Kızlar yeni üyeyim..ilk defa bi siteye mesaj atiyorum..yardımlariniza ihtiyacım var. Önümüzdeki ay nişanim var haliyle bir sürü hazırlık alışveriş... bu sırada nişanlım başka şehirde olduğu için bütün hazırlıkları annemle hallediyoruz. Annemle aramız hep bi iyi bi kötü olmuştur.. elbise bakmaya ilk once arkadaşla çıktım. Bi tane begendim sade guzel bi model evde nişan yapacagimiz icin uygun olur dedim..anneme de gosterip alacaktim..annemle gittiğimizde annem beğenmediğini soyledi cok sadeymis baska yerlere baktık bi model vardi daha abartili benimde hoşuma gitti anneminde onu aldık sonra konu saç ve fotoğraf cekiminden açıldı ben abartıli olmasin dedim ve sinirlendi bu lafima ne zaman abartacagiz bu nişan filan..kendimi kötü hissettim ben sadelikten hoşlanıyorum benim nişanım benm istediğim gibi olmasi gerekmez mi dedim buna da alındı bundan sonra karışmam demeye başladı..neyse bi ara gittim konuştum aramiz duzeldi..dün de nişanlimin ailesiyle ilgili bazi şeyleri akrabalarimiza anlatti benim zoruma gitti bunu kendisine uygun bi şekilde anlatmaya çalıştim ne gerek vardi gibisinden..ve tabiki bunada alindi bundan sonra konuşmam ben tamam diyerek..kızlar ben mi büyütüyorum.. gerçekten moralim bozuluyo giderek kimseyi kirmayim diyorum ama boylede olmuyo çok şaşırdım artik..
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
anneme ne desem alınıyor :(
- Konu Sahibi eso_es
- Başlangıç Tarihi