Annemi öldürmek istiyorum

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
Çok mutsuzum artık katlanamıycam annemde narşist kişilik bozukluğu var , tüm özellikler tam olarak uyuyo. Zaten babamın psikoloğu söylemiş. Artık harab olduk babamla biz. Psikoloğa gitmeye başladım ben de

Bugün kavga ettik yani aslında kendi tek taraflı edip sürekli küçük şeylerden bana hakaret ediyor, keşke doğmasaydın senin yüzünden mahvoldum gibi şeyler. Bugün ben de yine aynı şeyleri söyleyince keşke ölsen seni hiç sevmiyorum dedim, o bana ne kadar hakaret etse de sonuçta annem ve bu lafları söylediğim için çok pişmanım.

aslında çok uzun hepsini buraya yazamıycam yardımcı olmak isteyeniniz olursa burdan okuyabilirmisiniz:
Narsistik Kişilik Bozukluğu

Son düzenleme:
sessiz çığlıklarınızı duyunca birkaç satır yazmadan edemedim, uzman değilim sadece çok üzüldüm durumunuza, biraz kendi annemi hatırlattı..çok zor bir dönem geçiriyor olmalısınız ancak anneniz hep böyle miydi?
menopoz döneminde olabilir mi?
psikolojik yardım alması için destek olundu mu?
sanki ilgi ve sevgi açlığı içinde depresyon belirtileri gösteriyor..

İlgi ve sevgi açlığı içinde olan benim gibi geliyo bana. 15 yaşındayım yani. Ama o yıllarca babam her istediğini yaptı her istediğini aldı , ben sevgi gösterdim etrafı gösterdi babam gösterdi. Kraliçe gibi el üstünde yaşıyo kadın.Naparsa yapsın gidiyorum sarılıyorum annem diyorum . Ama yok işte olmuyo. Tedavi işini çok yapmaya çalıştık kendini mükemmel dört dörtlük görüyo istemiyor. Babam 3 doktorla konuşmuş 3üde tedavisi yok demiş. hiçbiri onu tedavi etmek istemiyo zaten.Menapoz döneminde değil35 yaşında.
İçerde hala bağırıyo çok korkuyorum bana zarar vermesinden. Bugün babam 9.30a kadar yok , okula da gidemedim hhastayım. Çok korkuyorum.

İlgilendiğin için teşekkürler çok teşekkürler

nedemk ya babanla evlenmiceğini bil???????????:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun yaa, Allah kolaylık versin. Peki sen mesela gidip sarılıyosun, ilgileniyosun, peki ilgilenmeyince ne yapıyor ? Yine bağırıp çağırıyor mu ?

annelerin böyle dönemleri vardır bazen hiç geçmez alışırsın bazen tahamül edemzsin ama senin annenin uzman birinden yardım görmesi gerekir yoksa hem kendini hem seni hem babanı yıpratır.. umarım herşey yoluna girer ve bu sadece bir paylaşım olarak kalır..

sanırım tek çözüm bir süre daha annenin suyuna gitmek,paranı kazanabildiğin an kendi hayatını kurmak...
anneden yana şansız olmak ...gerçekten çok zor bir hayatınız olmalı..ama bu sizi ilerde çocuklarınıza sevginizi etkilemesin olurmu?
annenize veya kendinize zarar vermeyi de aklınızdan çıkarın..
bir anlık öfke alimallah hayatını karartmana sebep olur..
çok bunaldığında babanla konuş..o seni sakinleştirir..burayada sık sık yaz..
geleceğini düşün..
anlık sinirlere kapılayım deme..valla çekerim kulaklarını...
şaka bir yana umarım herşey yoluna girer..

esmer226 - bilmiyorum ama çok kırıcı bişey
siyah_ - değişiyo , aama genelde boş durmuyo dolap kapaklarını falan çarpıyoyada ağlıyo veya geliyo hıım napıyosun tembel falan diyo yada hakaret ediyo yada dalga geçiyo ( zayıf bi kız olmama rağmen basenlere bak ahahaah falan yapıyo) çok nadir de iyi oluyo ama o da bişey istiyceği zaman , bende tahammül edemiyorum zaten yalan olduğunu bildiğim için
puttanesca - alışmanın pek mümkün olduğunu zannetmiyorum , herannenin böyle bi dönemi olabilir ama bi dönem ? annemi tanıdığımdan beri böyle benden nefret ediyo

ve evet şuanda p.ç diye bağırıyo içerden

İlgi ve sevgi açlığı içinde olan benim gibi geliyo bana. 15 yaşındayım yani. Ama o yıllarca babam her istediğini yaptı her istediğini aldı , ben sevgi gösterdim etrafı gösterdi babam gösterdi. Kraliçe gibi el üstünde yaşıyo kadın.Naparsa yapsın gidiyorum sarılıyorum annem diyorum . Ama yok işte olmuyo. Tedavi işini çok yapmaya çalıştık kendini mükemmel dört dörtlük görüyo istemiyor. Babam 3 doktorla konuşmuş 3üde tedavisi yok demiş. hiçbiri onu tedavi etmek istemiyo zaten.Menapoz döneminde değil35 yaşında.
İçerde hala bağırıyo çok korkuyorum bana zarar vermesinden. Bugün babam 9.30a kadar yok , okula da gidemedim hhastayım. Çok korkuyorum.

