• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEMİN BEYİN OLUMU GERCEKLESTİ LUTFEN BİRSEY SORACAM BİR BAKAR MSNZ

Tuansk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
93
85
3
32
Annemin beyin ölümü gerçekleşti
Bilinci kapalı şekilde makineye bağlı 13 gün boyunca yatıyor
Sizce yaşama olasılığı nedir ?
Beyin ölümü gerçekleşen biri yaşar mı
Çevresinde böyle bir durumu gören birileri var mı aranızda ?

Allah yardımcınız olsun. Beyin ölümü gerçekleşince geri dönüş şansı olmuyor diye biliyorum. Allah sizlere sabır versin...

burada önemli olan bitkisel hayat mı
beyin ölümü mü ayrımı
eğer doktor beyin ölümü dediyse artık yoktur çok zor bir karar ama organlarını bağışlayıp makineden çekilmelidir
bitkisel hayat dedi ise beyin tüm fonksiyonlarını yitirmemiştir hala umut vardır
çok geçmiş olsun Allah sabır versin

Allah sabır versin.
Ben beyin ölümü gerçekleşenlerin tekrar yaşayamadığını biliyorum.
Ertafımda 15 günden sonra makinadan ayıranlar var.
İstisna var mı bilemiyorum.

Yok canım, Allah sizlere sabır versin, beyin ölümü kesinse geri dönüşü olmuyor malesef.

burada önemli olan bitkisel hayat mı
beyin ölümü mü ayrımı
eğer doktor beyin ölümü dediyse artık yoktur çok zor bir karar ama organlarını bağışlayıp makineden çekilmelidir
bitkisel hayat dedi ise beyin tüm fonksiyonlarını yitirmemiştir hala umut vardır
çok geçmiş olsun Allah sabır versin
Beyin ölümü dedi doktor makineye bağlı şu an bilinci kapalı organları iflas ediyor
Makineden de çekmediler sadece ölmesini bekliyorlar resmen ..

Gecmis olsun Rabbim sabir versin dünyada daha once hic olmamis maalesef beyin olumu gerceklestikten sonra geri donusu yok :KK43:

Beyin olumunden geri donus yok malesef organlari iflas edene kadar beklerler sonrada malum son Allah sabir versin sizlere

Beyin ölümü dedi doktor makineye bağlı şu an bilinci kapalı organları iflas ediyor
Makineden de çekmediler sadece ölmesini bekliyorlar resmen ..

mirasçıları olarak toplanıp bu konuda bütün doktorlardan aynı cevabı aldıktan sonra siz karar vermelisiniz
ama beni yanlış anlamazsanız lütfen o organlar kullanılmaz hale gelmeden karar verin ve lütfen organ bağışı yapın
belki annneniz birine umut olur

Beyin ölümü gerçekleştiyse geri dönüşü Yok maalesef. Allah sabırlar versin
Çok zor bir durum ama annenizin kalbinin durmasını bekliyorlar isteğe bağlı aile çekin fişten derse çekiliyor , demezse kalbi durana kadar yasa kalacak yoğun bakımda diyor.
Allah yardımcınız olsun , isterseniz organ bağışını düşünün bu acıda bunu düşünmek zor olabilir ama bir çaresize umut olmak ona hayat vermek sizin elinizde..

Artık geri dönüşü olmuyor. Bu şekilde makinalara bağlı yaşatmak da o bedene eziyet. İyi düşünün.

Cnm çok üzgünüm ama beyin ölümü için geri dönüş maalesef mümkün değil tıp dünyasında örneği yok yani. Allah sabır versin çok zor çok kötü bir durum acınız çok büyük onuda anlıyorum ama lütfen organ bağışını bir düşünün karar vermem zor ama inanın acınızı hafifletecektir başka insanlara umut vermek

Allahtan ümit kesilmez .sen dua et dua iste ama kendini her sonuca hazırla inşallah bekledigin güzel haber gelir .

canım drlar Bu konuda sizi bilgilendirmediler mi 13gündür.bunu söylemek çok zor Allah size sabır versin ama beyin ölümü demek o kişinin bir daha düzelemeyeceği demektir tıbbi olarak ölmüştür. Bence makineye bağlı bırakarak diğer organlarını bi ümitle bekleyen hasta insanlardan esirgemeyin. Biliyorum burdan yazmak çok kolay ama organ bağışında bulunmasanız bile ailecek bir karar vermeniz gerekiyor. Daha ne kadar makinelerle yatacak bilmiyorum ama bu şekilde daha çok acı çekersiniz gibi geliyor bana. Rabbim sabır versin.

Annemin beyin ölümü gerçekleşti
Bilinci kapalı şekilde makineye bağlı 13 gün boyunca yatıyor
Sizce yaşama olasılığı nedir ?
Beyin ölümü gerçekleşen biri yaşar mı
Çevresinde böyle bir durumu gören birileri var mı aranızda ?
Beyin ölümü kararı bir kaç testen ve tetkikten geçtikten sonra veriliyor yani kesindir o yüzden acaba tekrar yaşama olasılığını düşünüp organik nakli konusunu ihmal etmeyin inanın çok zordur suan sizin için allah yardimciniz olsun geçmiş olsun

Back