• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneme ne desem alınıyor :(

eso_es

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
24
1
6
34
Adana
Kızlar yeni üyeyim..ilk defa bi siteye mesaj atiyorum..yardımlariniza ihtiyacım var. Önümüzdeki ay nişanim var haliyle bir sürü hazırlık alışveriş... bu sırada nişanlım başka şehirde olduğu için bütün hazırlıkları annemle hallediyoruz. Annemle aramız hep bi iyi bi kötü olmuştur.. elbise bakmaya ilk once arkadaşla çıktım. Bi tane begendim sade guzel bi model evde nişan yapacagimiz icin uygun olur dedim..anneme de gosterip alacaktim..annemle gittiğimizde annem beğenmediğini soyledi cok sadeymis baska yerlere baktık bi model vardi daha abartili benimde hoşuma gitti anneminde onu aldık sonra konu saç ve fotoğraf cekiminden açıldı ben abartıli olmasin dedim ve sinirlendi bu lafima ne zaman abartacagiz bu nişan filan..kendimi kötü hissettim ben sadelikten hoşlanıyorum benim nişanım benm istediğim gibi olmasi gerekmez mi dedim buna da alındı bundan sonra karışmam demeye başladı..neyse bi ara gittim konuştum aramiz duzeldi..dün de nişanlimin ailesiyle ilgili bazi şeyleri akrabalarimiza anlatti benim zoruma gitti bunu kendisine uygun bi şekilde anlatmaya çalıştim ne gerek vardi gibisinden..ve tabiki bunada alindi bundan sonra konuşmam ben tamam diyerek..kızlar ben mi büyütüyorum.. gerçekten moralim bozuluyo giderek kimseyi kirmayim diyorum ama boylede olmuyo çok şaşırdım artik..

evet bu sizin özel gününüz ama anneniz sizi kaybedecegini düsünerek fazla duygusal davranıyor, alınganlıgının sıklıgı bundandır, anlayıs gostermeye calısın.
sade sevseniz de kendince yönlendirmek istiyordur, ilerde güne gider gibi nisan yaptım demeyin diye ugrasıyor belki ;)

ayrıca ona haksızlık ettiginizi düsünüyorum, her dedigini kabul etmek zorunda degilsiniz ama sizinle ilgilenmesine karsın benim günüm diyerek şımarıklık yapmıssınız bence. sizi yetistiren büyüten anneniz dogdugunuz gunden beri bu gunun hayalini kuruyordur muhtemelen, yani sizinki gibi onun da özel gunu.

ek: sizi anlamadıgımı düsünmeyin aksine sadelik ve dogallıga aşırı düşkünüm ve annem markete bile şatafatlı gider, evde yedigimiz aksam yemeklerinde bile kıyafetini degistirerek oturur... bu yuzden genc kızlıgımdan beri kavga ederiz ama "benim hayatım" "benim zevkim" "benim günüm" vb. cümleler hic kurmamaya özen gosterdim... cunku onun tek amacı bana yardımcı olmak iken böyle cumleler ile onu hayatımın dısına atmaya calıstıgımı düsünürdü ve bu onun icin en buyuk hakaret olurdu.

Teşekkür ederim yorumun için beni önemsediğini biliyorum bende hiç karışmasin demiyorum ama bugüne kadar her şeyde annemin fikrini aldım hep o karar verirdi çoğu zaman benimle ve kardeşimle ilgili şeylere bunun biraz değişmesini istedim amacım da tamamen uzaklaştirmak değil sadece annem otoriter birisi fazlaca yoksa asla üzmek istemiyorum

İlginç .
Ama çok onemsemeyin kuzini evlendiriyor sonuçta kolay mi :)
Herşeyin en iyisi olsun istiyordur .
Hayirli olur inşallah evliliginiz :)

anneler hep öyle yaaa.
hele bu düğün nişan olaylarında iyice alıngan oluyolar.

O şimdi nekadar mutlu heyecanlıdır keşke benim annemde öyle olsaydı

bende şuanda anneyim oğluma deli oluyorum daha bebek ama onu giydirmeye gezdirmeye bayılıyorum param yok kendime değil ona alıyorum bir annenin gurudur evladı üzme onu kardeşim keşke ogünler gelsede oğluşum damat olsa:) (6 aylık bu arada)

annen senin için en iyisini istediği için yaşanıyor bu durum anneler her zaman böyledir. bence annenin kalbini kırmamaya çalış ne desen alınacaktır şu an.

Evet zaten ne desem alınıyor :)) hiç bişey diyemiyorum korkudan.. dediklerinizi dikkate alicam bende çok stresliyim çünkü ama şöyle bişey de var kızlar annemin zevki de birazccikk kötüdür :D tabi bunu kendine hiç soylemem :))

Back