• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemi sevmiyorum

eternet3

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
615
11
318
İstanbul
kısaca şöle alatayım ailem eşimi istemedi bende buna rağmen evlendim tam olarak kaçma değil evleneceğim diyerek çıktım evimden annem yaka paça arkamda anneme söleyip çok direttim ama babana söleme seni döver diyerek tehdit etti beni. babama sölemesini bekledim söledide ama bilmiyormuş gibi davrandı babam .evimden 3-4 ay uzaklaştırdılar beni bir yakınımıza gönderdiler onunla görüşmeyeyim diye.ben bu arada hasta falan oldum hiç umurlarında olmadı.kızımıza yakışmaz dediler aşağıladılar durumu yok bakamaz dediler vsvs aslında aşağıladıkları insan bana abi dedirttikleri evlerine soktukları bir insandı herneyse baştada sölediğim gibi valizimi aldım çıktım çünkü hiç umudum kalmamıştı beni vereceklerine bir olumlu ışık görseydim hasta olduğum sürece istetirecektim zorla morla bi şekilde ama korktum eşimi kaybetmekten bir şekilde. sonuçta nikahıma gelmediler birde üstüne üstlük eşime babam haksız yere iftira attı içeri atmak istedi şahitlik yaptım eşimi çıkardım (detaylarına girersem çok uzun uzatmayacağım eşim suçsuzdu iftira dediğim gibi) aradan 15 sene geçti ve bir kızım var1.5 yaşında. doğduğundan beri ailem bana çok sıcak davranıyor sanki hiçbirşey olmamış gibi bendende bu sıcaklığı bekliyor kızımı haftasonları onlara bırakıyorum bazen bende gidiyorum kalıyorum yani son 1 senedir onlarla içiçeyim (.eşimle görüşmüyorlar.) ama arkadaşlar çok sıkılıyorum bu durumdan yani sıkıldığım şey şu :samimi olmaya çalışıyorlar ama çok yüzeyseller ve burunları havada .eşimin durumu gayet iyi ortalamanın üstünde bir geliri var hiçbir bariz hatası yok bana karşı son derece iyi bir insan evine bağlı bir erkek ve hala aşağılanıyor ailem tarafından içten içe.bunu bana direk söylemiyorlar ama hissettiriyorlar.ben bu durumu kendime yediremiyorum kısacası onlardan zaten yıllar önce soğumuştum belki ısınırım dedim yaklaştıklarını görünce ama olmuyor.kızım sebebiyle şu an annemle sık sık konuşsamda resmen eziyet yaşıyorum. ve boğuluyorum sesini duyunca bile :( .(özellikle annemden). derdim şudur arkadaşlar ben annemi sevmiyorum nedenmi çünkü bana annelik yapmadı bana sırtını döndü hiç yanımda olmadı ve şu anda bana annelik yapmaya çalışıyor ama yapmacık bir insan tahammül edemiyorum ona artık kızımı da sık sık götürmek istemiyorum artık.. bana ne önerirsiniz yada yerimde olsaydınız ne yapardınız herkesin yorumlarını bekliyorum

Evlendiğinizde kaç yaşındaydınız? Ne olursa olsun onlar sizin anne babanız yani bir insan nasıl annesini sevmez ben anlayamıyorum dilerim hayat boyuda anlamam. Yanlış anlamayın ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz bur dan ahkam kesmek kolay hepimiz için.Ama anne bu,sizi bu yaşa getirmiş emek vermiş insan. Sırf bunun için bile insan annesini sever diye düşünüyorum. Çok mu sevgisiz büyüdünüz,şiddet mi gördünüz,aç mı bırakıldınız? Yoksa tek sorun annenizin eşinizi sevmemesi mi?

Bu ailenin istememesi genelde yasanlan bir durum, bu kadar kinlenmeye ne gerek var. Sizinki gibi uzaklassin diye gonderilen tanidiklarim da oldu ama kimse bu kadar kinlenmedi ailesine.
Aileniz sicak davraniyormus size, torunlarina... Sirf kocaniza soguklar diye bu kadar icten ice sogur mu insan ailesinden. Sevmezlerse sevmezler, ailenizle iyi gecinin. Onlari hayatinizdan bu kadar itelemeyin.
Annesini 15 yasinda kaybetmis biri olarak, cok uzumdum yazdiklariniza.

