- 1 Eylül 2014
- 272
- 22
- 33
- Konu Sahibi Benimdilemmam
Allah c.c tez zamanda hasta olanlara acil sifalar versin. Derdi veren yüce rabbim dermaninida verir. Ben bile sağlığımın kıymetini yeni anladım. Dualarda oluruz ınşAllah .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim cok saolYardimci oluruz elbette
insallah sifa olur annen bir an evvel sagligina kavusur :)
Amin cok tesekkur ederim saolunAllah c.c tez zamanda hasta olanlara acil sifalar versin. Derdi veren yüce rabbim dermaninida verir. Ben bile sağlığımın kıymetini yeni anladım. Dualarda oluruz ınşAllah .
Valla canim 16641 i tamamlamaya calisiyoruz daha ben 2000 okuyabildimKaç tane kaldı canım. Kaç tane okuyabilirim annen için?
Saol canim benim Allah razi olsunCanım beni de sayabilirsin işten vakit buldukça okurum yine.
Tamam canim Allah razi olsunTamam canım ben okuduğum adedi yazarım:)
Canim cok saolcnm 200 tane Hz Yunus un duasını okudum,ALLAH kabul etsin ve şifa versin,şimdi Ya Latif mi okuycaz
Pek vaktim yok, buraya giremiyorum, inanılmaz yoğun çalışıyorum.. Bana özet geçermisin şimdi ne okuyorsunuz?Tamam canim Allah razi olsun
Seninde dileklerin kabul olsun insallah
CanimPek vaktim yok, buraya giremiyorum, inanılmaz yoğun çalışıyorum.. Bana özet geçermisin şimdi ne okuyorsunuz?
Evet canim bitirdik sukur arkadaslarin sayesindecanim gecmisi tam okuyamadim evde degilim gidince okurum anladigim kadariyla yunus duasini bitirmissiniz ya latif okuyorsunuz degil mi? bende elimden geldigince yardim ederim.
3 000 ben alıyorum.. Yarın yolda okurum allah nasip ederse.. Akşam girer bakarım geneCanim
Ya Latif okuyoruz
16641 e tamamlamaya calisiyoruz
Cok saol Allah razi olsun
Allah razi olsun canim3 000 ben alıyorum.. Yarın yolda okurum allah nasip ederse.. Akşam girer bakarım gene