Annemin akli dengesi, babamin hastalığı

anneannenizi mulaka arayın birkaç gün imkanı varsa size kalsın konuşsun annenle babanla.annenin tedavi görmesi şart bu şeklde asla geçmez.

Kizlar merhaba, girip yazamadim kotu bir gun geciriyorum.

Annem sabahtan itibaren biraz daha yakip yikti "Allahim ben nereye gideyim" diye ağladı, babam annannemi ariyorken duzelecegim diye soz verdi cunku asla istemiyor kendi ailesinin duymasini. Hastaneye onumuzdeki haftalar gidecek, daha onceden randevu almis bende yaninda gidecegim. Sakinlestirici igne vursunlar diye acile gidelim dedim ona da asla diyor. Simdi ilaclarini icmis daha onceden psikologun verdigi, daha iyi gibi ama iyi degil

Babamsa gercekten cok kotu durumda sinirli uzgun hasta ağrısı var.. evdeki dengeler zor koruyabiliyorum bir olay cikacak diye de cok korkuyorum. .

Tek tek cevap yazamıyorum umarim görürsünüz

Babanın durumuna cidden üzüldüm.hastalığı yetmiyor gibi,isyankâr bir hayat arkadaşı.
İnsanlar neler yaşıyor halbuki sabır etse babana moral verse adam moralle belki iyi olacak.
Annen bunalmış olabilir ama kötü günde evlilik adam bu halde olmayı ister mi asıl bunalması gereken o,annen belki bencil biri

Olumsuz bir ortamdasin Allah kolaylik versin ablacım

Lyse sınavlarında başarılar dilerim. Ailevi problemlerinizin universite sinavlarinizi yani gelecekteki mesleki hayatınızi etkilemesine izin vermeyin
Annenizin psikolojisi bozuk en kisa zamanda psikaytriye goturun
Babanız icin de sifa diliyorum....

Psikoloğa değil psikiyatriye gitmeli anneniz.Kendine ,etrafa zarar verici rahatsızlıklarda yatış veriliyor ,ilaç tedavisi başlanıyor.Babanızı kaybetme düşüncesi içten içe etkilemiş olabilir.Babanıza çok üzüldüm ben ,destek görmesi gereken zamanda destek vermeye çalışmış.

Geçmiş olsun canım Allah babana acil şifalar versin.. Lütfen güçlü olmaya çalış biliyorum hiç kolay değil ama hem kendin hem de ailen için şuan çok önemli senin güçlü durman. Sınava çalışamadığın için hiç üzülme daha 18 yaşındasın istediğin olmazsa bir daha hazırlanırsın hiç bir şey olmaz merak etme..
Annen nasıl o nerede şuan hastanede mi? Sinirleri nasıl oldu?

hayır babanın hastalığı ile ilgili değil,bızım akraba kadın var,kocası aslan gıbı adam,ama yılda bır bu kadın herşeyi kırar döke,yıkar,çocuklar nasıl ürkek,evi temzlemez,adama senı boşayacam,bilmem ne,yazık adam bırakmaz,altatn alır en sonra adama tencere fırlattı,adam kafasını eğmişte,salondaki kmer kırılmış,daha yaşı 30 bu kadının,yaa bu hastalar bırının anası,karısı bacısı,nedne kocası hasta olduğu için olsunki,daha iyi davranması gerekir sağlıklı bir ınsnaın,daha şefkatlı,ağlak mahsun olması gerekır sağlıklı bırının,
canım lys başarılar sana

Çok geçmiş olsun baban iyi olur umarım. benim teyzem ve dayım da kanserdi atlattı ikisi de seneler sonra. Annen de biraz da babanın durumundan dolayı böyledir büyük ihtimal. insan ister istemez kızıyor ama annenin de ne yaşadığını bilemezsin belki bünyesi çok kuvvetli değil ama sen çok güçlü birisin bunların hepsi geçiçek ve hayatta her zaman güçlü olucaksın çok bariz belli. benim de kuzenim bu şekildeydi annesi kanser olan aynı durumda annesi hastayken annesine yapmadığını bırakmamıştı sinir krizi geçiriyordu hep ilaç kullandı öyle geçti anneni acilen doktora götürmeye çalış babanın da morali düzeldikçe iyi gitmeye başlayacaktır Allah şifalar versin dualarım sizinle..

X