- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ama bu yarışa katılmadımBu börekleri yapan üyelerle arkadaş olanlar yaşadı. Hatay civarı katılan varsa çok güzel arkadaşlık yapar ve çok güzel yemek yerimözel mesajlarınızı bekliyorum
çünkü önyargılı davranıyorlar:)bugüne kadar birinci olamamışlara oy verin : )))
asla eziklemiyorum heee siz nasıl hiç derece yapamadınız onu anlayamadım :)
avcı mısın senYa tüh yaa, paçanga, lahmacun böreği, kol böreği ve sosyete mantısı yarışmaya katılmasaydı ne güzel 1.olacaktım
devamlı bakarsan çok acıtmıyoDiyetteyim ben vicdansizlar,siskoyum ben 10 kilom var
Ben içerden bakıyorum ama tam tahmin ettiğim sıralama ablaşunu farkettim,dışarıdan bakınca neyin ne olacağını az çok kestirebiliyorsun :)
fotoları daha objektif eleştirebiliyorsun.
şaşırdığım 1-2 tarif dışında benim de beklediğim gibi.Ben içerden bakıyorum ama tam tahmin ettiğim sıralama abla
Aynen abla, bende paçangayla lahmacun kapışır ama paçanga alır dedim zaten bizim kızlara da kendimide kol böreğiyle düşünüyodum öyle de olduşaşırdığım 1-2 tarif dışında benim de beklediğim gibi.
senin paçangayla kapışacağını biliyordum :)
kusur bulmak için aradım ama hakikaten yoktu.sadece üyelerin damak zevki öne çıktı.
Onunki çokkk iyi valla ben bayıldım @Lilimamşaşırdığım 1-2 tarif dışında benim de beklediğim gibi.
senin paçangayla kapışacağını biliyordum :)
kusur bulmak için aradım ama hakikaten yoktu.sadece üyelerin damak zevki öne çıktı.
Hatırlanmak ne güzelOyum Patateslı kol böreği ve Su böreğine gitti açken baktım canım neyi çektiyse ona verdim oyumu herkese başarılar
Not: kol böreği deyince aklıma hep Makyajkolik13 gelir selamlar kendisine
Teşekkür ederim canım aynı şekilde ben de senin böreğe sunumuna bayıldımOnunki çokkk iyi valla ben bayıldım @Lilimam
Yaaa çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimYapılır mı bu banaa. Hepsi enfes gözüküyor ellerinize sağlık.. Oyumuzu açık edebiliyor muyuz bilmiyorum ama kıymalı sosyete mantısı ve lahmacun böreği kalbimi çaldı
Nasıl beğenmeyeyim hem sonuç hemde tarifin netliği, fotolar çok iyiydi. Yalnızca yemek sunumu konusunda değil, tarif sunumu konusunda da çok iyisiniz maşallah. Başarılar diliyorumYaaa çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Tekrar teşekkürler tarifi verirken anlaşılır olmasına çok dikkat ediyorum, kendi defterime de bütün detaylarıyla yazıyorum soru işareti kalmasın diyeNasıl beğenmeyeyim hem sonuç hemde tarifin netliği, fotolar çok iyiydi. Yalnızca yemek sunumu konusunda değil, tarif sunumu konusunda da çok iyisiniz maşallah. Başarılar diliyorum