- 12 Ağustos 2018
- 147
- 159
- 53
- 33
- Konu Sahibi roskomosko
-
bazen dozunu o kadar aşıyor ki tepkisiz kalamıyorum. o zaman da büyüyor sorun haliyleEn nihayetinde anne iste
He he diyin gecin.
komşuşardan duymuş folik asit bebekleri hiperaktf yapıyomuş ve doktorlar bunu para tuzağı için kullandırtıyormuş. eşim her fırsatta soruyor ilaçlarını içiyo musun diye bunu sorması bile sıkıntı çünkü neden bu kadar takıntılıymış da ilaç düşkünüymüş de ve daha bir sürü şey. teşekkürler yorum içinFolik asiti birakmayın da ne yaparsanız yapın. Huyunu biliyorsunuz zaten az kalmış biraz daha dayanın.
Eşinin askerliği süresince sık dişini diyeceğim fakat yarın öbürgün bebiş doğunca annen torunu da paylaşamayacak dünürü ile ve bunlar evliliğinize problem olarak dönecek maalesef. Siz karı koca mutluysanız ve kayınvaliden ile aran iyiyse annen de az haddini bilsin güzelim bak nice evlilikler anneler yüzünden bitiyor zor birisi annen ve seni paylaşamıyor anlaşılan. Bi kere eşine laf söyleme hakkı yok annenin seni üzmediği sürece eşin. Sen. İki canlısın öncelikle annenin dediklerini umursama hiç o tstşı canını sıkma üzülme gerilme bebişini de germe orda annesi ama bak bi akşam annen söylenirken beni üzüyorsun böyle yuprstuyorsun de ve o ara masustan ah vah sancılan bi korksun anneciğin belki o korkuyla bi daha böyle konularla seni üzmez. Bu arada bunşsrı eşim e filan anlatma annene tepki alır seni üzdüğü için. Ama sen kendini kesnlikle üzme annen evladını psylaşamayan tiplereen ve bunun evladına zarar verebileceğinin bilincinde değil belli ki. azıcık akıl oyunları ile yen anneni güzel anne adayı boia tasa yapma kendineannemin farklı tavırları artık çok fazla canımı sıkmaya başladı. aslında ayrı illerdeyiz ama eşim askere annemlerle aynı ile geldiği için ben de geldim 20 günlüğüne. yaklaşık 2 yıldır evliyim. evlenme sürecimiz çok sancılı oldu annem ve kv anlaşmazlıklarından. yavaş yavaş bunları atlatıyo derken sürekli başa sarıyoruz. heh diyorum bugun keyfi yerinde hop bi konuyu alıp kv ve yaptıklarına bağlıyor. şöyle dedi sana bişey almadı yapmadı gibi. haklı diyorum içinde kalanlar var ama konuş konuş bitirmiyor hep aynı yerde dönüp duruyor. farklı ildeyiz tatillerde hep geleyim onla kalayım istiyor. evlenip yuva kurduğumu haşa kabullenemiyor ve her fırsatta da eşime sarıyor.
o iş bilmez, seni benden cok sevemez ( bir keresinde hastalanınca eşim herkesten iyi bakıyor dedim kendini onunla kıyaslıyor) kaynanana gitme kalma, eşine şunu söyle bunu yaptır gibi müdahaleleri çok fazla. tepki verince küsüyo bi de, naparsan yap diyo spnra yine aynı.
ben eleştiri yapmasın demiyorum ama hem sert hem yüksek sesle söyleyince savunma gereği duyuyorum ve kızışıyor ortalık her seferinde. bir yandan hamileyim artık bitse de evime gitsem diyorum. hergün ayrı strese sokuyo bu kadın beni. folik asit kullanıyorum içme şunu sürekli diyo. doktor kontrolüne randevu alıcam bu kadar sık doktora mı gidilir diyo(gitmesem bu adam sana hiç bakmıyo der benim annem tanıyorum çünkü) maddi olarak sıkıntıyı dert ediyo desem ben ve eşim çalışıyoruz sıkıntı yok cok şükür. zaten ben sert çıkıyorum bu sefer küsüyo allahım nasıl yaklaşıcam bilmiyorum.
