• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme sevgilimi nasil anlatirim bilmiyorum :(

MissPeaceful

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
3.556
3.254
248
Selam kizlar.. bu da dert mi diyebilirsiniz ama su aralar kafama fena halde takmis durumdayim.. annemle aramiz cok sukur cok iyidir herseyi konusuruz ama konu benim sevgilim evlenmeme gelince kiziyor o konularda hic konusmak istemiyor daha kucuk diyip duruyor herkese.. 23 yasindayim ne kadar kucuk sayilirim bilmiyorum ama neyse :)

Ben yurtdisinda oturuyorum sevgilim de turkiyede yasiyor. tam 4 senedir iliskim devam ediyor.. cok cok sevdigim sevgilim ovmek gibi olmasin cok iyi biri namaz kilan, efendi, durust ve cokta saygili biri.. eminim annem tanisa cok sever.. anneme soylemek istiyorum artik ama tepkisinden cok korkuyorum. hem o konularda konusmayi sevmez kizar hemde turkiyeden oldugunu hele benim evlenince oraya gitmek istedigimi duyarsa cildirir buyuk ihtimalle..

nasil yapsam ne yapsam bilemedim belki bana yardimci olabilirsiniz :14: sizler annenize nasil actiniz bu konuyu?

birgün elbet evleneceksin ki,yaşıtız 3 yıldır evliyim :52:
artık tanışsın annende tepki versede alışacaktır .. :6:
mutlu ol inşallahh .. korkma sevginin arkasında dur .. :16:

Selam kizlar.. bu da dert mi diyebilirsiniz ama su aralar kafama fena halde takmis durumdayim.. annemle aramiz cok sukur cok iyidir herseyi konusuruz ama konu benim sevgilim evlenmeme gelince kiziyor o konularda hic konusmak istemiyor daha kucuk diyip duruyor herkese.. 23 yasindayim ne kadar kucuk sayilirim bilmiyorum ama neyse :)

Ben yurtdisinda oturuyorum sevgilim de turkiyede yasiyor. tam 4 senedir iliskim devam ediyor.. cok cok sevdigim sevgilim ovmek gibi olmasin cok iyi biri namaz kilan, efendi, durust ve cokta saygili biri.. eminim annem tanisa cok sever.. anneme soylemek istiyorum artik ama tepkisinden cok korkuyorum. hem o konularda konusmayi sevmez kizar hemde turkiyeden oldugunu hele benim evlenince oraya gitmek istedigimi duyarsa cildirir buyuk ihtimalle..

nasil yapsam ne yapsam bilemedim belki bana yardimci olabilirsiniz :14: sizler annenize nasil actiniz bu konuyu?

anneme açmak mesele değildi de babama açana kadar göbeğim çatlamıştı ama sandığımdan kolay ve güzel oldu sonuç..

eğitiminizi tamamladıysanız iş hayatına atıldıysanız 23 erken gelmez sanırım anneye..

ama türkiyeye dönme konusu tabi annenizin ne düşündüğüne bağlı..

yurtdışında evlenip yaşamanızla ilgili çok ısrarcı ise biraz zorlanabilirsiniz..

ama anne-kız bir şekil tatlı dille sevgilinizi tanıyıp sevdikçe çözülmeyecek gibi bir durum değil gibi geldi..

anneme açmak mesele değildi de babama açana kadar göbeğim çatlamıştı ama sandığımdan kolay ve güzel oldu sonuç..

eğitiminizi tamamladıysanız iş hayatına atıldıysanız 23 erken gelmez sanırım anneye..

ama türkiyeye dönme konusu tabi annenizin ne düşündüğüne bağlı..

yurtdışında evlenip yaşamanızla ilgili çok ısrarcı ise biraz zorlanabilirsiniz..

ama anne-kız bir şekil tatlı dille sevgilinizi tanıyıp sevdikçe çözülmeyecek gibi bir durum değil gibi geldi..

valla babadan yana rahatim annem ogrense gerisine karismam acikcasi annem halletsin babama ben hayatta soyleyemem :) bu yil uni bitti ise de giriyorum eylulde insallah bankaci olcam.. sevgilim kesinlikle orda yapamam diyor hakli da dil bilmiyor diplomasi burda gecerli degil oyuzden bende buraya gelmesinden yana degilim. anne tarafim istanbulda oldugu icin benim gitmem daha mantikli hem dilim de var is bulma da daha kolay olur diye dusunuyoruz.

artik anneme bu yaz sonu soylemeyi cok istiyorum cesaretimi toplayabilirsem soylicem canim :/

Anne al bu sevgilim dedim. tanıştılar. :D hiç düşünmedim öyle. bilmem ... ama senin durum farklı.