Hem o cok guvendiginiz kocaniz da sizi sirtinizdan vurabilir. O zaman kafanizi duvarlara cok vurursunuz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Sizin de evladiniz var. Umarim siz damadinizi seversiniz.
Anne babalar evlatlarina ne zorluklarla bakiyorlar ve orantisiz seviyorlar. İste bu yuzden damatla gelinle paylasmayi hazmedebiliyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlendiğinizde kaç yaşındaydınız? Ne olursa olsun onlar sizin anne babanız yani bir insan nasıl annesini sevmez ben anlayamıyorum dilerim hayat boyuda anlamam. Yanlış anlamayın ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz bur dan ahkam kesmek kolay hepimiz için.Ama anne bu,sizi bu yaşa getirmiş emek vermiş insan. Sırf bunun için bile insan annesini sever diye düşünüyorum. Çok mu sevgisiz büyüdünüz,şiddet mi gördünüz,aç mı bırakıldınız? Yoksa tek sorun annenizin eşinizi sevmemesi mi?

Ben de ayni sizin gibi dusunuyordum. Annem beni hic sevmedi hic basimi oksadigini bilmem. Babam beni doverdi, karanliga hapsederdi, sokaga atar ceket vermezdi ama annem bir kere olsun benim yanimda olacagina hep 'hayatimmm' diye babamin yanina giderdi. Bana cok vurdugunda babama elin aciyor mu canim dedigini bilirim. Buna ragmen ben anneme tapardim. Beni sevsin diye ugrasirdim hep. Sonra cok sevdigi kocasini da aldatti ve artik ben anneme karsi hicbir sey hissetmiyorum. Onceden kizardim nefret ederdim artik onlar bile yok. Sadece bosluk, sokaktan gecen bir insandan farki yok benim icin. Ki zaten ne annem ne babamla gorusmuyorum. Onlar da beni gectim kres yasindaki kizlarini aylardir bir kere bile arayip sormadilar. Evet onlar diyorum cunku hala beraber annem babam. Nasil bir iliskiyse.

Yani her anne bu yasa getirip emek vermis olmuyor. Keske olsa ama olmuyor iste.

Tek probleminiz ailenizin esinizi kabullenemeyip bunun getirdigi sorunlar mi?
Yoksa baska nedenler var mi gorusmek istemeyisinizin?

Anneniz eşinizi sevmek zorunda değil, eşinizde annenizi. Ben ortada annenizi sevmemenizi gerektirecek bir durum göremedim.

Ailenizle elbette görüşeceksiniz yalnız kesinlikle eşiniz hakkında konuşmalarına müsaade etmeyin. Böyle bir girişimde bulunurlarsa tepkinizi sert bir şekilde ortaya koyun.

Ailenizle olan iletişiminiz eşinizi ihmal etmenize neden olmasın kesinlikle. Bu şekilde yürütmeye çalışın. Yapacak bir şey yok, bazı evlilikler böyle oluyor.

tşk cvplar için başka yorumlarda bekliyorum lütfen. tek sorun eşimi istememiş olmaları değil asıl sorun şu: eşimi zamanında evimize çok soktular maddi açıdan onu kullandılar durumu iyiydi sonra durumu biraz zayıfladı bir ara .bu sevgili zamanlarımı denk geldi. benide kullanmış oldular kalbimin ona kayacağını düşünmediler sonra da ben sevince bunu kabullenemeyip beni manevi açıdan ezdiler kararlarıma saygı duymadılar bu durum zoruma gidiyor ben ailenin hırçın ve yanlış kızıymışım gibi bir konumdayım onların nazarında bunu hissediyorum hissettiriliyorum ayrıca eşimi hor görmeleri zoruma gidiyor .bir insan sırf annem babam diye kendisine sadece gösteriş saygı duyulan ama aslında bunu hissetmediği bir ortamda mutlu olabilirmi siz olabilirmiydiniz

Anneniz eşinizi sevmek zorunda değil, eşinizde annenizi. Ben ortada annenizi sevmemenizi gerektirecek bir durum göremedim.

Ailenizle elbette görüşeceksiniz yalnız kesinlikle eşiniz hakkında konuşmalarına müsaade etmeyin. Böyle bir girişimde bulunurlarsa tepkinizi sert bir şekilde ortaya koyun.

