- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Tamam hadi,bir daha ki sefere gitmeden haber et gülümVallahi kaçmıyor bir K ahve içip geçicem eve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam hadi,bir daha ki sefere gitmeden haber et gülümVallahi kaçmıyor bir K ahve içip geçicem eve
Hemen haber veriyorum ama sadece kendinden değil bi kaç yerden denedi giremiyor ablaHaber verdim.Cevap :)İnternet geçmişini temizleyip baksın canım
@Elhan
Canım denesin olmazsa söylersin:)Hemen haber veriyorum ama sadece kendinden değil bi kaç yerden denedi giremiyor abla
kariyerkadinOyum ilk olarak tabiki zorla yarışmaya katılmasını sağladığım @vespasever in patatesli rulo böreğine ve ben katılsam yapmayı istediğim ve çok aşırı ağzımı sulandıran paçanga böreğine kariyerkadin ya verdim
Tamam aplaTamam hadi,bir daha ki sefere gitmeden haber et gülüm
Cici kızTamam apla
Acablacam ,söcözmücüü
Onu yapmış zaten ablacım :) sabaha tekrar bakar artık, çok sağolCanım denesin olmazsa söylersin:)
Baktılar bir sorun yok:)
Ne olsun fikirleri alayım
O zaman haber verirsin canım:)Onu yapmış zaten ablacım :) sabaha tekrar bakar artık, çok sağol
Tamam ablaO zaman haber verirsin canım:)
Tamam be acaabla söcöz beya bitti kahvem geçiyoree eveHugo gibi,ihmale gelmeyen kahramanım,unutma bak söcözcü Kukrim
Söcöz ne oluyorTamam be acaabla söcöz beya bitti kahvem geçiyoree eve
Necö sözöcü bugu
Aferin cici kız ,söcöz namusturTamam be acaabla söcöz beya bitti kahvem geçiyoree eve
Dur hemen gostereyimSöcöz ne oluyor
Kus dili konuşuyor larSöcöz ne oluyor