• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi oluyorum şimdi ben

yenianne29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
15
24
3
40
Kızlar anne mi oluyorum ben şimdi yardımcı olun lütfen çok heyecanlandım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 289
Teşekkür ederim kızlar çok düzensiz bi adet döngüm var ve şuan hamile olduğuma inanamıyorum kan tahlili falan vermedim daha çok miniktir herhalde dimi silik biraz çünkü bu arada Rabbim isteyen herkese istediği zamanda versin mucizesini inşallah

amin canım ever ufaktir. merak etme gebesin kan verirsin.
baya belli çıkmış bence bu kadarda kafii yani

Teşekkür ederim kızlar çok düzensiz bi adet döngüm var ve şuan hamile olduğuma inanamıyorum kan tahlili falan vermedim daha çok miniktir herhalde dimi silik biraz çünkü bu arada Rabbim isteyen herkese istediği zamanda versin mucizesini inşallah
Minikte olsa kanda belli olur canim
Yarin hemen kan ver mutlaka
Hayirli olsun

kızlar hepinize moral olur belki diye yazıyorum bunları .. Birçoğunuz gibi maalesef düzenli bir adet döngüm yoktu benim yani ben yumurtlama günümü asla hesaplayamıyordum hatta her ay yumurtlayıp yumurtlamadığımdan bile şüpheliyim ama Rabbim ol deyince oluyor işte . Sakın umutlarınızı kaybetmeyin Rabbim çok büyük .. Inşallah en kısa zamanda hepiniz hamileyimmmmmmm çığlığı atarsınız

Evet melegin seninle artikiiin.... Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim. Bizleri dualarinda unutma insallah.

Canım tebrik ederim darısı benin başıma ve isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah

Slm kizlar ben araniza yeni katildimbenim bi sorum olcak yardimci olurmusunuz bana ben ekim ayinin 19 da regl oldum bu ay ise olmadim hamilelik belirtilerimde yok ama bazen ara ara kasigim agriyo gecio sizce hamile olabilirmiyim

evet muZkakaO olmuş olabilirsin
Slm kizlar ben araniza yeni katildimbenim bi sorum olcak yardimci olurmusunuz bana ben ekim ayinin 19 da regl oldum bu ay ise olmadim hamilelik belirtilerimde yok ama bazen ara ara kasigim agriyo gecio sizce hamile olabilirmiyim

evet olabilirsin.. ben 17 ekimde regl olmuştum daha olmadım hiç bir belirti yokken reglim gecikti 5 gün falan bi de baktım ki .... :) hamileyim ..

Back