• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin böbreğinde kist varmış:(((

Ganajcikolat

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
70
45
8
Bugün öğrendim.Daha önceden tetkik ve ultrasona girmişti. 7,5 cm kist oluşmuş bir böbreğinde ve galiba ameliyat olacak.Ama o kadar çok korkuyorum ki.Şu hayatta bir annem var babamı da kaybettim.Olumlu düşünmeye çalışıyorum.Zaten kendisi de olumlu bakar hep.insan ister istemez korkuyor.böbreğinde kist olan,ameliyat olan veya çevresinde duyan var mı? Kafam allak bullakk

Bizim okulda bir öğretmen arkadaşta çıktı.55 yaşında falan.kötü huyluymuş. Böbreğini aldılar. Şimdi maşallah turp gibi.4-5 sene oldu. Böbrek kötü huylu bile olsa alındığında problem çıkartmayan bir organmış.Kolay kolay sıçrama da yapmazmış.içiniz biraz rahatlar inşallah

Bizim okulda bir öğretmen arkadaşta çıktı.55 yaşında falan.kötü huyluymuş. Böbreğini aldılar. Şimdi maşallah turp gibi.4-5 sene oldu. Böbrek kötü huylu bile olsa alındığında problem çıkartmayan bir organmış.Kolay kolay sıçrama da yapmazmış.içiniz biraz rahatlar inşallah

Rahatlamaz mı içimmmmm:)) teşekkür ederim evet nete de baktım şimdi dediğiniz gibi inşallah eskisinden iyi olur annem.
Allah herkese sağlık versin,gerisi halloluur bir şekildeee

Konu hakkında pek bir bilgim yok ama annenize acil şifalar diliyorum.İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.Babanız içinde başınız sağolsun.

Bugün öğrendim.Daha önceden tetkik ve ultrasona girmişti. 7,5 cm kist oluşmuş bir böbreğinde ve galiba ameliyat olacak.Ama o kadar çok korkuyorum ki.Şu hayatta bir annem var babamı da kaybettim.Olumlu düşünmeye çalışıyorum.Zaten kendisi de olumlu bakar hep.insan ister istemez korkuyor.böbreğinde kist olan,ameliyat olan veya çevresinde duyan var mı? Kafam allak bullakk
Cok gecmis olsun rabbim hayirli sonuclar almanizi nasip etsin insallah

Benim babamda da var kötü huylu değilmiş tesadüfen farklı bir muaynede öğrenmiş iyi huylu demişti bizde önemsemedik Allah şifa versin. Benim teyzem 15 yıldır iki böbreği olmadan yaşıyor çok şükür şükredin Allahın gücüne gitmesin mazallah

Herkese teşekkür ederim.önümüZdeki 1-2 hafta içinde ameliyat olacak ve 1 böbreği alınacak.Çok şükür ki erken öğrendik tesadüfen.Çok şükür Allah'a.

Benim bir arkadaşımda olmuştu kist geçen sene. Böbreğinden kistli kısmı aldılar ameliyatla. Şimdi turp gibi hiçbir sıkıntısı yok. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun oncelikle.benim annemde de var ve oldukça büyük. Şuan dr tetkikleri devam ediyor.

Çok gecmiş olsun canım ... Beterın betrrı var şükret olurmu... Annene bol bol vakıt ayırıp zaman gecırebılecegın bır donm olur bu hastalık umarım.. Olumlu sonuclar alırsınız dılerım ..

Back