• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin el emekleri...

sedefonur

Huzur..
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
10.114
1.270
773
yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar annem çok sevindi hepinizi öpüyo opuyorumnanaktan annem kumaş boyama kurslarına gidiyo daha neler neler var çektikçe koyarım sizler için de fikir olabilir kusura bakmayın telefonla çektiğim için görüntüler pek kaliteli değil
melocum evet çok şanslıyım hatta annişkom çeyizimi şimdiden kurdu bile kaydirigubbakcemile3

ay çok hoş çalışmalar walla süper annen var bayıldım doğrusu ahşap boyamalar olsun kumaş boyamalar olsun hepside bir birinden güzeller
kumaş boyamalar yıkanınca çıkmıyormu? bana hep sanki yıkanırsa çıkar gibi geliyo ondan hiç denemedim :) aslında çok zevklidir eminim
elleri dert görmesin anecinin burdan kucak dolusu sevgilerimi yoluyorum

bayıldım bayıldım zaten hep sim pul boncuk bayılmışımdır öyle şeylere ama bu boyaların içinemi sim koyuldu yoksa tutkallamı simlendi bi öğrenebilirmiyimmm size zahmet bide bu arada annenizin ellerine kollarına sağlıkk iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

ay çok hoş çalışmalar walla süper annen var bayıldım doğrusu ahşap boyamalar olsun kumaş boyamalar olsun hepside bir birinden güzeller
kumaş boyamalar yıkanınca çıkmıyormu? bana hep sanki yıkanırsa çıkar gibi geliyo ondan hiç denemedim :) aslında çok zevklidir eminim
elleri dert görmesin anecinin burdan kucak dolusu sevgilerimi yoluyorum
o da sana selamlarını yolluyo canım opuyorumnanaktan annem bunları tersinden ütülüyo o yüzden yıkanınca hiçbir şeycik olmuyo hatta tüllerle beraber çamaşır makinesinde bile yıkıyo hiçbir şey olmuyo canım

bayıldım bayıldım zaten hep sim pul boncuk bayılmışımdır öyle şeylere ama bu boyaların içinemi sim koyuldu yoksa tutkallamı simlendi bi öğrenebilirmiyimmm size zahmet bide bu arada annenizin ellerine kollarına sağlıkk iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

canım sağol yorumun için opuyorumnanaktan annem tutkalla simlemiş canıma.s

sağol canım buraya koyduklarım günlük kullandıklarımız.Çeyiz için yaptıklarını da bi ara çeker koyarım.Bir de havlu boyamalar var ki en çok onları beğeniyorum. boshayallersmileÇekince koyarım.İsteyen olursa seri ilanlara da koyabilirim.

ohh maşallah o zaman çeyiz fotolarınıda merakla bekliyoruz hem fikir edinmiş oluruz renk uyumları ve modeller çok güzel

annenizin ellerine saglık kumaş boyamaları çok güzel olmuş ahşaplarda bir harikaolumunekankayizsmile

kızlarrr işte annişkomun havlu boyamaları opuyorumnanaktan

goruntu210.jpg

goruntu211.jpg

goruntu139.jpg

bu da söz bohçam zemuszemus

goruntu217.jpg

goruntu223.jpg

goruntu224.jpg

kızlar annişkomun havlu boyamalarının devamı boshayallersmile
goruntu253s3alh92x.jpg
[/url][/IMG]

goruntu250yet39kjw.jpg
[/url][/IMG]

telefonla çektiğim için görüntü kötü kızlar ama idare edin yerimseniben fikir olsun diye koydum a.s

Back