• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Biyopsi Sonuçları

arkadaşım annenizin sonucu kötü değil allah korktuğumuzdan korusun hepimizi..

çok geçmiş olsun..bening iyi huylu demektir içiniz rahat olsun ama tabiki kesin bilgiyi doktorunuz verir..

Cok cok gecmis olsun
Neler hissettiginizi tahmin edebiliyorum yakin zamanda bu durumu yasadim biyopsi sonucunu beklerken bayramim bile zehir olmustu neyseki sonuc kotu cikmadi
Insallah sizinki de temiz cikacak icinizi ferah tutun

arkadaşım annenizin sonucu kötü değil allah korktuğumuzdan korusun hepimizi..

çok geçmiş olsun..bening iyi huylu demektir içiniz rahat olsun ama tabiki kesin bilgiyi doktorunuz verir..

İyiki konu açıp danıştım sizlere.Salı gününe kadar beklemek ölüm olurdu benim için.Allah razı olsun, Rabbim annelerimize sağlıklı güzel ömürler versin inşallah.

SOLİD KİTLE

Memede ele gelen kitlelerin bir kısmının da içleri hücre doludur. Bunlara solid kitleler denir (içleri sıvı dolu olanlara da kist adını veriyoruz). Memede saptanan kanser olmayan solid kitleler iki temel gruba ayrılır. Kanser olmasa bile kanser riskinin arttığını gösterenler ve kanser olmayıp kanser riski artışı göstermezler. Burada en önemli kriterlerin başında saptanan kitlenin atipik hücre içerip içermemesidir. Atipik hücre içeren oluşumların meme kanseri riski içermeyenlere göre daha fazladır. Süt bezleri veya süt kanallarından kaynaklanan kitlelerin mutlaka atipik hücre içerip içermemesi değerlendirilmelidir.

bir sitede bu yazıyor

Back