- 3 Eylül 2014
- 276
- 162
- 23
- Konu Sahibi valar morghulis
-
Tek çare ameliyatIyi aksamlar herkese. Benim annemin dizlerindeki kikirdak doku moku sivi falan hic birsey kalmamis parca parca olmus icerdem ama hala yuruyo tabi bunlarin sonucunda bacaklar iki parantez gibi ( ) duruyo egilmis yani. Bi de iltihapli romatizmasi var. 59-60 yaslarinda annem. Devamli yururken oooyy off diye gulum ya cani cok yaniyo doktor doktor gezdik ama doktorlar o kadar tuhaf ki dogru duzgun bakmiyolar bile. Zaten randevu almak da o kadar zor ki devlet hastanelerinde bu arada biz istanbulda yasiyoruz nolursunuz bildiginiz cok iyi doktorlar varsa bununla ilgili yasayip sifasina kavusanlsr varsa bi akil verin bize kime goturelim annemi napalim:/ maddi durumumuz da cok iyi degil ozel muayeneler de cok pahali ama bi sekilde duzelcekse annemin dizi napip edip iyilessin istiyoruz lutfen ablalarim yardim edin bi akil verin :/ Allah daha buyuk dertleri hastaliklari olanlara yardim etsin..
Iyi aksamlar herkese. Benim annemin dizlerindeki kikirdak doku moku sivi falan hic birsey kalmamis parca parca olmus icerdem ama hala yuruyo tabi bunlarin sonucunda bacaklar iki parantez gibi ( ) duruyo egilmis yani. Bi de iltihapli romatizmasi var. 59-60 yaslarinda annem. Devamli yururken oooyy off diye gulum ya cani cok yaniyo doktor doktor gezdik ama doktorlar o kadar tuhaf ki dogru duzgun bakmiyolar bile. Zaten randevu almak da o kadar zor ki devlet hastanelerinde bu arada biz istanbulda yasiyoruz nolursunuz bildiginiz cok iyi doktorlar varsa bununla ilgili yasayip sifasina kavusanlsr varsa bi akil verin bize kime goturelim annemi napalim:/ maddi durumumuz da cok iyi degil ozel muayeneler de cok pahali ama bi sekilde duzelcekse annemin dizi napip edip iyilessin istiyoruz lutfen ablalarim yardim edin bi akil verin :/ Allah daha buyuk dertleri hastaliklari olanlara yardim etsin..
Hangi iltihaplı romatizmadan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama Romatoloji bölümü olan bir üniversite hastanesine gidin.
Kesin tedavi de beklemeyin. Nüksedebilir. Geçmiş olsun.
Gecmis olsun .
:) Hanımefendi tanı koymak ya da dışlamak için illa ki tetkikler gerekmez. Muhakkak size birtakım sorular sormuştur. Tahminimce sinovyal hipertrofi olup olmadığına bakmış. Eğer iltihaplı romatizması yoksa haydi geçmiş olsun :) En azından kireçlenmesi ile ilgili işlemden sonra rahat eder.Okmeydaninin romotolojisine gittik gecen doktor kan tahlili bile almadan dokunarak sadece sende iltihapli romatizma yok dedi annemehic ilgilenmedi yani ii seyy hii evet boyleydi butun konusmamiz zaten orda tek doktor varmis romotoloji onu da zar zor randevu aldik bi ay sira bekleyip ama sonuc ...
:) Hanımefendi tanı koymak ya da dışlamak için illa ki tetkikler gerekmez. Muhakkak size birtakım sorular sormuştur. Tahminimce sinovyal hipertrofi olup olmadığına bakmış. Eğer iltihaplı romatizması yoksa haydi geçmiş olsun :) En azından kireçlenmesi ile ilgili işlemden sonra rahat eder.
Size en son ne dedi doktorunuz? Ne teşhis koydu? Ona göre yönlendirmiş olmalı zaten.Cok sagolun anladim demek istediginizi insallah oyledir o zaman. Siz doktorsunuz galiba acaba tavsiye ettiginiz bi hastane doktor var mi :/ ?
Size en son ne dedi doktorunuz? Ne teşhis koydu? Ona göre yönlendirmiş olmalı zaten.
Osteoartrit mi dedi? Ameliyat mı önerdi?
Baltalimanı hastanesini tavsiye ederim
Hah tamam işte kireçlenmesi(osteoartrit) olduğunu söylemiş. Ortopedi'ye başvurmalısınız öyleyse. Ameliyat teklif edeceklerdir. Bir tecrübem yok ancak Baltalimanı'nın ortopedisi ünlüdür.Henuz bi doktora gosteremedik iste dizleri icin. Ama film cekti bi doktor boyle boyle dedi. Ama bu benim alanim degil dedi biz romatizma icin gittigimizde. Bu hafta gittigimiz romotolojide de oyle terimler kullanmadi sadece iltihapli romatizman yok kireclemen var dedi. Fizik tedaviye gidebilirsiniz dedi bunun icin. Ama zaten annem yillarca fizik tedaviye gittik cok kisa sureli rahatlama saglandi sonra yine eskisi gbi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?