Ailenizle olan iletişiminiz eşinizi ihmal etmenize neden olmasın kesinlikle. Bu şekilde yürütmeye çalışın. Yapacak bir şey yok, bazı evlilikler böyle oluyor.

canım 1.5 senedir yapmaya çalıştığım şey bu .ama artık yoruldum gibi hissediyorum zor oluyor dengede tutmayı başarmak ve iki tarafıda idare edeyim derken kendini kaybediyorsun .başarıyorum ama ruhum yorgun ve mutsuz .anneme tavır koysam ve biraz uzaklaşsam daha iyi olacak gibi hissediyorum şu anda

Canim sana şunları soyleyim yasadiklarin elbette sende kötü izler birakmis ancak benim annem hep derdi ki neresi olursa olsun çiktigin kapiyi sert kapatma!bu annen babanin evi,arkadaslarin yada esinle olan iliskilerindede olabilir...annenle samimi olmak zorunda degilsin ama kimseyi kendine küstürme baglarini koparma.gün geldi ailen seni üzmüş eşine siginmissin ama gun gelir belki esin uzecek bisey yaparsa yine anne baba kucak acar diyeceğim o ki diyalogunun mesafesini sen ayarla.dikkatimi ceken diger konuda esini asagilama seklinde sana biseyler hissettiriyorlarsa bu hoş değil bu konularda onlardan uzak dur.insan oglu bu sen bilmeden dolarsin bu eşine yansir bi sekilde.yuvani olumsuz etkileyecek hareketler olursa uzaklas iki gün gidiyorsan bir gün git.artik sende bi aile olmussun önemli olan evinin huzuru bu saatten sonra...ama dedigim gibi kimseyide küstürme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bakma ama anneni kestirip at ve unut diyemiyeceğim sık,sık gitmezsin konuşursun ama küsmessin senin kendi çocuğun içinde ona hata yapmayacağın anlamına gelmiyor , annenler cahilmiş yapmış bir hata anneliği öğrenmek için maalesef bir okul yok bence sen onu affet ve allaha havale et , sanırım hatasını biliyor torunuylada görüşsün yinede anne annedir ,katı yürekli olma
sanırım senin imtihanında annenle olandır

Kusura bakma ama anneni kestirip at ve unut diyemiyeceğim sık,sık gitmezsin konuşursun ama küsmessin senin kendi çocuğun içinde ona hata yapmayacağın anlamına gelmiyor , annenler cahilmiş yapmış bir hata anneliği öğrenmek için maalesef bir okul yok bence sen onu affet ve allaha havale et , sanırım hatasını biliyor torunuylada görüşsün yinede anne annedir ,katı yürekli olma
sanırım senin imtihanında annenle olandır
aynen öle canım

başta allah yardımcınız olsun. yaşadıklarınızı sorunlarınızı biz anlayamayız tabi ama sizde annesiniz evlat buyutmek ne kadar zor bilirsiniz bende bir anneyim başlığı okuyunca içim cız etti :( karnında taşıması çektiği mide bulantıları sizi büyütmesi yetmez mi sevmeniz için :43:

istediler ve bende haftada 1-2 gün kafa dinlerim diyerekten hep yolladım ama 15 günde bire indirmeyi düşünüyorum

Sen 15sene gorusmeyerek sogumussun iyice ailenden.simdide haftada bir gormek zoruna gidiyo.evlenmeden onceki duygularina bi goz at bebce goreceksinki ozmnda anneni sevmiyodun.yani evliligine karsi cikmasiyla alakasi yok.senin yerinde ailesini seven biri olsaydi gecen yillari telafi etmeye calisirdi bence.bak seninde kizin var ilerde kapiyi cekse ciksa bidaha sevmese sizi kendinizi annenezin yerine koyun lutfen demekki torununu cok sevdi ozluyo.bence anneye degil komsuya bile haftaha bir iki dayanilir.yazik etmeyin.

Sanmaki seni anlamiyorum.duygularini cok iyi anliyorum ama neolursa olsun aile atsan atilmaz satsan satilmaz kesinlikle baglarinizi koparmayin.

canım 1.5 senedir yapmaya çalıştığım şey bu .ama artık yoruldum gibi hissediyorum zor oluyor dengede tutmayı başarmak ve iki tarafıda idare edeyim derken kendini kaybediyorsun .başarıyorum ama ruhum yorgun ve mutsuz .anneme tavır koysam ve biraz uzaklaşsam daha iyi olacak gibi hissediyorum şu anda

bence eşiniz ailenizle ilgili olumsuz konuşup sizi ailenizden soğutmuş olabilir.
ailenizden soğuyacak bir durum yokki ortada
her aile kızının yada oğlunun tercihini hemen kabullenmeyebilirler hatta istemeyebilirler bu normal
bence tarafsız şekilde, eşinizden etkilenmeden şöyle bir düşün ve annene karşı sıcak ol
dilerim eşin de yapıcı olur ve bütün buzlar erir inşallah
çünkü o tatsızlıklar ve arada kalmak çok zor :(

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Bende ailemin rızası olmadan evlendim.10 yıldır ANNEM affetmiyor beni.yolda torununu görse tanımaz. Bütün bağlarını koparmis durumda.Sizin ne güzel evlerini acmislar. Anneniz affetmis sizi.cok şansınız bence.

Back
X