evet sorun tam da sizin bahsettiğiniz konu: paylaşamama. beni çok sevdiğini ve onu anlamadığımı söylüyor sürekli. hep gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum ama o da hep bana eşimi kötülüyor bunun için yanında kalmak istemiyorum. strese girmemek için tavsiyenizi uygulayabilirim, teşekkürlerEşinin askerliği süresince sık dişini diyeceğim fakat yarın öbürgün bebiş doğunca annen torunu da paylaşamayacak dünürü ile ve bunlar evliliğinize problem olarak dönecek maalesef. Siz karı koca mutluysanız ve kayınvaliden ile aran iyiyse annen de az haddini bilsin güzelim bak nice evlilikler anneler yüzünden bitiyor zor birisi annen ve seni paylaşamıyor anlaşılan. Bi kere eşine laf söyleme hakkı yok annenin seni üzmediği sürece eşin. Sen. İki canlısın öncelikle annenin dediklerini umursama hiç o tstşı canını sıkma üzülme gerilme bebişini de germe orda annesi ama bak bi akşam annen söylenirken beni üzüyorsun böyle yuprstuyorsun de ve o ara masustan ah vah sancılan bi korksun anneciğin belki o korkuyla bi daha böyle konularla seni üzmez. Bu arada bunşsrı eşim e filan anlatma annene tepki alır seni üzdüğü için. Ama sen kendini kesnlikle üzme annen evladını psylaşamayan tiplereen ve bunun evladına zarar verebileceğinin bilincinde değil belli ki. azıcık akıl oyunları ile yen anneni güzel anne adayı boia tasa yapma kendine
annemin farklı tavırları artık çok fazla canımı sıkmaya başladı. aslında ayrı illerdeyiz ama eşim askere annemlerle aynı ile geldiği için ben de geldim 20 günlüğüne. yaklaşık 2 yıldır evliyim. evlenme sürecimiz çok sancılı oldu annem ve kv anlaşmazlıklarından. yavaş yavaş bunları atlatıyo derken sürekli başa sarıyoruz. heh diyorum bugun keyfi yerinde hop bi konuyu alıp kv ve yaptıklarına bağlıyor. şöyle dedi sana bişey almadı yapmadı gibi. haklı diyorum içinde kalanlar var ama konuş konuş bitirmiyor hep aynı yerde dönüp duruyor. farklı ildeyiz tatillerde hep geleyim onla kalayım istiyor. evlenip yuva kurduğumu haşa kabullenemiyor ve her fırsatta da eşime sarıyor.
o iş bilmez, seni benden cok sevemez ( bir keresinde hastalanınca eşim herkesten iyi bakıyor dedim kendini onunla kıyaslıyor) kaynanana gitme kalma, eşine şunu söyle bunu yaptır gibi müdahaleleri çok fazla. tepki verince küsüyo bi de, naparsan yap diyo spnra yine aynı.
ben eleştiri yapmasın demiyorum ama hem sert hem yüksek sesle söyleyince savunma gereği duyuyorum ve kızışıyor ortalık her seferinde. bir yandan hamileyim artık bitse de evime gitsem diyorum. hergün ayrı strese sokuyo bu kadın beni. folik asit kullanıyorum içme şunu sürekli diyo. doktor kontrolüne randevu alıcam bu kadar sık doktora mı gidilir diyo(gitmesem bu adam sana hiç bakmıyo der benim annem tanıyorum çünkü) maddi olarak sıkıntıyı dert ediyo desem ben ve eşim çalışıyoruz sıkıntı yok cok şükür. zaten ben sert çıkıyorum bu sefer küsüyo allahım nasıl yaklaşıcam bilmiyorum.
Lütfen girme strese 2 canlısın eşin de asker canım Allah'a emanet ol.evet sorun tam da sizin bahsettiğiniz konu: paylaşamama. beni çok sevdiğini ve onu anlamadığımı söylüyor sürekli. hep gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum ama o da hep bana eşimi kötülüyor bunun için yanında kalmak istemiyorum. strese girmemek için tavsiyenizi uygulayabilirim, teşekkürler
fazla korumacılığı sebebiyle oluyor. evlaını kayırır tabi insan ama durduk yere hem de eşimi karalayarak bunu yapmasına inanın hiç gerek yok.anneyi haklı buldum seni kayırıyor ama tabi bunu bana karışmak olarak algılıyorsun sadece folik asite devam et stres yapma he he de geç
DEngeyi kuramıyor desene benim annemde öyle bazen çok haklı buluyorum bazen niye söyledim diyorum sonra yine haklı çıkıyor birşey diyemiyorum takma hiç İnan bebeğin su aşamada herşeyden çok daha önemlifazla korumacılığı sebebiyle oluyor. evlaını kayırır tabi insan ama durduk yere hem de eşimi karalayarak bunu yapmasına inanın hiç gerek yok.
haklı olduğu konular var tabi ama hep kötüleme peşinde hiç iyiyi görmüyor ki. sanki hamile değilim şu an eskisi gibi sanıyorDEngeyi kuramıyor desene benim annemde öyle bazen çok haklı buluyorum bazen niye söyledim diyorum sonra yine haklı çıkıyor birşey diyemiyorum takma hiç İnan bebeğin su aşamada herşeyden çok daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?