İlgilendiğin için teşekkürler çok teşekkürler

canımm korkma ne kadar da bağırsa annelik içgüdüsü zarar vermesine engel olur, ümitsizliğe kapılmayın..çevrenizden yakınlarınızdan yardım isteyin..anneanne, dede hayattaysa yada annenizin kardeşleri varsa onlarla görüşüp birşeyler yapılmasını sağlayın. Bu şekilde hayatınız çekilmez olur. Babanızla da acilen bu durumu konuşup eve doktor getirmeye çalışın. Bir arkadaşımın yaşlı annesi vardı, düşüp kalçasını kırınca çocuklarından çıkardı öfkesini, bir doktorla anlaştılar sanki komşularıymış yada kızının arkadaşıymış gibi gelip evde kadınla sohbet etti, en azından durumu hakkında fikri oldu ve hemen ilaca başladılar. Bu tür durumlarda ilaç kaçınılmaz oluyor, inanın iki hafta sonra kadın sakinleşti ve çocuklarına bağırıp çağırdığı için onlardan ağlayarak özür diledi..
sanırım babanız psikologlarla görüşmüş ancak bu durumda psikiyatriden de yardım almanız gerekebilir.
inşallah sizinde anneniz düzelir sağlıklı bir aile hayatınız olur..
az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

hepinize çok teşekkür ederim

alevdeniz- teşekkür ederim . Biçocuk yapmayı düşünmüyorum ilerde (ilerde anneme benzemekten korktuğum için) . Ayrıca beni güldürdün de. Çok saol valla.

siyah_ - değişiyo , aama genelde boş durmuyo dolap kapaklarını falan çarpıyoyada ağlıyo veya geliyo hıım napıyosun tembel falan diyo yada hakaret ediyo yada dalga geçiyo ( zayıf bi kız olmama rağmen basenlere bak ahahaah falan yapıyo) çok nadir de iyi oluyo ama o da bişey istiyceği zaman , bende tahammül edemiyorum zaten yalan olduğunu bildiğim için
puttanesca - alışmanın pek mümkün olduğunu zannetmiyorum , herannenin böyle bi dönemi olabilir ama bi dönem ? annemi tanıdığımdan beri böyle benden nefret ediyo

ciddi bir rahatsızlığı olabilir normal değil bu doktora gitmeli.. o da eminim içinden gelerek böyle davranmıyordur vardır bir mantıklı açıklaması sen de bunu paylaşacak kadar büyüdüysen ona yardım et gerçekten normal değil bir evladım olsa ve böyle davransam kurtarılmayı beklerdim

amazon kedi mesajını yeni görüyorum . Genetik hastalık olabilirmi sence ananemde öyle ?Yani annem kadar değil ama. görseniz canavar dersiniz. İlk tanıştığında elaleme çok iyi davranıyo sonra gerçek yüzünü gösteriyo falan.Yardım alabilceğimiz aile yakınımız malesef yok , teyzem ve ananem var ama ikiside yardım etmez .Baba tarafı uzakta şehir farkı. Zaten annem babamla aralrını bozmul.
Sence gerçekten doktor eve gelirmi? Akşam bukonuyu babamla konuşucam ?

İlgi ve alakan için çok teşekkür ederim sevgiler..

puttanesca :
isteyerek yapmıyo olabilir ben bunu çok düşündüm ona kızdığım için vicdan azabı çektim ama , artık vicdan azabı çekmiycem neden biliyomsun ?Çünkü beni sevmediğine eminim böyle olmadığı zamanlar bile herhangi bir sevgi göstergesi görmedim\görmüyorum . Benim bu yaşımdan sonra zaten tedavi olsa ,iyileşse iyi davransa , ben artık ona anne gözüyle bakamam . Dedikleri şeyler çok kırıcı.

amazon kedi mesajını yeni görüyorum . Genetik hastalık olabilirmi sence ananemde öyle ?Yani annem kadar değil ama. görseniz canavar dersiniz. İlk tanıştığında elaleme çok iyi davranıyo sonra gerçek yüzünü gösteriyo falan.Yardım alabilceğimiz aile yakınımız malesef yok , teyzem ve ananem var ama ikiside yardım etmez .Baba tarafı uzakta şehir farkı. Zaten annem babamla aralrını bozmul.
Sence gerçekten doktor eve gelirmi? Akşam bukonuyu babamla konuşucam ?

