annemin beni evde tutma isteği

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Annem erkek arkadaşımla beni gördüğü günden beri beni bi yere gondermiyo ayrilcaksin dedi bana soz ver vs seyler dedi. O gun annme soz verdim tamam ayrilcam dedim 2 hfta ayrilik surecimiz oldu ama yapamadık bidaha birlestik. Simdi annem bilmiyo tabi..gezmeye ancak beraber gidiyoruz onda yanından ayirmiyo
2 ay bitti 3 aya gircek hala tek basıma beni gondermiyo yarim saatlik mesafe var ama bulusamiyoruz.
Bugün köye gittik dayanamadım anneme söyledim..
Köye giderken beni götürüyorsunuz ama gezmeye gitmek isteyince suratiniz dusuyo gondermiyosunuz 20 yaşındayım ama sizin gözünüzde çocuk gibiyim sanki herkes yasitlarini ariyo diyen sensin ama bn arkadaslarimin yanina gidemiyorum dedim..
Sen bana gerçekten verdiğin sözü tutcaksan yada adama gibi söz vercksin istedigin yere git dedi. Ama ben zaten basta söz vermiştim. simdi o konuları tekrar acsam olmadık şeyler der huzurum kaçar diye bisi demedim. Ben bi yere gitmeye karar versem annme söylesem simdi bana büyük sözler ettirecek ama ben edip gitsem sözumu tutmamis olcam çünkü sırf erkek arkadasimi görmek için gitcem.. Beni boyle göndermemekle eline ne geçiyo anlamiyorum..Başkalarının birlikte resimlerini görünce inananin içime bi tas oturuyo sanki ya napcam ben ya yalandan da olsa söz versem mi çünkü artik dayanamiyorum ozluyoruz ya

korkuyor çünkü.. işin tuhafı hem kötü biri olabileceğinden korkup hem de tanımak istemiyorlar. Benim annem de öyle, her şey zamanı gelince olmalı der. ama aşkın bi vakti yok işte napalım :)

korkuyor çünkü.. işin tuhafı hem kötü biri olabileceğinden korkup hem de tanımak istemiyorlar. Benim annem de öyle, her şey zamanı gelince olmalı der. ama aşkın bi vakti yok işte napalım :)
Yok ki yok canim yaşayan bilir yaşamayana kolay gelir

Annenle muhabbet etme fırsatları olmadı sanırım. Doğru mudur?

Cok sey yazarim bu konuda da bi yaaa sabirr cekip,
Allah kolaylik versin dicem..

Anneni ayrıldığına ikna ediceksin başka yolu yok. Gerekirse ayrıl da senden kuymetli değil. Daha yaşın çok küçük. Benzer şeyler yaşadım. Annem yüzünden çok acı bir ayrılık yaşadık ama ben o baskıya dayanamazdım kimse için aşkından ölsem de. Artık saçmalamaya başladım zayıfladım yemek bile yiyemiyodum acıdan annem yumuşadı benim yüzümden mi böyle oldun diye. Ben çok doluyum bu konuda :)

Dayanıyorum işte ben küçük yasta tanıştım onunla büyüdüm sayılır her seyimii onunla paylstim simdi ayrılmak geçerken o kadr zor ki sanki büyük bi boşluğa düşüyor gibiyim iki hafta ayrı kalabildik ama inan evde kalmak değilde onu görememek daha kotu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…