Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu börekleri yapan üyelerle arkadaş olanlar yaşadı. Hatay civarı katılan varsa çok güzel arkadaşlık yapar ve çok güzel yemek yerimözel mesajlarınızı bekliyorum
Bu börekleri yapan üyelerle arkadaş olanlar yaşadı. Hatay civarı katılan varsa çok güzel arkadaşlık yapar ve çok güzel yemek yerimözel mesajlarınızı bekliyorum
çünkü önyargılı davranıyorlar:)
madalyalılar varken biz kazanamayız deyip yarışmaya katılmıyorlar.
hepsi feci rakip bence bi daha katılmasınlar ,ben korktum şahsen :)
şaşırdığım 1-2 tarif dışında benim de beklediğim gibi.
senin paçangayla kapışacağını biliyordum :)
kusur bulmak için aradım ama hakikaten yoktu.sadece üyelerin damak zevki öne çıktı.
kusur bulmak için aradım ama hakikaten yoktu.sadece üyelerin damak zevki öne çıktı.
Oyum Patateslı kol böreği ve Su böreğine gitti açken baktım canım neyi çektiyse ona verdim oyumu herkese başarılar
Not: kol böreği deyince aklıma hep Makyajkolik13
gelir selamlar kendisine
Yapılır mı bu banaa. Hepsi enfes gözüküyor ellerinize sağlık.. Oyumuzu açık edebiliyor muyuz bilmiyorum ama kıymalı sosyete mantısı ve lahmacun böreği kalbimi çaldı
Yapılır mı bu banaa. Hepsi enfes gözüküyor ellerinize sağlık.. Oyumuzu açık edebiliyor muyuz bilmiyorum ama kıymalı sosyete mantısı ve lahmacun böreği kalbimi çaldı
Nasıl beğenmeyeyim hem sonuç hemde tarifin netliği, fotolar çok iyiydi. Yalnızca yemek sunumu konusunda değil, tarif sunumu konusunda da çok iyisiniz maşallah. Başarılar diliyorum
Nasıl beğenmeyeyim hem sonuç hemde tarifin netliği, fotolar çok iyiydi. Yalnızca yemek sunumu konusunda değil, tarif sunumu konusunda da çok iyisiniz maşallah. Başarılar diliyorum