annemin benim hakkımda dediği laf beni öldürdü resmen...

Oylelerin sonu hep kötü oluyor ne demek ben anlamadım ki??? Babam demiş keşke okutmasaydim fln diye babana kızmam gerekmez mi? Şuan bende işsizim annem babam hep bu bölümü niye okudun bak kaç yaşına geldin evin barkın yok hep bizimlesin derler. Çalışırken de ayrı eve çıkıcam dediğimde yok ne gerek var burası senin evin demişlerdi. Yani ne yapsan aileye yaranamazsin

Bir evlat olarak ailen hakkında böyle düşünmen.... Özellikle annen hakkında... Yazık ben sana değil ailene üzüldüm. Bu anlattıkların çok olağan, olabilecek şeyler. Hiçbir anne baba evladının işten ayrılmasını istemez. Her anne baba gerek yüzüne gerek arkandan konuşur. O senin annen yahu. Erkek arkadaşımda kimmiş benim anneme, beni doğuran büyüten anneme içten pazarlıklı diyecek.? Nezaman anne olursun ozaman anlarsın. Sana birsey olsa yine ailen bakar dal kol olur. Seni, dik başlı burnu havada buldum bu yazma şeklinden. Benimde iki tane minik kızlarım var. Yeri gelir kızıyorum yeri gelir eşime siyayetleniyorum. Yeri gelir güzel şeylerini anlatıp gülüşüyoruz. Benim evladimin, ne zorluklarla dünyaya getirip büyüttüğüm evladimin, benim hakkımda böyle düşünmesini okusaydım çok üzülürdüm.... Ben anneyim., evladımi benim kadar kimse sevemez babası hariç. Herşey söyleriz ama ayağına taş değsin istemeyiz. Demekki sende gördükleri gerek hitap, gerek davranışlar zorlarına gitmiş. Sinirle söylenmisler. Burda abartacak birsry yok. Düşüncelerine bir süpürge tut.

Amma ağır konuşmuşsunuz, biraz abartı olmamış mı konu sahibine? Ben de evlat sahibiyim ve bir gün bile eşime şikayet ettiğimi hatırlamam. Bana göre de sizin gibi anneler çok sıkboğaz edici... Yıl olmuş 2020 neredeyse, "Anneyim ben anne" tiradı artık karın doyurmuyor. İyi insan var, kötü insan var. Çocuklar kötüye denk gelince ne yapsınlar? Ömür boyu, maalesef anne - baba olmayı becerememiş sünepeleri mi çeksinler?

Sütümü helal etmem versiyonu var bir de bunun. Yaw kolaysa o çocuk doğmadan o memeden süt getirsin bi tanesi...

O çocuğun hakkı olduğu için gönderiliyor, kimin malını kime helal etmezler, çok gülerim bu zihniyete.

kesınlıkle katılıyorum

ahah aynılarını duydum

hatta şimdi işe başlayınca ayrı eve çıkıcam dedim diye annem hafiften küs bana :)

sebebi ne çözemedim gerçekten ben de

Aaaa ben bunu bunca yıldır nasıl atlamışım mükemmel tespit
Ağzınıza sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…