En etkili çözüm anneni sevgilinle yüz yüze tanıştırman gerek evinde dışında tanıştır , nezih bir ortamda

Kizlaaar anneme pazartesi anlatmaya karar verdimmm uzerimdeki bu yuk kalksin istiyorummm :( acaba yanlizken mi soylemeliyim yoksa sevdigim teyzem varken falan mi soyliim en azindan ortami yumusatsin diye?

Canım bu kadar strese girme bence. Anneni ak karşına Anneciğim seninle tanıştırmak istediğim biri var ben şu kadar zamandır tanıyorum ve bir saygısızlıgını görmedim o yüzden seninde tanımanı istiyorum artık fkirlerin benim için çok önemli de :31::31:
Ağıızndan ilk kelime çıktınmı gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten :16:

kahve falan yap şöyle biraz huyuna git karşılıklı sohbet edin o sırada ufaktan gir sen konuya :51: büyüdüğünü kabullenemiyor olabilir ama duruma alışacaktır :34:

Geçen haftalarda bende böyle bi konu acmistim.Bende 24 yaşındayım.Benim annem de sizin anneniz gibi evlenme yasimin küçük olduğunu düşünüyor.Sanki çok kucukmusuz gibi.Diyeli bi hafta oluyordur.İlk konuyu açtığımda anne benim görüştüğüm biri var.Ciddi düşünüyor diyerekten açtım.Annem başta fenalik geçirse de ayilip bayilsa da şimdi daha iyi gibi.Babam zaten normal karsiladi.O da bakarız dedi bayram sonrasi ama bilmiyorum ne olacak.İnşallah ikimizde mutlu oluruz:)

Annem ilk buluşmaya gittiğimde dahi biliyoru erkek arkadaşımı canım.
Biz nişan kararı alınca bizede çok erken olmaz vs dedi ama sonunda oldu.
Hemde tahmin ettiğim kadar zorda olmadı.
Hem nişanlımın mesleği dolayısıyla tayinimiz çıkacak belki annemden uzak kalacağım, oda bunun bilincinde ama sen istediğin sürece 1 olmaz der 2 olmaz der 3. de kabul eder :1:

Annem ilk buluşmaya gittiğimde dahi biliyoru erkek arkadaşımı canım.
Biz nişan kararı alınca bizede çok erken olmaz vs dedi ama sonunda oldu.
Hemde tahmin ettiğim kadar zorda olmadı.
Hem nişanlımın mesleği dolayısıyla tayinimiz çıkacak belki annemden uzak kalacağım, oda bunun bilincinde ama sen istediğin sürece 1 olmaz der 2 olmaz der 3. de kabul eder :1:

ah insallah canim ya cok saol..

guya bugun soylicemmm ama nasil soylicemm elim ayagim titriyo valla..

ama bugun soyledim soyledim yoksa bidaha zorrrr :(

Son düzenleme:
Of ayni benim annem ne zaman acsam dinlemedi hemen bitireceksin iliskini bidaha konusmicaksin diyip kestirip atmisti.. hani benim hic duygularim yokmuscasina hice saydi en nefrt etrigm ve beni en cok kirdigi seyi buydu ve hala da kirginim. Hicbi zaman bu konuda arkdsim olmadi heseyi gizli yasamak zorunda kaldim ama butn iliskilerm bitti.. meslef boyle annelere bisey anlatamiyorsun. Tek yok sevgline guveniosan onu annenin karsisina çıkarmak. Yurt disi diosun turkiyeye geliomusnjz? Geliosaniz once konuyu acip ardindan yuz yuze tanistir derim ben.kizsada en azndan gorcek ve icine sinerse sknti ortadan kalkacaktir diye dusunuorm.. hatta icine sinerse emin ol her turlu desteklicektir seni :)

Bugün mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah hadi cesaret biraz :16:

malesef olmadi kizlar cunku bazi olaylar oldu.. sevgilim askere gidecek oyuzden pazar gunu son kez bulusmak icin anlastik.. annemle babama cok sevdigim bi arkadasim var uzaktan akrabamiz annemlerde taniyor onunla bulusacagimi soyledim tamam dediler.. neyse daha onceden kuzenim(bayan) babasina annesine iliskim oldugunu anlattigini biliyorum. pazar gunu ben bulusmaya gittigimde dayim surekli anneme babama neden bu kiz gelmedi hala saat kac oldu falan diye laflar etmis ayni sekilde kizlari da millete laf vermisler nereye gidebilir buralarin yabancisi falan demisler, banada surekli yazip nerdesin napiyosun kim o arkadasin yazip durdular deli oldum.. annem babam duruma cok bozuldular biz varken onlara laf dusmez dediler biz kizimiza guveniyoruz dediler..

simdi ben kaldirip anneme anlatsaydim sevgilimi, dayin demek ki oyuzden surekli seni soruyordu iste bize o kadar lafi bu yuzden demisler diyecek diye soyleyemedim :(

su olaylar bi unutulsun insallah hemen soylicem kizlar :(

Back
X