- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
tşk cvplar için başka yorumlarda bekliyorum lütfen. tek sorun eşimi istememiş olmaları değil asıl sorun şu: eşimi zamanında evimize çok soktular maddi açıdan onu kullandılar durumu iyiydi sonra durumu biraz zayıfladı bir ara .bu sevgili zamanlarımı denk geldi. benide kullanmış oldular kalbimin ona kayacağını düşünmediler sonra da ben sevince bunu kabullenemeyip beni manevi açıdan ezdiler kararlarıma saygı duymadılar bu durum zoruma gidiyor ben ailenin hırçın ve yanlış kızıymışım gibi bir konumdayım onların nazarında bunu hissediyorum hissettiriliyorum ayrıca eşimi hor görmeleri zoruma gidiyor .bir insan sırf annem babam diye kendisine sadece gösteriş saygı duyulan ama aslında bunu hissetmediği bir ortamda mutlu olabilirmi siz olabilirmiydiniz
Şu yazınızdan anladığım ,eşinizi haklı çıkartmak için ailenizi kusurlu görmek ve onları silmek istiyorsunuz.
Ama unutmayın,siz bir adam için ''ana-baba''nızı silmeyi göze almışsınız,eşinizde birgün başkası için sizi silmeye kalkarsa yine gideceğiniz kapı baba eviniz.
Bu kadar mı kıymetli sizin için kocanız,besleyip büyüten ana babanızdan daha mı mühim bir insan?
Asla anlayamadığım ve tahammül edemediğim bir konudur bu,bir kadın veya erkek için ana babasını silenler.