- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.226
- 32
Evet birinci siradaki borek nereye gitti diyorum bendeAslında 27 ydi:)2 arkadaş üyelik iptali yapmış az önce onları çıkardım:)7 arkadaş bazı sebeplerden katılamadı:)Yoksa 34 börek verdim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet birinci siradaki borek nereye gitti diyorum bendeAslında 27 ydi:)2 arkadaş üyelik iptali yapmış az önce onları çıkardım:)7 arkadaş bazı sebeplerden katılamadı:)Yoksa 34 börek verdim:)
Canım arada pc donuyor yetişemiyorumNevreste iki gözümün çiçeği bana pas vermiyor üstüme güller goncalar gelmiş galibası
Ben midye börek yapmak istemiştim, verdim demiştiniz ama yapılmadı mesela, alıp da yapamayanlar oldu demek kiAslında 27 ydi:)2 arkadaş üyelik iptali yapmış az önce onları çıkardım:)7 arkadaş bazı sebeplerden katılamadı:)Yoksa 34 börek verdim:)
1 dakikada neler olmaz ki anlat,dinliyoreValla ne olsun seninle görmeyeli epey şey oldu nerden başlasam hazır mısın
O arkadaş ortada yokHamileydi çok merak ediyorum:)Ben midye börek yapmak istemiştim, verdim demiştiniz ama yapılmadı mesela, alıp da yapamayanlar oldu demek ki
Biraz önce beni derin derin cekmemismiydinCanım arada pc donuyor yetişemiyorum
Yoksa senin üstüne gül koklarmıyım
Yolarım o gülleri vallaCanım arada pc donuyor yetişemiyorum
Yoksa senin üstüne gül koklarmıyım
Sus ortalığı karıştırmaBiraz önce beni derin derin cekmemismiydin
Caniiimmmm
Bizim kız iyi canım,ben ulaşırım, şimdi geç oldu ama. Görüşüyorum ben onunlaO arkadaş ortada yokHamileydi çok merak ediyorum:)
Defalarca etiket yaptım,özelden yazdım sesi çıkmadı:)
Rakika iyi misin canım çok merak ediyorum:)
Sende hep bana kumaBiraz önce beni derin derin cekmemismiydin
Herkese yer varYolarım o gülleri valla
Canımsın
Nasılsın fıstıkCaniiimmmm
Yeniler karıştirmiyor usul usul heyecan gelsinSus ortalığı karıştırma
Çok merak ediyorum söylersin canımBizim kız iyi canım,ben ulaşırım, şimdi geç oldu ama. Görüşüyorum ben onunla
İyi tatlım,sen nasılsınNasılsın fıstık