Anneme yaptığım masa örtüsü ve yeni siparişlerim...

dilsah99

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
210
12
$S7303015.jpg $S7303019.jpg $S7303022.jpg

ellerinize sağlık çok hoş görünüyorlar...
bana da öğrencimin annesi hediye etmişti bu takımdan...merak ediyorum adı nedir bunun...nasıl ve neyle yapılır?

ellerinize sağlık çok hoş görünüyorlar...
bana da öğrencimin annesi hediye etmişti bu takımdan...merak ediyorum adı nedir bunun...nasıl ve neyle yapılır?

Adı tutkallı kasnak işi ..blogumda yapılışını anlattım.Ziyaret edersen sanırım öğrenebilirsin.

ben normalde bu boncuklu kasnak ısını begenmezdım ama senınkıler gercekten gusel olmus canım.. takımını kaca yapıosun

ben normalde bu boncuklu kasnak ısını begenmezdım ama senınkıler gercekten gusel olmus canım.. takımını kaca yapıosun

Beğenmenize sevindim..

Fiyatlar boncuğuna göre değişiyor.Ben genelde iyi boncuk kullanıyorum.Birde boncukları tek tek dikiyorum.Yani yıkanabiliyor ve dökülmüyor.Gördüğünüz komidin üzeri sarı yıldızı tane fiyatı 7 lira.Bazı kişiler 5 parça bazı kişiler 6 parça yatak odası istiyor.

misafir odası takımında da 12 parça 25x25 bir tane 91x91 bir tane 75x33 bol boncuklu ve dikme olarak 200 tl. ye yapıyorum.

Yatak odası 5 parça 35 tl.

Misafir odası tam takım 200 tl.

Boncuklar iyisinden ve dikme olarak yapıyorum.Malzemenin iyisini kullanıyorum.Boncukları diktiğim içinde kopmuyorlar.Yıkanabilir.

merhaba arkadaşım harika yapmışsın gerçekten umarım çokkkkkk satarsın yanlız bişey merak ettim bu yaptıklarını burdan nasıl satabiliyorsun acaba bende evde örgüden kaktüsler yapıyorum saksılarınıda örüyorum dışarı elden satıyorum ama burdanda satmayı isterim tabi ama nasıl oluyo hani kargo falan yada hesap mı açılıyosun adına onu pek bilmiyorum bide benim sattığım pek ucuz bişey tanesini 5tl falan satıyorum kaktüslerin elden bilgilendirir misin beni acaba şimdiden teşekkür ederim

X