay kek yapacağım inşaallah ama bu ay değil:)Kek
Tatlisi var tuzlusu var.
Meyveli meyvesizi var.
Acik havada da guzel gider
Valla bu acik hava dediginden aklima bisi gelmioSize bir ay kek yapacağım inşaallah ama bu ay değil:)
Zaten katılmayacağım,ama bilmek istiyorumBosver sen zaten katilmayacakmissin oyle diyolar
Arada gelirim temmuzdan sonra biraz daha kilo alayım bari gelecegime değsinOzledim