Annemin Ameliyatı İçin Ya Şafi

10 tane dua alayım 1500 tane de ya şafi alayım,inşallah ameliyatı sorunsuz geçer ve sağlığına kavuşur🤲

Merhabalar,
Cuma günü annemin önemli bir ameliyatı olacak. ameliyatının güzel geçmesi ve sağlığına kavuşması için Ya Şafi ve aşağıdaki dua okumasını başlatmak istiyorum.

Şifa duasından 500 adet
Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
Eki Görüntüle 2862627

Ya Şafi 70.000 adet.

@Negoo @Merve @Bonus @Tosun Pasa Efenin_Annesi Efenin_Annesi @Chocolita @Oriana @alsem @Amanita JES JES
Siz de etiketlerseniz sevinirim

Şimdiden Allah razı olsun ❤️
Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun Regen_ Regen_ Nosking Nosking

15 tane dua,1000 Ya Şafi aldım Rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versin inşallah

Merhabalar,
Cuma günü annemin önemli bir ameliyatı olacak. ameliyatının güzel geçmesi ve sağlığına kavuşması için Ya Şafi ve aşağıdaki dua okumasını başlatmak istiyorum.

Şifa duasından 500 adet
Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
Eki Görüntüle 2862627

Ya Şafi 70.000 adet.

@Negoo @Merve @Bonus @Tosun Pasa Efenin_Annesi Efenin_Annesi @Chocolita @Oriana @alsem @Amanita JES JES
Siz de etiketlerseniz sevinirim

Şimdiden Allah razı olsun ❤️
Gecmis olsun canim 😔🙏🏻❤️

Adetliyken okunacak şifa duaları

ŞİFA DUALARI ADETKEN OKUNUR:

Regl iken okunan örnek şifa duaları:

– ezhibil be se rabben nasi eşfi ve enteş şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame fazleti

– Es’elullâhel azîm, Rabbel arşil azîm en yeşfiyek

Adetli olan bir kadın kuran-i kerimden bir bölümü okuyamaz, kuran-i kerime dokunamaz.
Adetken şifa niyetine ayet ve Ayet-el Kürsi, İhlas suresi, Nas suresi, Fatihasuresi, Felaksuresi gibi sureler ve şifa ayetleri okuyabilir. Ayrıca adetli olan bir kadın zikir de çekebilir. Ancak burada dikkat edilecek şey dua niyetiyle okumaktır. Ne zaman ki kuran-i kerim okumaya girecek olursa kadın günah kazanır.

X