- 16 Ağustos 2010
- 293.100
- 603.044
- 43
WunderLost hocam siz ne yaptınız böreği yaptınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tombik çıtırım benHani nerde hiç gelmiyor bile
Tamm ozaman aramiza nifak tohumları sokmaya çalışıyorlar oyuna gelmeyelimYok yok senin yerin hep başka öyle takılıyorumKilo verince yaşında küçülmüş:)gençleşmişsin
Yaş olarak en çıtır sensin:)Kiloyu karıştırma hepimiz tombiğizTombik çıtırım ben
Gelmem merak etmeTamm ozaman aramiza nifak tohumları sokmaya çalışıyorlar oyuna gelmeyelim
Ayy şimdi size özel mesaj atmaya niyetlenip geri silmiştim ☺☺ malzemeleri aldım yarın yapmaya niyetim var ama demin Instagram da farklı bir börek görmüştüm onu yazacaktım size bunu mu yapsam diyeWunderLost hocam siz ne yaptınız böreği yaptınız mı
Senmiydin lakabimi çalannnnnn dur yavrucum ben daha annenle zor baş ediyorumTombik çıtırım ben
Yaz bakayım canım yapılmıyorsa yaparsın:)Ayy şimdi size özel mesaj atmaya niyetlenip geri silmiştim ☺☺ malzemeleri aldım yarın yapmaya niyetim var ama demin Instagram da farklı bir börek görmüştüm onu yazacaktım size bunu mu yapsam diye
sen ne börek yapcan de heleTribe bak hele
Soyleseydi abla ya Bal0ncuk a yazık degilmi niye birakmiyorsun yeni arkadaşlara da gol atalım ayy pardon hoşgeldin diyelim
Ben onu özelden uyardımSoyleseydi abla ya Bal0ncuk a yazık degilmi niye birakmiyorsun yeni arkadaşlara da gol atalım ayy pardon hoşgeldin diyelim
Hemen kes önümüzüBen onu özelden uyardım
Yok detayları öğrenmek istedi bende her şeyi yazdımHemen kes önümüzü
Bize yarın börek yapacak
Hadi ya oda mı ErzurumluErzurumlu olduğu nasıl belli uyanık Gulumse24