- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
- Konu Sahibi MissPeaceful
Selam kizlar.. bu da dert mi diyebilirsiniz ama su aralar kafama fena halde takmis durumdayim.. annemle aramiz cok sukur cok iyidir herseyi konusuruz ama konu benim sevgilim evlenmeme gelince kiziyor o konularda hic konusmak istemiyor daha kucuk diyip duruyor herkese.. 23 yasindayim ne kadar kucuk sayilirim bilmiyorum ama neyse :)
Ben yurtdisinda oturuyorum sevgilim de turkiyede yasiyor. tam 4 senedir iliskim devam ediyor.. cok cok sevdigim sevgilim ovmek gibi olmasin cok iyi biri namaz kilan, efendi, durust ve cokta saygili biri.. eminim annem tanisa cok sever.. anneme soylemek istiyorum artik ama tepkisinden cok korkuyorum. hem o konularda konusmayi sevmez kizar hemde turkiyeden oldugunu hele benim evlenince oraya gitmek istedigimi duyarsa cildirir buyuk ihtimalle..
nasil yapsam ne yapsam bilemedim belki bana yardimci olabilirsiniz
sizler annenize nasil actiniz bu konuyu?
Ben yurtdisinda oturuyorum sevgilim de turkiyede yasiyor. tam 4 senedir iliskim devam ediyor.. cok cok sevdigim sevgilim ovmek gibi olmasin cok iyi biri namaz kilan, efendi, durust ve cokta saygili biri.. eminim annem tanisa cok sever.. anneme soylemek istiyorum artik ama tepkisinden cok korkuyorum. hem o konularda konusmayi sevmez kizar hemde turkiyeden oldugunu hele benim evlenince oraya gitmek istedigimi duyarsa cildirir buyuk ihtimalle..
nasil yapsam ne yapsam bilemedim belki bana yardimci olabilirsiniz