Kız İsteme anneme yarın herşeyi anlatıcam

guzel_gozlum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
129
10
318
İstanbul
4 Senedir sevdiğim insanla birlikte olduğumu anneme sölicem 2 hafta sonra beni istemeye geliyolar belki karşı cıkıcaklar ama çok seviyorum abimin eski sözlüsünün akrabası olması ne kadar zor bi durum olsa da söylemek zorundayım yarın büyük gün...:18:

canım ALLAH yardımcın olsunn...evet abinin eski sözlüsü nün akrabası olmsaı olumsuz etkileyebilir belki ama olsun insanlar ayrı ayrı sonuçta...guzel haberlerini bekliyoruz

umarım sorun çıkmaz canım.annen anlayacaktır seni eminim.hayırlı haberlerini bekliyoruz buraya yazarsın inş tatlım =))

Son düzenleme:
söyledim anneme ilkte kesinlikle olmaz diye karşı çıktı ama şuan ne olumlu ne de olumsuz hıcbırsey söylemiyor bende sevdigim kişinin annesiyle konustum o konusucak annemle bakalım o zaman ne olcak bilemiyorum :S

söyledim anneme ilkte kesinlikle olmaz diye karşı çıktı ama şuan ne olumlu ne de olumsuz hıcbırsey söylemiyor bende sevdigim kişinin annesiyle konustum o konusucak annemle bakalım o zaman ne olcak bilemiyorum :S

Canım valla okurken kendimi gördüm yazdığında . Noldu ne dedi ailen çok merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…