- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Canim cok gecmis olsun annene deAllah yardimciniz olsun insallah tez zamanda Rabbim mucizeler yaratir Rabbim annelerimizi sagliklariyla mutluluklariyla bize bagislar insallah Amin. benim annemde rahatsiz cok zor zamanlar gecirdik seni cok iyi anliyorum ama hepsi geccek insallah hic uzulme hep dua et Rabbim bizim ve annelerimizin yardimcisi olsun bu gunleri gormedige donelim insallah ben annecine aklima geldikce dua etcem nolur sende benim annneme et.
Allaha emanet ol.
Amin canim insallah iyi sonuc alirsiniz hastalik zor insanin cani hasta olunca daha zoriyi cok sukur ama bi sonucumuz cok iyi cikmadi pzt gunu bi sonuc daha alcaz ona gore yonlendircekler drlar insallah artik pzt hayirlisiyla iyi,temiz bi sonuc aliriz Rabbim yardimcimiz olur.
Amin insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz. Ya şafi yi bende biliyorum ama regliyim okuyabilir miyim acaba? hatta az once yeni konu actim bunun icinAmin canim insallah iyi sonuc alirsiniz hastalik zor insanin cani hasta olunca daha zor
ben bu konularda bilgili bir arkadaşıma sormustum ve forumda da bırcok yerde arastırdımAmin insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz. Ya şafi yi bende biliyorum ama regliyim okuyabilir miyim acaba? hatta az once yeni konu actim bunun icin
Arkadaslar Ya Şafi ismi 422 kere cekilmesi gerekiyormus hastalikta sifa icin yardimci olursaniz cok sevinirim
ben bu konularda bilgili bir arkadaşıma sormustum ve forumda da bırcok yerde arastırdım
okunabılıyor canım
gonul rahatlıgı ıle okuyabılırsın Allah kabul etsın
Amin insallah canim ozaman bgn okurum senin annen icinde 422 tane ya şafi cekicem Allahim hepimizin annelerini korusun sagliklarini versin anne cok zor insanin yuregi sizliyo Rabbim onlari sagliklariyla,sihatleriyle bize bagislasin.Amin.
Amin canim cok saolRabbim tez vakitte sifasini versin insaallah canim.. size bagislasin acisini gostermesin..
Canim Allah razi olsunGüncel...
Benimdilemmam ın annesi için okuyalım mı elinden gelen arkadaşlarımız?
Canim Allah razi olsun500+500=1000
2000+2000=4000
4000 den devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?