İlgi ve alakan için çok teşekkür ederim sevgiler..

genetik olmasa da davranış bozukluğunu kızına da geçirmiş olabilir. annen de çocukluğu boyunca kötü muamele görmüşse bu onun psikolojisini bozmuş olabilir.
neyseki sen durumun bilincindesin ve bunların doğru olmadığının farkındasın bu yüzden kendi çocuğuna nasıl davranacağın konusunda endişelenme..benim de annem çok despot ve kuralcıydı, duygularını belli etmezdi, ama ben kızıma kendi annemin tam tersi davrandım..
doktor konusunda gelince, onlar bir tanıdıklarının tavsiyesi ile muayenehanesine gidip yardım istediler, durumu anlattılar doktor da kabul etti, sanırım muayene ücretinden biraz daha fazlaya maloldu ama değdi..doktorlar en tehlikeli hastanın hastalığını kabul etmeyenler olduğunu bilirler, bu yüzden baba kız bir psikiyatriste gidip durumu detaylıca anlatın, umarım ilgili bir doktora denk gelirsiniz de sizi yönlendirir..
gelişmelerden haberdar edersen sevinirim..
sevgilerimle,

öncelikle çok çok çok teşekkür ederim. Bana karşı duyarlı anlayışlı ve yardım sever davrandığınız için. Tabiki haberdar edicem sizi. Akşam babamla konuşucam yada sabah annem uyuyorken. Çok çok teşekkürler gerçekten. Kızınız sizin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı.:KK71:
Siniri de biraz geçti telefonla konuşuyo şuan.
Bende artık annemi veya babamı düşünmek istemiyorum. Yaşıtım insanlar gibi küçük dertlerim olsun istiyorum. Sanki artık kendimi yaşımdan olgunmuşum gibi hissediyorum malesef.
Ben kendim psikoloğada gidiyorum , sorun bende mi diye.4. seansı yapıcaz adam bende bişey olmadığını fakat annemin böyle biri olduğuna alışmam gerektiğini söyledi. Bu
yüzden gidiyorum yani , onun üzerimdeki etkisini azaltmak için. neyse kafa ütüledim :KK59:

allah yardımcınız olsun canım
bu tür hastalıklar gerçekten çok zordur çokkk iyi anlıyorum seni
annem ve abimde bipolar var
annemin geçen aylarda hastalığı nüksetti tam 2 ay sonra geçti ama o 2 ay hepimizden ömür aldı

ilaçları vardr muhakkak annenizin bence iyi bir doktora götürüp hastalığını atlatmaya çalışsanız çok daha iyi olur..
sende çok küçüksün canım herşyin düzeleceğine ve herşeyin güzel olacağına inan şimdiden psikolojini bozarsan ilerde sende büyük sorunlar yaşarsın
allah yar ve yardımcınız olsun

canım benim kıyamam sana
Bu konuda herhangibir fikrim yok malesef ama üzüldüm
Güçlü anlayışlı olmaya çalış
duymamaya çalış... görmemeye çalış e
Artık ne kadar başarabilirsen ama güçlü ol
Rabbim yardımcın olsun yardımcınız olsun:KK70::KK71:

Annenin baş edemediği bir takım sorunları olabilir. Mutlaka ama mutlaka bir psikoloğa görünmeli.

öncelikle çok çok çok teşekkür ederim. Bana karşı duyarlı anlayışlı ve yardım sever davrandığınız için. Tabiki haberdar edicem sizi. Akşam babamla konuşucam yada sabah annem uyuyorken. Çok çok teşekkürler gerçekten. Kızınız sizin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı.:KK71:
Siniri de biraz geçti telefonla konuşuyo şuan.
Bende artık annemi veya babamı düşünmek istemiyorum. Yaşıtım insanlar gibi küçük dertlerim olsun istiyorum. Sanki artık kendimi yaşımdan olgunmuşum gibi hissediyorum malesef.
Ben kendim psikoloğada gidiyorum , sorun bende mi diye.4. seansı yapıcaz adam bende bişey olmadığını fakat annemin böyle biri olduğuna alışmam gerektiğini söyledi. Bu
yüzden gidiyorum yani , onun üzerimdeki etkisini azaltmak için. neyse kafa ütüledim :KK59:

rica ederim canım, bende teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..
ancak dikkatimi çeken birşey var, psikoloğunun buna alışman gerek demesi gerçekten ilginç, ya durumu tam izah edemediniz yada olayın ciddiyetini anlayamamış..daha ilk seansta annenizle görüşmeyi talep etmeliydi..iyi bir doktor olayın üstünü kapatmaya çalışmaz, sorunların kaynaklarına yönelerek onları çözmeye yada çözdürmeye uğraşır! :KK20:

yazik sana ama herkes kaderini yasiyor ,t..................... gereken yükü tasiyor.herkesin imtihani baska baska.sonucta annen ve hasta.iyi gününde insanin yaninda olmak kolaydir normaldir,zor olan bugünlerinde üstesinden gelmenizdir.tedaviye ihtiyaci var annenizin ve sizin sevginize ilginize.zor bir tedavi uzun süreli bir tedavi,bazen sonuc vermeyen bir tedavi.ALLAH yardimciniz olsun

selam ve dua ile...

X